blank
 
blank

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα τον Ιανουάριο 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα τον Ιανουάριο 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα

Αυτό το διάστημα, ο Ερμής ενεργοποιεί για άλλη μια φορά το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού, αφού διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 20 Ιανουαρίου και ώρα 20:25 και σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 22 και ώρα 11:58. Οι συγκεκριμένες όψεις μπορούν να χαλάσουν το τη διάθεσή μας, αφού ευθύνονται για ανατροπές, εντάσεις, ατυχήματα και δυσάρεστες ειδήσεις. Έτσι, το επόμενο διάστημα, καλό θα είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί στα λόγια και τις πράξεις μας και να αποφύγουμε να πυροδοτούμε μια ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Πολλοί κίνδυνοι μπορούν να αποφευχθούν, αν επιστρατεύουμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας και δεν ρίξουμε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Οι όψεις αυτές μπορεί ακόμη να φέρουν αποκαλύψεις που θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα. Προσοχή χρειάζονται και οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτές τις μέρες, καθώς η διάρκειά τους μάλλον θα είναι σύντομη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι ανήκουν στα δεύτερα δεκαήμερα των παραπάνω ζωδίων.

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό, σύνοδο με Πλούτωνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν μια τεταμένη ατμόσφαιρα. Ξαφνικά γεγονότα ή μια ανατροπή στο πρόγραμμά σου, θα σε κάνει πιο οξύθυμο και επιθετικό, γεγονός που θα έχει σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν αποκλείεται επίσης, μια επαγγελματική εκκρεμότητα να σε “καθηλώσει” στο χώρο τις δουλειάς. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να ελέγξεις τα νεύρα σου, αλλά και να προσέχεις τις μετακινήσεις σου, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα επεισόδια. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής, δεν φαίνεται να είναι απειλητικές για σένα, αντίθετα μπορεί να σου φέρουν ειδήσεις, που από τη μια θα είναι ευχάριστες, από την άλλη ίσως απαιτούν αλλαγές στα σχέδιά σου, όχι απαραίτητα τις ημέρες που σχηματίζονται οι όψεις, αλλά και μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι ειδήσεις μπορεί να αφορούν τη δουλειά σου, ένα ταξίδι που σκέφτεσαι εδώ και καιρό ή ακόμα και την επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης. Δεν αποκλείεται ακόμα, μέσα στις επόμενες ημέρες, να επανέλθει και να αναζωπυρωθεί ένας παλιός σου έρωτας. Μάθε αν επιστρέφει το άτομο που σε ενδιαφέρει καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της  στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής, σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό και εντείνει την οικονομική και συναισθηματική σου ανασφάλεια. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις πιο αναλυτικά την κατάστασή σου και να οργανώσεις σχέδια, που πιστεύεις ότι θα αποδώσουν μελλοντικά. Η αναζήτηση της συναισθηματικής σου ισορροπίας, θα σε ωθήσει να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου ή ακόμα και να αναζωπυρώσεις μια σχέση, που έχει κλονιστεί. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Έρχεται νέο πρόσωπο στη ζωή σου; Μάθε το καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής απαιτούν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός αυτές τις μέρες, τόσο απέναντι στον σύντροφό σου όσο και απέναντι σε συνεργάτες σου, καθώς ο αυξημένος εκνευρισμός που θα επικρατεί μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο Ουρανός που βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, απαιτεί προσεκτικές ενέργειες και στα επαγγελματικά σου, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές που πρέπει να χειριστείς με διπλωματία. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, πρόσεξε τις νέες γνωριμίες που μπορεί να σε ενθουσιάσουν, αλλά δεν εγγυώνται διάρκεια. Ποιο άτομο σε πλησιάζει; Μάθε καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις που σχετίζονται με εμπόδια και ανατροπές. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, απρόβλεπτες καταστάσεις, μπορεί να σε αναστατώσουν και να αλλάξουν τα σχέδιά σου. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ουρανός σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, σε κάνει περισσότερο ευπροσάρμοστο και σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου τις εξελίξεις. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεις τρόπο να περάσεις όμορφα αυτές τις μέρες, ακόμα και αν χρειαστεί να φτιάξεις ένα καινούργιο πρόγραμμα. Εξάλλου, ο σύντροφός σου ή και ένας ξαφνικός έρωτας, θα φροντίσουν γι’ αυτό. Εμφανίζεται ξαφνικά πρόσωπο από τα παλιά; Μάθε καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις που προκαλούν διαρροές στα οικονομικά σου, αλλά παράλληλα σου δίνουν την ευκαιρία να αφεθείς σε απολαύσεις τις επόμενες μέρες. Θα θελήσεις να διαθέσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σου, να βγεις περισσότερο με τον σύντροφό σου αλλά και να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα που ίσως τελικά σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, το επόμενο διάστημα σου επιφυλάσσει μια καθοριστική γνωριμία ή την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης. Μάθε αν επιστρέφει άτομο από τα παλιά καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής, θεωρούνται αρκετά δύσκολες για το ζώδιό σου, καθώς είναι πιθανό να επαναφέρουν κάποια προβλήματα μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες είναι απαραίτητο να επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου και την ψυχραιμία σου, ώστε να μην οξύνεις περισσότερο το κλίμα. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις αυτές τις μέρες, φρόντισε να κινείσαι νόμιμα, ώστε να αποφύγεις πιθανές παραβάσεις που θα σου κοστίσουν. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, μπορούν να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτές τις μέρες, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα αντέξουν στο χρόνο. Τι καινούριο έρχεται να σε αναστατώσει; Μάθε το καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό, όψεις που μπορεί να σε κάνουν πιο νευρικό και οξύθυμο και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Το γεγονός ότι οι ρυθμοί αυτών των ημερών είναι πιο έντονοι, ίσως σε αποπροσανατολίζει και σου δημιουργεί περισσότερη σύγχυση. Ο σωστός προγραμματισμός που είναι απαραίτητος για να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις σου, είναι δύσκολο να γίνει και ακόμα πιο δύσκολο να εφαρμοστεί. Μην αφήνεις το άγχος να σε κυριεύει και όλα θα πάνε καλά έστω και με λίγη καθυστέρηση. Εξάλλου, τα άτομα που είναι δίπλα σου διαθέτουν μεγάλη κατανόηση. Μάθε τις αλλαγές που έρχονται αυτές τις μέρες στη ζωή σου καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις που μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρές απώλειες στα οικονομικά σου, αν φερθείς απερίσκεπτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να “μιζεριάσεις”. Μπορείς να διασκεδάσεις και να ευχαριστηθείς, χωρίς περιττές σπατάλες που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Η καλή παρέα εξάλλου που δεν θα σου λείψει αυτές τις μέρες, είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για να περάσεις καλά. Ευχάριστες εξελίξεις σου επιφυλάσσει και η αισθηματική σου ζωή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου κάτω από τις πιο απρόβλεπτες συνθήκες. Πότε έρχεται ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου; Μάθε το καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα αυτών των ημερών. Το επόμενο διάστημα λοιπόν, είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου και να συζητήσεις τις ανάγκες της, χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες. Ακόμα και αν η αιτία της έντασης είναι τα οικονομικά προβλήματα, μπορούν να βρεθούν λύσεις, όταν υπάρχει ομόνοια. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι οι μεγαλύτερες δυσκολίες έχουν περάσει και η νέα χρονιά εγγυάται καλύτερες προοπτικές. Μάθε τι σου επιφυλάσσει η νέα χρονιά καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, δεν αποτελούν απειλή για σένα, αφού ο κυβερνήτης σου Ουρανός βρίσκεται σε μια φιλική για το ζώδιό σου θέση. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες, καλό θα είναι να είσαι πιο φιλικός με τους γύρω σου κι αυτό γιατί ίσως η τάση για απομόνωση σε κάνει αντικοινωνικό, κάτι που δεν ενδείκνυται αυτές τις μέρες. Αν πάλι νιώθεις την ανάγκη για περισσότερη ησυχία, μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό και να το απολαύσεις μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, μια έντονη νοσταλγία μπορεί να σε παροτρύνει να αποκαταστήσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί. Φτιάχνει η σχέση σου με το πρόσωπο που έχεις στο μυαλό σου; Μάθε το καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, οι πλανήτες που βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, τονίζουν την κοινωνικότητά σου και σε παροτρύνουν να βγεις περισσότερο αυτές τις μέρες και να συναντήσεις φίλους και γνωστούς. Ωστόσο, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, συνιστούν προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου, αφού πέρα από τις υποχρεώσεις αυτών των ημερών, υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες που δεν μπορούν να αγνοηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα, που θα ξεπεράσουν τον προϋπολογισμό σου. Φρόντισε λοιπόν να αποφύγεις τις υπερβολικές σπατάλες, ώστε να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις αυτές τις μέρες; Μάθε καλώντας την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-01-2016 14:35:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι