blank
 
blank

Ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και η Πανσέληνος στον Ταύρο

 
Ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και η Πανσέληνος στον Ταύρο
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Στις 29 Οκτωβρίου, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει – σε πρώτη φάση – μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.
 
Στις 7/11 θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και στις 14/11 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής στον Τοξότη θα μας απασχολήσουν διεθνείς υποθέσεις και νομικά ζητήματα, ενώ θα νιώσουμε πιο έντονα την ανάγκη να βιώσουμε την περιπέτεια. Την ίδια μέρα –στις 29/10– ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που οδηγεί σε απάτες και αυταπάτες και συνιστάται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε λόγια και υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν.
 
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί την πρώτη μέρα αυτών των ζωδίων (19/2, 21/5, 23/8 και 22/11). Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Η Πανσέληνος στον Ταύρο

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται επίσης στις 29/10 και ώρα 21.49 στο ζώδιο του Ταύρου, -το ζώδιο που σχετίζεται με το χρήμα και την ομορφιά- και σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, αφού σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Χείρωνα. Εξάλλου και η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου συνηγορεί στο να παρθούν ώριμες και υπεύθυνες αποφάσεις που θα έχουν ως στόχο την επιτυχία. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 29 του μήνα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η νέα του θέση είναι πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό και να συζητήσεις την πιθανότητα νέων προοπτικών. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός σε ότι ακούς, αφού με την είσοδό του στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, που πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου το επόμενο δεκαπενθήμερο. Δεδομένου ότι σχηματίζει θετικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Χείρωνα, θεωρείται βέβαιο ότι θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις σημαντικά τις αποδοχές σου και να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, στις 29 του μήνα, ο Ερμής περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου θα σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις την πιθανότητα κάποιων οικονομικών συνεργασιών, και παρά το γεγονός ότι θα υπάρχουν σοβαρές προτάσεις, ίσως θα πρέπει να το «ψάξεις» λίγο περισσότερο αφού ο Ποσειδώνας ενδέχεται να θολώσει κάπως το τοπίο. Την ίδια μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που θα ρίξει φως στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τον σύντροφό σου, τα οποία και θα λυθούν οριστικά. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία, σύντομα θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά και δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμα και στο γάμο. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το προγραμματίσεις.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η είσοδος του Ερμή στο πολικό ζώδιο του Τοξότη από τις 29 του μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, οι οποίες χρειάζονται τόνωση ή ανανέωση. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς πώς μπορείς να μειώσεις τις ώρες της εργασίας σου ώστε να σου μένει περισσότερος χρόνος για τον σύντροφό σου που φαίνεται ότι έχει ενοχληθεί από την πολύωρη απουσία σου. Εξάλλου και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνιστά να πάρεις αν είναι δυνατόν μια ολιγοήμερη άδεια και να ξεκουραστείς ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα με την υγεία σου. Καλό θα είναι επίσης να ασχοληθείς με κάποια θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου και πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η είσοδος του Ερμή στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 29 του μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην εργασία σου και σε κάποιες νέες δουλειές που έχεις ανοίξει και πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα. Καλό θα είναι μάλιστα να βιαστείς, ώστε να προλάβεις την ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινάει στις 7/11 και που μπορεί να σου δημιουργήσει διάφορα εμπόδια. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται κι αυτή στις 29/10 θα επηρεάσει καθοριστικά τα σχέδιά σου και θα συμβάλλει στην ολοκλήρωσή τους που θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν σκέφτεσαι μάλιστα να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία αυτό το διάστημα, είναι βέβαιο ότι θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής θα περάσει στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 29 του μήνα και θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με όλες τις αγαπημένες σου δραστηριότητες. Για όσο διάστημα μείνει εκεί θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις διασκεδάσεις και τον έρωτα, ενώ παράλληλα θα γίνεις περισσότερο δημιουργικός. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα εμφανιστεί στο προσκήνιο. Την ίδια μέρα ωστόσο, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου, γεγονός που συνιστά να μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειές σου στον επαγγελματικό τομέα, αφού πλησιάζει η ώρα της ανταμοιβής. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο μάλιστα, ίσως σου ανακοινωθεί μια σημαντική προαγωγή, την οποία επιδιώκεις εδώ και χρόνια.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 29 του μήνα, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από όπου σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου. Ωστόσο το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα συνιστά να είσαι σαφής στις διατυπώσεις σου ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη όψη να σου βγάλει προβλήματα ή βλάβες και στον οικιακό σου χώρο. Την ίδια μέρα μια εξαιρετικά θετική για το ζώδιό σου Πανσέληνος, θα σου δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να συναντήσεις συγγενικά σου πρόσωπα που σου λείπουν, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια ευκαιρία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Αν διατηρείς μια μακρόχρονη σχέση ίσως αυτό το διάστημα είσαι απορροφημένος με τις διαδικασίες του γάμου.  

