blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με ανάδρομο Άρη δίνει μια νέα πνοή σε όλες τις σχέσεις, φιλικές και ερωτικές, καθώς επίσης και τις συνεργασίες.

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με ανάδρομο Άρη δίνει μια νέα πνοή σε όλες τις σχέσεις, φιλικές και ερωτικές, καθώς επίσης και τις συνεργασίες.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Ερμής σε τρίγωνο με ανάδρομο Άρη

Στις 14 Μαρτίου και ώρα 18.17, ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη και δίνει μια νέα πνοή σε όλες τις σχέσεις, φιλικές και ερωτικές, καθώς επίσης και τις συνεργασίες.

Η αναθέρμανση παλαιών σχέσεων

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, βοηθά να αποκατασταθούν παρεξηγήσεις και διαφωνίες και σηματοδοτεί ακόμα και επιστροφές προσώπων που σε μια στιγμή εκνευρισμού βγήκαν από τη ζωή μας. Μια ουσιαστική επικοινωνία που μπορεί να επιτευχθεί χάρη σ’ αυτή την όψη, μπορεί να αναθερμάνει το κλίμα και να επαναφέρει τις ισορροπίες.

...και οι νέες ερωτικές γνωριμίες

Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί ότι η ανάδρομη πορεία του Άρη δεν είναι ιδανική για την δημιουργία νέων σχέσεων, κι αυτό σημαίνει ότι αν προκύψουν καινούργιες ερωτικές γνωριμίες καλό θα είναι να παραμείνουν σε πλατωνικό επίπεδο μέχρι τις 20 Μαΐου. Το ίδιο ισχύει και για νέες συνεργασίες, οι οποίες μπορούν να συζητηθούν, καλό θα είναι όμως να μην προχωρήσουν σε υπογραφές πριν τις 20 Μαΐου.
 
Διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις για το ζώδιο σας και πάρτε μια φιλική συμβουλή απο τους αστρολόγους και μέντιουμ του Myastro.
 
 
Μη ξεχάσετε να διαβάσετε επίσης το σχόλιο της Ολυμπίας Χριστοδουλή για τη συγκεκριμένη όψη, στο "Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη! Το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι!"
Sponsored Links

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Ερμής σε τρίγωνο με ανάδρομο Άρη

Η όψη αυτή θα μας επηρεάζει για το επόμενο τριήμερο. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).
 
Κριός
 
Φίλε Κριέ, το τρίγωνο Ερμή – Άρη, αποτελεί μια θετική επιρροή για το επόμενο τριήμερο και δημιουργεί ένα θετικό κλίμα τόσο στις φιλικές σου σχέσεις όσο και στην προσωπική σου ζωή. Μέσα από τις συναναστροφές σου, μπορεί να σου τύχει μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση, μια συνεργασία ή και ένας έρωτας αν είσαι ελεύθερος. Το γεγονός ωστόσο ότι ο κυβερνήτης σου Άρης συνεχίζει να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, ευνοεί περισσότερο την ολοκλήρωση υποθέσεων και συζητήσεων που ήδη έχουν ξεκινήσει, καθώς οι νέες υποθέσεις ίσως χρειαστούν πολύ κόπο και αγώνα για να ολοκληρωθούν. Στον ερωτικό τομέα, μπορείς επίσης να αποκαταστήσεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει και να την αναθερμάνεις, ειδικά αν έχει προηγηθεί μια περίοδος ψυχρότητας.
 
Ταύρος
 
Αγαπητέ Ταύρε, στις 14 Μαρτίου ο Ερμής διαμορφώνει τρίγωνο με τον Άρη και σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου αλλά και στα οικονομικά σου. Το επόμενο τριήμερο είναι κατάλληλο για να δοκιμάσεις κάποιες αλλαγές που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικερδείς, ή ακόμα και για να συζητήσεις εκ νέου θέματα που αφορούν την πρόοδό σου. Αν το περασμένο διάστημα έκανες ενέργειες για να βρεις μια νέα εργασία, μπορεί τώρα να λάβεις μια ειδοποίηση. Ακόμα και στην περίπτωση που είσαι τακτοποιημένος επαγγελματικά, ίσως βρεις έναν τρόπο να βγάλεις ένα επιπλέον έσοδο από παρασκηνιακές δραστηριότητες. Βελτίωση θα υπάρξει και στην υγεία σου και την ζωτικότητά σου γενικότερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ασχοληθείς εντατικά με κάποιο σπορ.
 
