blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα 13 Μαρτίου, με τον Ερμή στον Κριό.

 
Τα άστρα την Δευτέρα 13 Μαρτίου, με τον Ερμή στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1
 

Ο Κριός σήμερα, ανοίγει την πόρτα του και σε άλλον έναν πλανήτη, τον Ερμή, ο οποίος θα μείνει ως τις 31 Μαρτίου 2017. Ο Ερμής στον Κριό θα πιεστεί, μια και αναγκάζεται να εξυπηρετήσει την παρορμητική διάθεση και τον ενθουσιασμό του Κριού, με αποτέλεσμα να μειώνεται η επικοινωνιακή του δεινότητα σε πολλές περιπτώσεις, μια και δεν του είναι εύκολο να δει από πολλές πλευρές ένα θέμα.

Sponsored Links

Ερμής στον Κριό

Ο Ερμής γίνεται απρόσεκτος, νευρικός, σπασμωδικός και σε κάποιες περιπτώσεις ευέξαπτος. Η σκέψη το διάστημα αυτό γίνεται ιδιαίτερα υποκειμενική και μας κάνει λίγο ως πολύ να σκεφτόμαστε περισσότερο τον εαυτό μας και να βλέπουμε τα πράγματα όπως θέλουμε, ανάλογα με τη διάθεσή μας. Έτσι, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αντιδράσουμε λανθασμένα και αυτό είναι κάτι που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής το διάστημα που θα διανύσουμε.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργεί και μια ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, μέσα από την παρόρμηση της στιγμής, η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε αναταράξεις στην καθημερινότητα.

Επίσης, πολλές φορές ο λόγος εκφράζεται με ιδιαίτερη επιπολαιότητα, με αποτέλεσμα να δημιουργεί αντιδράσεις ή ακόμα και να πληγώνει. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αρκετή ένταση στις σχέσεις ή τις συνεργασίες, γι’ αυτό είναι σημαντικό το διάστημα που θα διανύσουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε τις ιδέες, τις απόψεις και κυρίως τη διάθεση να επιβληθούμε στους άλλους.

Οι αστρολογικές όψεις του Ερμή στον Κριό

Στις 18 Μαρτίου το πρώτο πλανητικό ραντεβού του Ερμή είναι η σύνοδος με την ανάδρομη Αφροδίτη, μια όψη η οποία μπορεί να εξελίξει ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες καταστάσεις, μια και κυρίως μιλά για τις ερωτικές επικοινωνίες, αυτές που ενεργοποιούν τον κύκλο των πρώην. Έτσι, τις ημέρες αυτές τα μηνύματα έχουν την τιμητική τους, όπως και οι συζητήσεις και συναντήσεις με τα πρόσωπα εκείνα, που μπορεί να βγήκαν από τη ζωή μας, αλλά όχι από την καρδιά μας!

Στις 24 Μαρτίου έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και εδώ μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις μέσα από την παρόρμηση τη στιγμής, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ιδιαίτερη όξυνση σε σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή, δημιουργώντας και ένα περιβάλλον χειριστικών συμπεριφορών, μέσα από το οποίο ενδεχομένως να υπάρξουν ακόμα και συγκρούσεις.

Την ίδια ημέρα ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία, ευνοώντας οτιδήποτε σχετίζεται με την κοινωνική ζωή. Όμως, λόγω μιας υπεραισιόδοξης τάσης και διάθεσης των ημερών αυτών, δεν εξυπηρετεί καμία αντικειμενικότητα, αντιθέτως μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκύψουν και ευκαιρίες, που όμως χρειάζονται ιδιαίτερα ρεαλιστική ματιά για να μπορέσουν να εξελιχτούν.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στις 26 Μαρτίου είναι πιθανό να δώσει ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με νέα ξεκινήματα, ξαφνικές συναντήσεις, απρόσμενες ειδήσεις, αλλά και αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν και δημιουργούν ανατροπές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ερμή στον Κριό

Από την νέα θέση του Ερμή ευνοούνται ιδιαιτέρως οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που έχουν τη δυνατότητα το διάστημα που θα ακολουθήσει να ανανεώσουν την επικοινωνία, τις συζητήσεις ή τα σχέδια τους, αλλά και την κοινωνική τους ζωή.

Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου τα βρει όλα! 
Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-03-2017 19:00:00