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η είσοδος του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 29 του μήνα, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και επαφές για το μέλλον σου. Πρόσεξε όμως γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου φέρει μερικές επαγγελματικές προτάσεις που κρύβουν παγίδες. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σου, πρόκειται να ευνοήσει τα οικονομικά σου, κυρίως βέβαια λόγω του ότι φαίνεσαι αποφασισμένος να μετριάσεις τις σπατάλες και να ακολουθήσεις μια πιο σωστή διαχείριση. Το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς να πετύχεις πολλά και στον επαγγελματικό τομέα, αν ακολουθήσεις κάποιες φιλικές συστάσεις.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 29 του μήνα ο Ερμής περνάει στον τομέα των οικονομικών σου από όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Έτσι την ημέρα αυτή θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός με τα χρήματά σου, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις απώλειες ή και να σου αποσπάσουν ένα σημαντικό ποσό εξαπατώντας σε. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο πολικό ζώδιο του Ταύρου, ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεών σου και σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή. Αν έχεις μια σοβαρή σχέση – ακόμα και αν δεν έχει μεγάλη διάρκεια – είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα κάνεις μια γνωριμία η οποία θα επισημοποιηθεί γρήγορα, καθώς θα νιώσεις από την αρχή ότι βρήκες το άλλο σου μισό.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 29 του μήνα, ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με άτομα που για κάποιο λόγο έχουν χαθεί. Ωστόσο, την ίδια μέρα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, συνιστά να προσέχεις την συμπεριφορά σου κυρίως προς τα μέλη της οικογένειάς σου, καθώς μπορεί να τα πληγώσεις ανεπανόρθωτα χωρίς να το καταλάβεις. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου ανοίγει νέους επαγγελματικούς δρόμους, αφού μετά από μεγάλες προσπάθειες, οι κόποι σου ανταμείβονται και μπορείς να ελπίζεις σε μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου. Επιπλέον το επόμενο δεκαπενθήμερο, η ενασχόληση με την υγεία σου και οι νέες διατροφικές σου συνήθειες θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος του Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 29 του μήνα, είναι κατάλληλη για να αντιμετωπίσεις κάποια μακροχρόνια ζητήματα που δεν έχουν βρει λύση μέχρι τώρα. Η επόμενη εβδομάδα είναι κατάλληλη για να τα εξετάσεις σε βάθος και να αποκαταστήσεις κάθε πρόβλημα. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετική για το ζώδιό σου, αφού θα σε κάνει περισσότερο δημιουργικό και οξυδερκή, ενώ με την συμμετοχή και του κυβερνήτη σου Κρόνου, οι κινήσεις σου θα είναι μεθοδευμένες και θα στοχεύουν στην επιτυχία. Επιπλέον, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, και αν είσαι ελεύθερος θα δημιουργήσεις μια πολύ σοβαρή σχέση, ενώ αν διατηρείς μια σχέση θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η είσοδος του Ερμή στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 29 του μήνα, θα σε κάνει περισσότερο κοινωνικό και γι’ αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να καθορίσεις τους μελλοντικούς σου στόχους και να επιδιώξεις επαφές με άτομα τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια είναι κατάλληλη για να «ανοίξεις» το σπίτι σου, να προσκαλέσεις κάποια άτομα και να συσφίξεις τις σχέσεις σου μαζί τους, αφού μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι να κινηθείς με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μυστικότητα αφού ο Πλούτωνας στον δωδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σου, προτιμά τις κρυφές ενέργειες.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η είσοδος του Ερμή στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου στις 29 του μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου καθήκοντα που πράγματι είναι αρκετά αυξημένα αυτό το διάστημα. Το τετράγωνο που θα σχηματίζει την ίδια μέρα με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο με λάθη και παραλείψεις που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Ωστόσο, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα θα αποτελέσει μια θετική διέξοδο στα προβλήματά σου, και θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο όλες τις υποχρεώσεις σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολύ «φορτωμένες» ωστόσο θα εκπληρώνονται με ευχέρεια. Μια νέα φιλία ή ένας νέος έρωτας μπορεί να αναπτυχθεί αυτό το διάστημα.
 
Σχετικά άρθρα και θέματα:
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-10-2012 00:00:00