blank
 
blank

Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Ουρανό: Μια καλή ευκαιρία να κάνετε τα θέλω σας αποδεκτά από τους άλλους... The winner takes it all!

 
Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Ουρανό:  Μια καλή ευκαιρία να κάνετε τα θέλω σας αποδεκτά από τους άλλους... The winner takes it all!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Την Τρίτη, στις 22 Ιανουαρίου, ο Ερμής απο τον Υδροχόο, σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, τον Ουρανό.

Ανατρεπτικές ιστορίες και σενάρια με απρόσμενη εξέλιξη, αλλάζουν τη ροή των προγραμματισμένων πραγμάτων, ζητώντας από μας να φέρουμε το τολμηρό στη ζωή μας, αφήνοντας κατά μέρος το τεφτέρι με τα αυστηρά πλάνα και προγράμματα.
Sponsored Links

Ο Ερμής στον Υδροχόο

Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι ο συμπαντικός αγιασμός που ξορκίζει μακριά το μπλοκάρισμα στην επικοινωνία και το λόγο, αλλά και δίνει ένα μυαλό απαλλαγμένο από προκαταλήψεις και μικροπρέπειες.

Η τόνωση του έρωτα

Στον έρωτα, το απρόβλεπτο θεωρείται θεϊκή παρέμβαση, το οποίο σας βγάζει από τη φθορά του συνηθισμένου, του γνωστού και ξεπερασμένου, ενώ η εφευρετικότητα με σκοπό να παγιδεύσετε το αντικείμενο του γούστου σας, σας κατατάσσει σε ερωτικές διάνοιες.
 
Οι ερωτευμένοι θα κάνετε τα πάντα να εντυπωσιάσετε, να πρωταγωνιστήσετε σε μια καλοστημένη παράσταση, με μοναδικό ταλέντο, ενώ οι γυναίκες θα εξαντλήσετε τη θηλυκή σας πλευρά με σκοπό να κατακτήσετε, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις αποτυπωμένες στο μυαλό των άλλων.
 
Η όψη αυτή απελευθερώνει απο δογματισμούς, εμμονές και προκαταλήψεις, προετοιμάζοντας για μία άλλη σκοπιά στη ζωή και έναν ηρωισμό όσον αφορά το πως διαχειρίζεστε δύσκολες καταστάσεις.
 
Το ρίσκο αδιαμφισβήτητο στον έρωτα και τις σχέσεις, οι οποίες ξεφεύγουν απο τις δαγκάνες του καθωσπρεπισμού και μέσα απο πρωτόγνωρες καταστάσεις, τονώνονται, ενδυναμώνονται και διώχνουν τη φθορά του χρόνου απο πάνω τους.

Για όσους έχουν ήδη βρεί τον έρωτα

Για τους ήδη σε σχέση, είναι ευκαιρία για ανανέωση, αλλαγή και τρελές ιδέες προς εφαρμογή. Η ευκαιρία που έχετε να καταπλήξετε το σύντροφό σας επίσης σπάνια, η προσπάθειά σας να ερεθίσετε και να αναστατώσετε το μυαλό του, δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλευτη.
 
Το θετικά ανατρεπτικό της όλης υπόθεσης είναι πως διαβάζετε επιθυμίες και σκέψεις στο μυαλό του άλλου, που ούτε καν έχουν εκφραστεί. Εφαρμόστε λοιπόν τις μαντικές πλευρές του εαυτού σας και γίνετε εσείς η έκπληξη για τον άλλον.

Ευκαιρίες για δυνατούς παίχτες

Γεγονός είναι πως η σκέψη και η αντίδραση γίνονται εκπληκτικά γρηγορότερες, ο χρόνος επεξεργασίας όλων των πληροφοριών που λαμβάνουμε όμως, μικρότερος. Το σίγουρο είναι πως η επικοινωνία θα είναι χείμαρος, η ικανότητα να επιβληθείτε και να κάνετε τα θέλω σας αποδεκτά απο τους άλλους, επίσης μοναδική.
 
Επειδή θα δείτε πως όταν έχετε να πείτε κάτι, θα σας ακούνε σαν μαγεμένοι, εκμεταλευτείτε το και περάστε μηνύματα. Οι προτάσεις σας θα γίνουν πιο εύκολα αποδεκτές, αυτές που μέχρι χθές μπορεί να έβρισκαν αντίσταση και εμπόδια.
 
Σε αυτό το ταξίδι, οι αστρολόγοι μας είναι μαζί σας με ένα απλό τηλεφώνημα στο 14788.
 
Να είστε καλά!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-01-2013 00:00:00