blank
 
blank

Τα άστρα 19-21 Αυγούστου, με τον Ερμή σε σύνοδο με Δία.

 
Τα άστρα 19-21 Αυγούστου, με τον Ερμή σε σύνοδο με Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Στον απόηχο της Πανσελήνου κινούμαστε το τριήμερο αυτό, αλλά και κάτω από την επιρροή της συνόδου του Ερμή και του Δία, που κορυφώνεται την Δευτέρα, είναι όμως ήδη ενεργή από την ημέρα του Σαββάτου και ευθύνεται για το καλό κλίμα που δημιουργείται στις διαθέσεις, αλλά και στις συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω μας.

Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 19 ως 21 Αυγούστου 2016, με τον Ερμή σε σύνοδο με Δία

Είναι μια όψη ευκαιρίας και διευκόλυνσης, με έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας, αλλά και των μετακινήσεων και των ταξιδιών, που το διάστημα αυτό γίνονται πιο εύκολα. Παράλληλα, τις ημέρες αυτές είναι πιθανό να προκύψουν πολύ ευχάριστες ειδήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και πληροφορίες, που μπορούν πραγματικά να μας διαφωτίσουν και να λειτουργήσουν επιβοηθητικά στις υποθέσεις μας.

Εμπλουτίζεται ιδιαίτερα κι η κοινωνική ζωή, μέσα από προσκλήσεις, ανταλλαγές, διασκέδασή, μας βοηθά να εκτονώσουμε την ψυχή μας και τη διάθεσή μας, δημιουργώντας συνθήκες χαράς κι αισιοδοξίας, αλλά και για όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνουμε εκείνο το ταξίδι που σχεδιάζαμε, αλλά δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε ως τώρα, μια και οι προϋποθέσεις συνηγορούν για τέτοιου είδους μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις τις ημέρες αυτές.

Υπάρχει γενικότερα η ανάγκη για χαλάρωση, που μπορεί να μας κάνει να ασχολούμαστε με οτιδήποτε μας ευχαριστεί, αφήνοντας πιο πίσω σοβαρά ζητήματα… Όμως, είναι πολύ σημαντικό τώρα, αν νιώθουμε πως μία ευκαιρία επαγγελματικής φύσεως ξεδιπλώνεται μπροστά μας (μια και είναι πολύ πιθανό και αυτό το σενάριο) να την αξιοποιήσουμε κατάλληλα και κυρίως, άμεσα!

Βεβαίως, η όψη ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, που θα ενισχύσουν με ευχάριστο τρόπο την ερωτική μας ζωή… Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για επικοινωνία, που μας φέρνει πιο κοντά με νέα πρόσωπα, με τα οποία έχουμε πολλά να ανταλλάξουμε.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την σύνοδο Ερμή-Δία

Κυρίως για τους εκπροσώπους της γήινης τριπλότητας, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να φέρουν στη ζωή σας ένα… ''λαχείο'', μια μεγάλη τύχη, που μπορεί να σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα, αλλά και με επαγγελματικές υποθέσεις και ανοίγματα. Μπορεί να φέρουν επίσης και ένα πρόσωπο, που θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή και θα σας γεμίσει αισιοδοξία, φως και χαρά!

Tι εξελίξεις θα έχεις αυτό το καλοκαίρι στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-08-2016 19:00:00