blank
 
blank

Τα άστρα 29 ως 31 Μαΐου 2015, με τις όψεις Ερμή-Ήλιου-Ποσειδώνα: Το όνειρο είναι η άλλη πλευρά της πραγματικότητας!

Τα άστρα 29 ως 31 Μαΐου 2015, με τις όψεις Ερμή-Ήλιου-Ποσειδώνα: Το όνειρο είναι η άλλη πλευρά της πραγματικότητας!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 13
 

Τα άστρα το τριήμερο 29 ως 31 Μαΐου 2015

Το τριήμερο αυτό κινείται κάτω από μια σειρά πλανητικών όψεων, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν αρκετή σύγχυση και αποπροσανατολισμό, μια και κυρίαρχος είναι ο μετρ της ασάφειας και των ψευδαισθήσεων, ο Ποσειδώνας. Κι όταν ο Ποσειδώνας αναλαμβάνει τα ηνία, ένα… χάος το δημιουργεί!

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που έρχεται να δημιουργήσει μια αναστάτωση τόσο στην σκέψη σου, όσο και στην επικοινωνία, δημιουργώντας πάσης φύσεως παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και μπερδέματα, καθώς και αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου.

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Η μέρα του Σαββάτου ωστόσο, βρίσκεται κάτω από την επιρροή μιας ευχάριστης όψης. Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή δημιουργεί μια ιδιαίτερη κινητικότητα, βοηθά στην εξέλιξη των γεγονότων και ενισχύει κάθε είδους συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις.
 
Από την άλλη μεριά, είναι πιθανό να δημιουργήσει κινητικότητα χωρίς νόημα, να υπάρξουν λόγια, που λέγονται απλά για να ειπωθούν, χωρίς ουσία και νόημα… Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει αυτό το τριήμερο, είναι πολύ σημαντικό να προσέξουμε οτιδήποτε λέγεται και να μην πάρουμε αποφάσεις κάτω από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και αν όλα γύρω μας μοιάζουν ιδανικά!

Ποσειδώνας σε τετράγωνο με Ήλιο

Γιατί την Κυριακή ο Ποσειδώνας και πάλι πρωταγωνιστεί, με το τετράγωνό του με τον Ήλιο. Και εδώ κυρίαρχο είναι το παιχνίδι των προσδοκιών, της ελπίδας, αυτό που καλλιεργείς στο μυαλό σου σαν σενάριο και περιμένεις να υλοποιηθεί! Οι αυταπάτες προκαλούν τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις και η όψη ειδικεύεται σε τέτοιου είδους τεχνάσματα… Δημιουργείται ένα θολό τοπίο, μέσα από το οποίο δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πού τελειώνει η αλήθεια και πού αρχίζει το ψέμα…
 
Το τετράγωνο Ποσειδώνα-Ήλιου είναι υπεύθυνο για πάσης φύσεως αναβολές, ματαιώσεις και ακυρώσεις σε οτιδήποτε μπορεί να σχεδιάζεις, ενώ δεν αποκλείεται το… ραντεβού σου να μην εμφανιστεί ποτέ και όχι μόνο αυτό, αλλά να χάσεις και τα ίχνη του! Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή το τριήμερο αυτό, ιδιαίτερα στα πρόσωπα που εμπιστευόμαστε και που περιμένουμε τη στήριξη ή την συμπαράστασή τους.
 
Παράλληλα, δεν αποκλείεται να νοιώσεις την ανάγκη να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα και συχνά-πυκνά μπορεί να δημιουργήσει τέτοιου είδους διαθέσεις. Ωστόσο, σύγχυση των ημερών επηρεάζει και το συναίσθημά σου, ενώ τα λόγια έχουν έντονη συναισθηματική φόρτιση και καλύτερα να μην τα εμπιστευτείς! Επίσης, και οι νέες γνωριμίες που έρχονται στην ζωή σου τις μέρες αυτές μπορεί να μοιάζουν να κινούνται σε ένα ονειρικό περιβάλλον, γιατί έτσι ακριβώς το έχει σχεδιάσει το μυαλό σου, όμως χρειάζονται χρόνο για να αποδείξουν την αξία τους!
 
Η όψη προσφέρεται για εσωτερικές αναζητήσεις, για πνευματικότητα και για ενασχόληση με πάσης φύσεως καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Τις ημέρες αυτές είναι πολύ σημαντικό να ακούς την διαίσθησή σου, εκείνη την εσωτερική σου φωνή που πάντα σε προειδοποιεί για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου, με μια διάθεση να σε προφυλάξει. Μην την αγνοήσεις για κανένα λόγο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις Ερμή-Ήλιου-Ποσειδώνα

Για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο η γνωστή τετράδα των μεταβλητών ζωδίων. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 9η μοίρα των ζωδίων, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερο αυτά, το τριήμερο αυτό είναι προτιμότερο να εστιάσετε σε πιο εσωτερικές διεργασίες και να αποφύγετε λόγια και συζητήσεις, που δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να εμπιστευτείτε! Ασχοληθείτε με την πιο χαλαρή και επιφανειακή πλευρά των πραγμάτων, χαρείτε, διασκεδάστε, αλλά αποφύγετε την λήψη αποφάσεων που δημιουργούν δεσμεύσεις. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή!
 
Καλό τριήμερο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα για το πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 25 ως 31 Μαΐου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 31 Μαΐου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. H Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και το «σκληρό πρόσωπο» του Μάη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-05-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι