blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία: Η ευκαιρία που περίμενες!

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία: Η ευκαιρία που περίμενες!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία

Οι ημέρες αυτές έχουν ένα ευχάριστο χρώμα, μια και το πλανητικό σκηνικό συντελεί στη δημιουργία θετικών εξελίξεων κυρίως, που μας κάνουν να χαμογελάμε και να νιώθουμε ιδιαίτερα αισιόδοξοι! Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο και την Παρθένο αντίστοιχα, είναι ένας λόγος που μπορεί να σε κάνει να βλέπεις τα πάντα γύρω σου από την θετική τους πλευρά!

Η επικοινωνία κινείται σε ιδιαίτερα ευχάριστα επίπεδα και μπορεί να ανοίξει καινούργιους ορίζοντες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που ενδεχομένως θα σε ωφελήσουν σημαντικά. Δεν αποκλείεται όμως, τις ημέρες αυτές να επανέλθουν κι επαγγελματικά σχέδια, τα οποία ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα αλλά για κάποιο λόγο δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν… Τώρα, σου δίνεται η δυνατότητα να τα επαναφέρεις και να τα εξελίξεις!

Παράλληλα, η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται και σε φέρνει πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάς, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκατασταθούν οι σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, με τα οποία η επικοινωνία μπορεί να έχει αδρανήσει, δεν έχει αδρανήσει όμως το συναίσθημά σου γι’ αυτά! Είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις αυτό που σκέπτεσαι, αλλά δεν έχει τολμήσει να εκφράσεις ακόμα, να στείλεις εκείνο το μήνυμα στο πρόσωπο που τριγυρνά… νυχθημερόν στο μυαλό σου, να ζητήσεις μια ειλικρινή συγγνώμη, να κάνεις μια εκ βαθέων εξομολόγηση ή ακόμα να γίνεις αποδέκτης τέτοιων ενεργειών!

Αλλά και τα πνευματικά ζητήματα βρίσκονται κάτω από την ενέργεια των δύο αυτών πλανητών, θέματα που σχετίζονται με τη συγγραφή, τις ειδήσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και τα ταξίδια.

Το σκηνικό των ημερών μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά να βελτιώσεις οτιδήποτε δεν έχει λειτουργήσει επωφελώς για σένα το προηγούμενο διάστημα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή-Δία

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τώρα είναι η ευκαιρία για να κάνετε εκείνο το βήμα που σκεπτόσαστε εδώ και καιρό, να φέρεται μια παλαιότερη συζήτηση ή διαπραγμάτευση και να της δώσετε καινούργια προοπτική, να στείλετε εκείνο το μήνυμα στο πρόσωπο που αγαπάτε, να φέρετε κοντά σας τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε στη ζωή σας!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Μάθε τι θα σου φέρει ο ανάδρομος Άρης μέχρι τις 30 Ιουνίου! Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Άρης στον Τοξότη κι Αφροδίτη στον Κριό: Δύο εραστές σε ζώδια της Φωτιάς! Από την Ματίνα Πάτζαλη

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11 με 17 Απριλίου 2016, από τη Μαρία Σύλλα.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-04-2016 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι