blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έως 21 Ιουλίου: Συναίσθημα, φαντασία και έμπνευση!

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έως 21 Ιουλίου: Συναίσθημα, φαντασία και έμπνευση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Στις 19 Ιουλίου πραγματοποιείται το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε δύο υδάτινα ζώδια, τον Καρκίνο και τους Ιχθείς αντίστοιχα, και αποτελεί μία όψη που ωθεί το μυαλό μας να ταξιδέψει. Το στοιχείο του νερού αφορά στο συναίσθημα, το ένστικτο και τη διαίσθηση, άρα αυτά θα βρίσκονται σε έξαρση τις ημέρες γύρω από την όψη. Η κοινωνική ευαισθητοποίηση, η συμπόνια για τον διπλανό μας, καθώς και η ανάγκη να βοηθήσουμε τους γύρω μας, είναι μερικές ακόμη εκδοχές έκφρασης αυτού του τριγώνου.
 
Από την άλλη, ίσως να θελήσουμε να απομονωθούμε, να απομακρυνθούμε από τα τετριμμένα και να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο από έγνοιες και άγχη. Το πνεύμα ζητά τροφοδότηση και η ψύχη μας διψά για όνειρα και ένωση με κάτι ανώτερο, μεγαλύτερο από μας. Η τέχνη, καθώς και οτιδήποτε αφορά στη φαντασία, θα αποτελέσει μία εξαιρετική δίοδο για να διοχετεύσουμε αυτή την όψη, καθώς και μέσα από την έκφραση των συναισθημάτων μας και την επαφή με τον βαθύτερο εαυτό μας.
Sponsored Links

