blank
 
blank

Ο Ερμής ανάδρομος σε Ταύρο και Κριό από 10 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ερμής ανάδρομος σε Ταύρο και Κριό από 10 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 31 Μαρτίου 2017, ο Ερμής εισήλθε στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, ξεκινώντας μία μεγάλης διάρκειας διέλευση, λόγω ανάδρομης πορείας. Συγκεκριμένα, στις 10 Απριλίου γυρίζει ανάδρομος στις 4ο 50΄του ζωδίου και στις 20 Απριλίου εισέρχεται και πάλι στο ζώδιο του Κριού, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του έως τις 3 Μαΐου, όπου πλέον έχει φτάσει στις 24ο 15’ του Κριού. Στις 15 Μαΐου εισέρχεται και πάλι στο ζώδιο του Ταύρου, τερματίζοντας οριστικά την πορεία του στο ζώδιο αυτό στις 7 Ιουνίου 2017.

Sponsored Links

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο και τον Κριό από 10 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2017

Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα εστιάσουμε σε θέματα υλικής ασφάλειας, σε πάσης φύσεως οικονομικά ζητήματα, σε πρακτικές εκκρεμότητες, ενασχολήσεις με τα γήινα, ρεαλιστικά και απτά πράγματα. Ο τρόπος σκέψης μας γίνεται περισσότερο λογικός και προσγειωμένος, ενώ ο τρόπος έκφρασής μας γίνεται λιγότερο επιθετικός, αλλά περισσότερο αδιάλλακτος και πεισματικός.

Κατά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να επανεξετάσουμε κάποια πρακτικά ζητήματα που έχουν ανακύψει και να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Δεν είναι ένα καλό διάστημα για να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο, είτε για επαγγελματικά είτε για αισθηματικά ζητήματα, αλλά για να αναθεωρήσουμε επιλογές και να κάνουμε ένα βήμα πίσω, ώστε να δούμε πού βρισκόμαστε και να προχωρήσουμε παρακάτω. Από τις 20 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό επαναφέρει ζητήματα που μας απασχόλησαν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, τα οποία πιθανόν να συνοδεύονται από εντάσεις, ανατροπές και απρόοπτα.

Το καλύτερο διάστημα για να τρέξουμε τις υποθέσεις μας και να προχωρήσουμε σε κινήσεις και αποφάσεις, είναι από τις 4 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου, οπότε ο Ερμής θα κινείται και πάλι σε ορθή πορεία σε Κριό και Ταύρο, σχηματίζοντας θετικές όψεις, που φαίνεται πως όχι μόνο μας βοηθούν να υλοποιήσουμε τα πλάνα μας, αλλά και να χαρακτηριστούν από σταθερότητα και διάρκεια.