Δίδυμοι
 
Αγαπητέ Δίδυμε, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ερμής, σχηματίζει στις 14 Μαρτίου τρίγωνο με τον Άρη, μια όψη που πρόκειται να βελτιώσει την αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο. Το επόμενο τριήμερο, μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στη σχέση σου που θα σε κάνουν να αποφασίσεις την επισημοποίησή της, ή να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου που θα επηρεάσει θετικά το μέλλον της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να βγεις περισσότερο έξω αυτές τις μέρες, αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην περίπτωση που επιθυμείς να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν, αφού ο ανάδρομος Άρης από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί τώρα να την αναζωπυρώσει.
 
 
Καρκίνος
 
Φίλε Καρκίνε, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου με τον Άρη στις 14 Μαρτίου, ευνοεί όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα ακίνητα περιουσιακά σου στοιχεία, την οικογένειά σου αλλά και την ερωτική σου ζωή. Έτσι, το επόμενο τριήμερο, μπορεί να υπάρξει θετική εξέλιξη σε μια πώληση που επιθυμείς από καιρό, η οποία θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από ένα μεγάλο χρέος. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει ένα σημαντικό όφελος από μια επένδυση που έχεις κάνει στο παρελθόν. Η όψη αυτή σε βοηθά επίσης να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, να δημιουργήσεις μια νέα αισθηματική σχέση γεμάτη πάθος, ή να αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου καθώς και στα οικονομικά σου.
 
Λέων
 
Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής που βρίσκεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη στις 14 Μαρτίου και φέρνει στο προσκήνιο τις προσωπικές σου σχέσεις. Το επόμενο τριήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου, να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή σου επιφυλάσσει μια γνωριμία με ένα άτομο που ανταποκρίνεται στα πρότυπά σου, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μια σχέση με κάποιο άτομο που ήδη σ’ ενδιαφέρει, αλλά μέχρι τώρα δεν είχες καταφέρει να προσεγγίσεις. Τέλος, αν ήδη συζητάς το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας, μπορεί τώρα να προχωρήσει.
 
Παρθένος
 
Φίλε Παρθένε, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Άρη στις 14 Μαρτίου, πρόκειται να επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σου τις επόμενο τριήμερο. Ίσως λάβεις χρήματα που σου οφείλονται ή συγκεντρώσεις ένα ποσό που σου χρειάζεται για να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου. Με την Σελήνη μάλιστα στο ζώδιό σου την ίδια μέρα, ίσως κάνεις και κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σου που σίγουρα θα αξίζουν τον κόπο. Μια ξεχωριστή διάκριση στον επαγγελματικό τομέα, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σου εξασφαλίσει την ασφάλεια που αναζητάς. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον χώρο της εργασίας σου και σ’ αυτή την περίπτωση καλό είναι να μην βιαστείς να το απορρίψεις.
 
 
Ζυγός
 
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 14 Μαρτίου ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο. Η όψη αυτή, θα επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή, ενώ παράλληλα θα σου δώσει την ευκαιρία να αναδείξεις όλα τα δημιουργικά σου ταλέντα. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το επόμενο τριήμερο θα επιδιώξεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και να πάρετε κάποιες αποφάσεις για την κοινή σας πορεία που μπορεί ακόμα και να αφορούν την δημιουργία οικογένειας ή την απόκτηση του πρώτου σας παιδιού. Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις πολύ όμορφα με ένα άτομο που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να «δεθείς» μαζί του. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, αφού αυτό το διάστημα θα αποκαλυφθούν όλες οι ικανότητές σου.
 
Σκορπιός
 
Φίλε Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στις 14 Μαρτίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, το επόμενο τριήμερο, ίσως θελήσεις να αποτραβηχτείς για λίγο από την πολυκοσμία και τις φασαρίες και να απολαύσεις το μικρό σου βασίλειο μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μια φιλική συγκέντρωση θα σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσει και μια συγκλονιστική γνωριμία στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, οι επόμενες μέρες προσφέρονται για απομόνωση και χαλάρωση με τον σύντροφό σου, ώστε να «χορτάσει» ο ένας τον άλλον. Τέλος, αν κάποιο προσωρινό πρόβλημα υγείας σε κρατάει στο κρεβάτι, με την παρέα των αγαπημένων σου, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα.
 
Τοξότης
 
Αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται στις 14 Μαρτίου, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για σένα, καθώς θα τονίσει την κοινωνικότητά σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο και θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου ανοίξουν και νέες επαγγελματικές προοπτικές που θα αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελείς στο μέλλον. Οι φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου, όποια κι αν είναι αυτά, πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες χάρη στην ευστροφία σου αλλά και την αποδοχή του άμεσου περιβάλλοντός σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, ειδικά αν είσαι ελεύθερος, καθώς μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς ζητάς.
 
 
Αιγόκερως
 
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 14 Μαρτίου σχηματίζεται το τρίγωνο Ερμή – Άρη που πρόκειται να επηρεάσει την καριέρα σου και τα οικονομικά σου. Το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να μην συνιστά νέα ξεκινήματα, φέρνει όμως ανταμοιβές στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα μπορέσεις να συλλέξεις τους καρπούς των κόπων σου και να κατακτήσεις τη θέση που σου αξίζει στον επαγγελματικό στίβο καθώς επίσης και να αυξήσεις σημαντικά τις αποδοχές σου. Βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, που φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα είχαν υποστεί μια φθορά, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Ένα ταξίδι μάλιστα με τον σύντροφό σου, ίσως αποτελέσει το έναυσμα για μια μόνιμη δέσμευση.
 
Υδροχόος
 
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 14 Μαρτίου τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη και ευνοεί όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν και κυρίως την αισθηματική σου ζωή. Έτσι, το επόμενο τριήμερο θα καταφέρεις να βρεις περισσότερο χρόνο για τον σύντροφό σου, να κάνεις ένα ταξίδι μαζί του και να αποκαταστήσεις τις όποιες διαφορές σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η όψη αυτή σου επιφυλάσσει μια γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σε καλύπτει πνευματικά αλλά και ερωτικά. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην καριέρα σου, όπου θα δεις τις προσπάθειές σου να αποδίδουν. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τις επόμενες μέρες θα δεις την πελατεία σου να αυξάνεται κατακόρυφα. Τέλος, η όψη αυτή σου δίνει την ευχέρεια να αποπληρώσεις κάποιες παλιές οφειλές.
 
Ιχθείς
 
Αγαπητέ Ιχθύ, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 14 Μαρτίου, ενεργοποιεί τους «σκοτεινούς» οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που ευνοεί τις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Έτσι, το επόμενο τριήμερο, καλό θα είναι να μην αποκαλύψεις σχέδια και μυστικά, αλλά παράλληλα να εντείνεις τις προσπάθειές σου για ένα έργο που μπορεί να αρχίσει να αποδίδει. Η όψη αυτή ωστόσο ευνοεί και την ερωτική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν και σ’ αυτή την περίπτωση ίσως θα πρέπει για λίγο διάστημα να μην το ανακοινώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τις νέες γνωριμίες, ενώ όσοι Ιχθείς είναι ήδη δεσμευμένοι, ίσως αυτό το διάστημα θελήσουν να απομονωθούν με τον σύντροφό τους προκειμένου να τονώσουν τον έρωτά τους.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-03-2014 00:00:00