blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Μην ψάχνεις την αλήθεια γύρω σου, αλλά μέσα σου!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Μην ψάχνεις την αλήθεια γύρω σου, αλλά μέσα σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Μπορεί το όλο κλίμα της εβδομάδας να έχει έναν εορταστικό χαρακτήρα, όμως η σημερινή μέρα βρίσκεται κάτω από την ενέργεια μιας δύσκολης όψης. Μιλάμε για το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που κυριολεκτικά θολώνει τα νερά και δημιουργεί μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα!
 
Και επειδή όλα ξεκινούν από τη σκέψη, είναι αυτή που δυσκολεύεται να εκφραστεί με σαφήνεια. Κυριαρχεί ένα ομιχλώδες τοπίο στο μυαλό, που σε εμποδίζει να δεις ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω σου αλλά και μέσα σου, ενώ γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να το διατυπώσεις ή να το εκφράσεις με την συμπεριφορά σου. Και πολύ πιθανόν να είναι και αυτός ένας λόγος παρεξηγήσεων, παρανοήσεων, που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και συνεπώς σε λάθος κινήσεις. Γι’ αυτό, καλό είναι σήμερα και αύριο να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε λέγεται ή ακούγεται, γιατί γενικότερα οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που ενδεχομένως έρχονται στα αυτιά σου να μην είναι αληθινές και να πυροδοτήσουν τον ψυχισμό σου με μια μεγαλύτερη ένταση, χωρίς ουσιαστικό λόγο!
 
Επίσης, καλό είναι να μην εμπλακείς σε λόγια ή κουτσομπολιά, γιατί μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι, ή να μεταφερθούν στους γύρω σου διαστρεβλωμένα!
 
Και επειδή γενικότερα και η επικοινωνία βρίσκεται σε μια χαοτική κατάσταση, όπου δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς ή να κατανοήσεις αυτά που σου λένε οι άλλοι, καλό είναι τις ημέρες αυτές να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, τουλάχιστον αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος και πεπεισμένος πως αυτά που λες θα γίνονται κατανοητά με τον τρόπο που εσύ θέλεις! Και βεβαίως, σε καμία περίπτωση μην μπει στη διαδικασία να υπογράψεις συμφωνίες, καθώς και να πάρεις οριστικές αποφάσεις!
 
Η καλή πλευρά της όψης μιλά για τη δυνατότητα να εστιάσεις στον εαυτό σου, μέσα από μια πνευματική διάθεση και αναζήτηση. Μπορείς να διαλογιστείς, να οραματιστείς ή να έρθεις σε μια πολύ καλύτερη επαφή με τον ψυχικό σου κόσμο, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να πάρεις τις αποστάσεις που χρειάζεσαι από πρόσωπα και καταστάσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως η σημερινή ημέρα αλλά και οι επόμενες κινούνται κάτω από μια πνευματική φόρτιση. Κι επειδή είναι πολύ εύκολο τόσο το να εξαπατήσεις όσο και το να εξαπατηθείς, είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία σου, απόφυγε την όποια εμπλοκή σου σε καταστάσεις, οι οποίες δεν έχουν σαφήνεια και καθαρότητα! Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουνίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-06-2015 20:00:00