Ερμής στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής, κατά την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σου φέρει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, αγορές, επενδύσεις και θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης. Όλα αυτά θα αρχίσουν να σε απασχολούν έντονα αυτή την εποχή και καλό είναι να έχεις κατά νου πως από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου που θα κινείται ανάδρομος, θα χρειαστεί να επανεξετάσεις και να αναθεωρήσεις αποφάσεις που σχετίζονται με τα παραπάνω. Αν σχεδιάζεις μία αγορά, μία επαγγελματική συνεργασία στην οποία σκοπεύεις να ρισκάρεις χρήματα ή οποιαδήποτε κίνηση αφορά το εισόδημά σου, η καλύτερη περίοδος να την υλοποιήσεις είναι από τις 4 Μαΐου και έπειτα. Από τώρα και μέχρι τότε, προσπάθησε να σκεφτείς ρεαλιστικά, να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου με υπομονή και επιμονή και να αποφύγεις αδιάλλακτες ή πεισματικές συμπεριφορές, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη… Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου φέρνει έντονη κινητικότητα, επικοινωνία και εξελίξεις σε πρακτικά ζητήματα, αλλά και σε αισθηματικές σου υποθέσεις. Το διάστημα αυτό θα έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς πιο ρεαλιστικά κάποια πράγματα, να βρεις λύσεις και διεξόδους σε ό,τι σε απασχολεί, αλλά και να χρησιμοποιήσεις την επικοινωνιακή σου δεινότητα για να φέρεις τους άλλους στα μέτρα σου. Κατά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου και πάλι στον Κριό από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, θα έχεις τη δυνατότητα να επανεξετάσεις οικονομικά ζητήματα, αλλά και κάποιες ερωτικές σου σχέσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου και ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μεταξύ σας. Καλό είναι να δρομολογήσεις οριστικά τις υποθέσεις σου και να λάβεις σημαντικές αποφάσεις μετά τις 15 Μαΐου, που ο Ερμής θα κινείται πλέον σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και θα έχεις ξεκάθαρα όλα τα δεδομένα μπροστά σου. Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να κλείσεις οριστικά πρακτικές υποθέσεις που σε απασχολούν και να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, όταν περάσει στο ζώδιό σου. Το διάστημα αυτό και ειδικά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, θα επανεξετάσεις οικονομικά ζητήματα, θα αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου και θα δεις να προετοιμάζονται αλλαγές στη ζωή σου και στις ζωές κοντινών σου προσώπων, μέσα από τις οποίες θα διαμορφωθεί μια νέα πραγματικότητα. Ίσως επίσης την περίοδο αυτή να κάνεις τον απολογισμό σου και να αφήσεις πίσω σου μία ερωτική ιστορία, που αποτρέπει την εξέλιξή σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να κάνεις συζητήσεις με άτομα από τον περίγυρό σου, που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου σε καλεί να εστιάσεις στους μελλοντικούς σου στόχους και να διευρύνεις τον κύκλο σου. Πρόκειται για μία εποχή, κατά την οποία θα κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον, είτε αυτά αφορούν επαγγελματικές σου φιλοδοξίες είτε τη συμμετοχή σου σε κάποια ομάδα ή σύλλογο, είτε ακόμη τη θέση σου μέσα σε μία παρέα ή το σύνολο. Την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή, από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, θα μπεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τα παραπάνω και να επαναπροσδιορίσεις την επαγγελματική σου πορεία, λαμβάνοντας αποφάσεις που καλό είναι να υλοποιήσεις από τις 15 Μαΐου κι έπειτα. Παράλληλα, φαίνεται πως θα επαναξιολογήσεις κάποια άτομα από τον περίγυρό σου και ίσως κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες, που θα αποδειχθούν σημαντικές για το μέλλον σου.Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Από τις 31 Μαρτίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με την καριέρα σου. Η πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου θα δώσει μία νέα κατεύθυνση στα επαγγελματικά σου και θα σε παρακινήσει να προωθήσεις καινούρια εγχειρήματα, μέσα από τα οποία θα φτάσεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, θα επανεξετάσεις τις σχέσεις σου με ανώτερους, την πορεία της καριέρας σου και τη δημόσια εικόνα σου και, ειδικά όσο θα κινείται και πάλι στον Κριό από 20 Απριλίου έως 15 Μαΐου, είναι πολύ πιθανό να λάβεις μία απόφαση που θα καθορίσει σημαντικά το μέλλον σου, όπως για παράδειγμα να μετοικίσεις στο εξωτερικό ή να αυτονομηθείς εντελώς επαγγελματικά. Καλό είναι πάντως να δρομολογήσεις τις εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς από τα τέλη Μαΐου και έπειτα.Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τα ταξίδια, τις σπουδές, τις συναλλαγές σου με το εξωτερικό και την γενικότερη οπτική σου για τον κόσμο. Όλα αυτά τα ζητήματα κινητοποιούνται και δέχονται εξελίξεις αυτή την εποχή, ενώ φαίνεται πως βρίσκεσαι και σε μία διαδικασία προετοιμασίας για αλλαγές, που θα ακολουθήσουν στον επαγγελματικό τομέα. Κατά την ανάδρομη πορεία του από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, φαίνεται πως επανεξετάζεις τα σχέδιά σου για το μέλλον, ερωτικές γνωριμίες που έκανες πρόσφατα ή ακόμη και θέματα που αφορούν την πορεία της σχέσης σου. Γενικά, το διάστημα αυτό καλό είναι να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και να περιμένεις μέχρι να συλλέξεις όλα τα απαραίτητα δεδομένα, είτε αυτά αφορούν σχέδια για το ερωτικό, είτε για το επαγγελματικό σου μέλλον. Από τις 15 Μαΐου και μετά, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να τα υλοποιήσεις.Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου επηρεάζει τις ερωτικές σου σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Πρόκειται για ένα διάστημα κρίσιμο σε ό,τι αφορά οφειλές, δάνεια ή συμφωνίες, καθώς πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις διακανονισμούς ή να τακτοποιήσεις οτιδήποτε αποτελεί εκκρεμότητα. Οι οικονομικοί πόροι που μοιράζεσαι με το σύντροφό σου θα σε απασχολήσουν επίσης και ίσως να αλλάξει κάτι στο εισόδημα του συντρόφου σου. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή, από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, όλα τα παραπάνω δέχονται επανεξέταση και βέβαια αυτή είναι μία ακατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να υπογράψεις συμφωνίες. Από την άλλη, όσον αφορά τα αισθηματικά σου, το διάστημα αυτό ενδέχεται να επιστρέψεις σε μια παλιά σου σχέση. Έχε κατά νου όμως, ότι τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα φανούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου… Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, απέναντι από το δικό σου, πρόκειται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο σύντροφός σου θα αποτελέσει προτεραιότητα αυτή την εποχή και ενδεχομένως να σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά ή πρακτικής φύσεως ζητήματα. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί πολλαπλασιάζουν τις γνωριμίες τους και τις πιθανότητες να συνάψουν νέο δεσμό. Ειδικά την περίοδο της ανάδρομης πορεία του Ερμή στον Ταύρο από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, τα σενάρια μιλούν για επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν ή για μία επανεξέταση της υπάρχουσας σχέσης σου και της πορείας της. Από την άλλη, φαίνεται να επηρεάζονται και οι συνεργασίες σου ή οι συναναστροφές σου αυτή την εποχή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια ή σε συναδελφικές σχέσεις. Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου εντείνει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και φέρνει κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Την εποχή αυτή φαίνεται πως καταφθάνουν νέα δεδομένα, είτε αναφορικά με συναδέλφους σου είτε με το πρόγραμμα που ακολουθείς στη δουλειά σου, είτε σε ό,τι αφορά τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και ειδικά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή, από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, φαίνεται πως όλα αυτά δέχονται σημαντικές ανακατατάξεις. Από την άλλη, όσο ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται και πάλι στο ζώδιο του Κριού, από 20 Απριλίου έως 15 Μαΐου, οι αλλαγές θα αφορούν την προσωπική σου ζωή, με πιθανές αναθεωρήσεις που αφορούν τη σχέση σου ή μια ερωτική γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση, το διάστημα που θα δεις τα πράγματα να παίρνουν την τελική τους μορφή και πορεία, είναι από τα τέλη Μαΐου και έπειτα. Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής κατά την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή. Η θέση αυτή ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιό σου, καθώς σε κάνει πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακό, ενώ φέρνει και νέες γνωριμίες στο δρόμο σου. Παράλληλα, ενισχύεται η δημιουργικότητά σου και φαίνεται πως εκφράζεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου. Κατά την ανάδρομη πορεία του από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, πιθανόν να συναντήσεις παλιούς έρωτες ή να θελήσεις να επανεξετάσεις μία γνωριμία σου και το κατά πόσο μπορεί να εξελιχθεί σε μόνιμη σχέση. Από την άλλη, ίσως να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διασκεδάζεις και φλερτάρεις ή όσον αφορά τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, να επανεξετάσεις ένα δημιουργικό εγχείρημα που ετοιμάζεις. Καλό είναι πάντως να δρομολογήσεις οποιαδήποτε σημαντική κίνηση αναφορικά με τα παραπάνω, μετά τις 15 Μαΐου. Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου και το ηλιακό σου ναδίρ, επηρεάζει θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα υπάρξει κινητικότητα σε πρόσωπα στο χώρο που μένεις, ίσως να επισκεφτείς τους γονείς σου ή να δεχθείς εσύ κάποιο συγγενικό πρόσωπο, για να το φιλοξενήσεις. Παράλληλα, ειδικά κατά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη, από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, ίσως αναθεωρήσεις κάποιες σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή πιθανόν να σε απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα, που αφορούν το σπίτι σαν οίκημα. Γενικά, φαίνεται πως επιστρέφεις στο παρελθόν την εποχή αυτή, αναθεωρείς πράγματα και επανεξετάζεις επιλογές σου και τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτές. Καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις με κοντινά σου πρόσωπα. Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου ευνοεί την επικοινωνία σου με τους άλλους, τις μετακινήσεις σου και στις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα. Το διάστημα αυτό θα γίνεις πιο εκφραστικός, θα πολλαπλασιάσεις τις φιλικές σου συναντήσεις, αλλά και τις νέες ερωτικές γνωριμίες, ενώ παράλληλα θα έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με διάφορα πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν τελευταία και να τα τακτοποιήσεις. Κατά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη, τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, πιθανόν να επιδιώξεις συναντήσεις με παλιούς γνωστούς, να σε απασχολήσουν επιδιορθώσεις που αφορούν το μεταφορικό σου μέσο ή αν βρίσκεσαι σε διαδικασία εκμάθησης καινούριων πραγμάτων, όπως μια γλώσσα ή μια ειδικότητα, θα καταφέρεις να προχωρήσεις παρακάτω. Παράλληλα, ενδέχεται να αναθεωρήσεις κάποιες συναναστροφές σου ή να ανακύψουν κάποια θέματα που αφορούν τα αδέρφια σου ή ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Μαθέ πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-04-2017 11:00:00