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα πραγματοποιείται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την ανάγκη σου για απομόνωση. Ίσως τις ημέρες γύρω από την όψη να θελήσεις να μείνεις μόνος στο σπίτι ή να ταξιδέψεις κάπου, που θα ξεκουράσεις σώμα και ψυχή. Το βέβαιο είναι ότι θα έρθεις κοντά με βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σου που ζητούν την προσοχή σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η όψη τριγώνου μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα φαίνεται να κινητοποιεί κάποια ευαίσθητα σημεία μέσα σου, και σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον και τους γύρω σου. Πιθανόν να θελήσεις να μοιραστείς κάποιες ιδέες ή κάποιες συναισθηματικές ανησυχίες σου με φίλους ή με ένα άτομο που σε βοηθά να απελευθερώνεσαι. Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου θα είναι αυξημένες αυτές τις ημέρες. Εκμεταλλεύσου τις στο έπακρο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η καριέρα, η δημόσια εικόνα σου και οι οικονομικές σου απολαβές φαίνεται να είναι τα θέματα που θα κινητοποιήσει το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Αν υπάρχουν κάποιες συζητήσεις που πρέπει να γίνουν με κάποιον ανώτερο ή κάποιον συνεργάτη, καλό θα είναι να έχεις οργανώσει καλά τις σκέψεις και τα λεγόμενά σου, γιατί οι όψη δημιουργεί αφηρημάδα, αλλά και παρασκήνιο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τρίγωνο που πραγματοποιείται μεταξύ του Ερμή από το ζώδιό σου και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, αποτελεί μία εξαιρετικά ευνοϊκή όψη, που θα τονώσει τη δημιουργικότητά σου. Ίσως να νιώσεις έντονη την ανάγκη να ταξιδέψεις, να απομακρυνθείς από την ένταση της καθημερινότητας ή να εκφραστείς συναισθηματικά σε κάποιον που έχεις «θεοποιήσει». Σε κάθε περίπτωση, το ένστικτο και η διαίσθησή σου πρόκειται να αυξηθούν σημαντικά τις ημέρες γύρω από την όψη, οπότε εμπιστεύσου τα με κλειστά μάτια… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Η όψη τριγώνου που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα, πρόκειται να αυξήσει τον ρομαντισμό και την παθιασμένη φύση σου, αφού επηρεάζει δύο υδάτινους, ηλιακούς οίκους σου. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου ή με κάποιον που αποτελεί αντικείμενο πόθου, θα σε ταρακουνήσει έντονα τις ημέρες γύρω από την όψη, μιας και η λίμπιντό σου θα είναι ανεβασμένη. Δώσε προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και παρασκηνιακές συζητήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα φαίνεται να επηρεάζει όλο το φάσμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ο Άλλος, είτε αυτός είναι ερωτικός σύντροφος είτε φίλος, θα αποτελέσει σανίδα σωτηρίας τις ημέρες γύρω από την όψη, δίνοντας λύση σε κάποιο πρόβλημά σου ή απλά και μόνο με το να βρίσκεται εκεί, την ώρα που τον έχεις ανάγκη. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι τυχόν εξιδανικεύσεις ανθρώπων και καταστάσεων, που μπορεί να μην είναι όσο τέλειοι τους έχεις στο μυαλό σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τον επαγγελματικό τομέα της ζωής σου. Αυτές τις ημέρες, ίσως να η διάθεσή σου να παράγεις να βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα από ό,τι συνήθως, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις ένα διάλειμμά, για να ξεκουράσεις σώμα και ψυχή. Με το μυαλό σου να ταξιδεύει σε άλλες πολιτείες, καλό θα είναι να αποφύγεις να αναλάβεις κάτι που χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και να ασχοληθείς με πιο ανάλαφρα πράγματα αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, αποτελεί μία εξαιρετικά ευνοϊκή όψη για σένα, αφού συμβαίνει στα δύο υδάτινα «αδέρφια» σου. Η διάθεσή σου να ερωτευτείς, να διασκεδάσεις και να χαρείς τη ζωή μακριά από έγνοιες και άγχη, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις ημέρες γύρω από την όψη. Εκμεταλλεύσου τη στο έπακρο, για να φτιάξεις ωραίες αναμνήσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 19 Ιουλίου, επηρεάζει τις συνδιαλλαγές σου, είτε αυτές είναι οικονομικές είτε συναισθηματικές. Τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή της όψης, ίσως να θελήσεις να βρεθείς με κάποιον που ξεσηκώνει τα ένστικτά σου, για να ζήσεις έντονες στιγμές μαζί του κάπου, που θα είστε απομονωμένοι. Από την άλλη, καλό θα είναι να προσέξεις σε ποιους δανείζεις χρήματα και τι αγοράζεις, γιατί ίσως να βρεθείς αντιμέτωπος με οικονομική δυσκαμψία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η όψη τριγώνου που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή απέναντι από το ζώδιό σου και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, φέρνει στο προσκήνιο τις ερωτικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Κάποιες συζητήσεις με άτομα στον χώρο της δουλειάς σου, για να δείτε πώς θα εξελίξετε τη συνεργασία σας, ή μία εξομολόγηση σε ένα άτομο που βρίσκεται ή θα ήθελες να βρίσκεται κοντά σου, αποτελούν τα πιθανά σενάρια αυτής της όψης. Πολύ καλές ημέρες για δημιουργία και κοινωνικότητα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα πραγματοποιείται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με την καθημερινότητα στον χώρο της δουλειάς σου, καθώς και με τις οικονομικές σου απολαβές. Τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή της όψης, καλό θα είναι να προσέξεις ιδιαίτερα τι μπαίνει και τι βγαίνει από την τσέπη σου, γιατί παρόλο που είναι ευνοϊκή, πολλές φορές αφήνει χώρο για εξαπατήσεις και μπερδέματα. Επίσης, εστίασε στο κομμάτι της διατροφής και της ψυχικής σου υγείας, που ενδεχομένως ζητάνε την προσοχή σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το τρίγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σου, που κινείται στο ζώδιό σου και του Ερμή από τον Καρκίνο, θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι «στα νερά σου». Το πιθανότερο είναι ότι τις ημέρες γύρω από την όψη θα θελήσεις να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση με τον σύντροφό σου ή με φίλους, ώστε να αναζωογονηθείς και να ξεκλέψεις χρόνο για διασκέδαση και ξεκούραση. Η διαίσθηση και η φαντασία σου θα είναι στα ύψη, γι’ αυτό αν ασχολείσαι με την τέχνη, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-07-2014 00:00:00