blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό: Άσκηση… ετοιμότητας!

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό: Άσκηση… ετοιμότητας!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 22
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό

Ο μήνας του Φεβρουαρίου ξεκινά με πολύ δυναμικές διαθέσεις, μια και το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται μπροστά μας, επιφυλάσσει αρκετές αναταράξεις που έρχονται να δυσκολέψουν και την καθημερινότητά μας, αλλά δημιουργούν και πολλές εξελίξεις, που ομολογουμένως χρειάζονται και πολύ προσοχή! Αρχής γενομένης από την εβδομάδα αυτή, όπου μια σειρά όψεων έρχονται να ανατρέψουν, αλλά και να επαναφέρουν θέματα του παρελθόντος, τα οποία ενδεχομένως για κάποιο λόγο έμειναν σε εκκρεμότητα, αλλά τώρα επανέρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να εξεταστούν εκ νέου!
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα, αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, επαναφέροντας στο προσκήνιο τα θέματα που μας απασχόλησαν την περίοδο του Ιανουαρίου και κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή και που μπορεί να τα δούμε να ''σκάνε'' από εκεί που δεν το περιμένουμε, δημιουργώντας έντονες… νευρικές κρίσεις και ξεσπάσματα!
 
Αρχικά είναι η επικοινωνία που βάλλεται, δυσκολεύει, οι συμπεριφορές είναι ιδιαίτερα εριστικές, προκλητικές, αλλά και απρόβλεπτες. Συχνά μπορεί να φτάνει μια και μόνο λέξη, για να γίνει το κλίμα έκρυθμο και ανατρεπτικό! Δεν αποκλείεται να προκύψουν και αποκαλύψεις, που μπορεί να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις, αλλά και ξαφνικές συναντήσεις συνθέτουν το σκηνικό των ημερών με όχι και τόσο ευχάριστο χαρακτήρα…
 
Ωστόσο, δεν αποκλείεται οι ανατροπές που λαμβάνουν χώρα τις ημέρες αυτές, για κάποιους να είναι ιδιαίτερα επωφελείς! Κυρίως σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά θέματα, οι ημέρες αυτές έχουν αναβολές, ματαιώσεις και αλλαγές που μας βγάζουν από την προγραμματισμένη ροή, δεν αποκλείεται ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα να είναι πιο συμφέρον για εμάς!

Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο και σύνοδο με Άρη

Ιδιαίτερη προσοχή στις πρωινές ώρες της ημέρας, μια και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο προκαλεί μια δυσαρμονία, η οποία εκφράζεται και στις διαθέσεις! Στις 12:28 το μεσημέρι, η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη ενισχύει την ένταση, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις, που πολύ εύκολα μπορεί να καταλήξουν και σε τσακωμούς!
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας απέναντι σε οτιδήποτε νιώθετε να ανατρέπει το πρόγραμμα και τη διάθεσή σας!
 
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, επίσης του δευτέρου δεκαημέρου, χρειάζεται γενικότερα να είστε σε επιφυλακή το διάστημα που θα ακολουθήσει, μια και πολύ συχνά μπορεί να νιώσετε τα νεύρα σας να τεντώνουν και την υπομονή σας να εξαντλείται.

Καλή εβδομάδα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 

 
 
 
 
 

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-01-2016 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι