blank
 
blank

Τα άστρα 17 ως 19 Ιουλίου 2015, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό: Τα απρόοπτα σε βρίσκουν πάντα απροετοίμαστο!

Τα άστρα 17 ως 19 Ιουλίου 2015, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό: Τα απρόοπτα σε βρίσκουν πάντα απροετοίμαστο!
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
 

Τα άστρα το τριήμερο 17 ως 19 Ιουλίου 2015 με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού

Ομολογουμένως ήταν και συνεχίζει να είναι μια επεισοδιακή εβδομάδα! Στον απόηχο της Νέας Σελήνης και κάτω από την έντονη επίδραση της ενέργειάς της, το τριήμερο αυτό έχει δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα, που θα μας απασχολήσουν.
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό την Κυριακή, είναι μια όψη που θα έχει πολύ ισχυρή επίδραση. Πολλές πληροφορίες ή εξελίξεις μπορεί να έρθουν ξαφνικά, απροσδόκητα, δημιουργώντας σημαντικές ανατροπές στη ζωή σου, στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις σου! Και είναι πραγματικά δύσκολο να χειριστείς τις εξελίξεις, εφόσον σε έχουν βάλει στο στόχαστρο. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, κράτα αποστάσεις και δώσε χρόνο στα πράγματα, για να μπορέσει να τα δεις με ένα πιο ξεκάθαρο βλέμμα και οπτική λίγο παρακάτω.
 
Η επικοινωνία δυσκολεύει επίσης, γίνεται απρόβλεπτη, εριστική, δημιουργώντας συχνά ανατροπές. Υπάρχει έντονη η τάση της ανεξαρτητοποίησης, της αποδέσμευσης, που μπορεί να ανατρέψει ακόμα και σταθερές ή δεδομένες καταστάσεις, προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του Εγώ! Υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια διάχυτη νευρικότητα, η οποία ακόμα και χωρίς λόγο μπορεί να ανεβάσει τους τόνους, να προκαλέσει εντάσεις, καβγάδες, αντιπαραθέσεις, καθώς επίσης και μια τάση παρορμητισμού, που πολύ συχνά μπορεί να οδηγήσει στη λάθος κίνηση και στα λάθος αποτέλεσμα.
 
Καλό είναι να αποφύγουμε τις αγορές τις ημέρες αυτές, ιδιαίτερα σε ηλεκτρονικά μηχανήματα και τεχνολογικό εξοπλισμό, γιατί είναι πιθανό τα προϊόντα που θα αγοράσουμε να αποδειχτούν ελαττωματικά. Επίσης, μεγάλη προσοχή στην οδήγηση! Η παρορμητική συμπεριφορά είναι εύκολο να οδηγήσει και σε ατυχήματα!
 
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το τριήμερο που ακολουθεί φροντίστε για μια πιο ήπια στάση και συμπεριφορά, ιδιαίτερα στις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα, αφού πολύ εύκολα μπορεί να πυροδοτηθούν εντάσεις, αντιπαραθέσεις και καβγάδες.

Αφροδίτη στην Παρθένο

Παράλληλα, την ημέρα της Κυριακής έχουμε την μετακίνηση της Αφροδίτης, η οποία περνά για λίγο στο ζώδιο της Παρθένου. Αλλά σύντομα, την επόμενη Παρασκευή, 24 Ιουλίου, και ενώ δεν έχει προχωρήσει πέρα από την μηδενική μοίρα του ζωδίου, περνά σε αναδρομή πορεία, επιστρέφοντας για μια ακόμα φορά μέσα στο καλοκαίρι αυτό στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και θα παραμείνει ως τις 6 Σεπτεμβρίου, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο στα θέματα της ερωτικής μας ζωής που περνούν από επανεξέταση. Οι σχέσεις αναθεωρούνται, κι αυτό σημαίνει πως για κάποιες από αυτές μπορεί να προκύψει το οριστικό τέλος, αν δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας! Αυτό όμως, μπορεί να είναι η αρχή ενός καινούργιου κύκλου ζωής!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-07-2015 15:19:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι