blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη! Το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι!

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη! Το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο

Πριν βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με το τι μας συμβαίνει, ας δούμε τι επιλογές έχουμε… Μια και οι ημέρες, τόσο η σημερινή όσο και οι παρακάτω, μας δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε πρόσωπα και πράγματα, τα οποία έχουν τη δυνατότητα είτε να σταθούν κοντά μας και να μας βοηθήσουν, είπε να μας πάνε παραπέρα. Εξαρτάται από το τι έχει ανάγκη ο καθένας από μας! Οι πλανητικές όψεις δίνουν σημαντικά ανοίγματα, σημαντικές ευκαιρίες διεύρυνσης, τόσο της οπτικής μας όσο και των ευκαιριών που υπάρχουν γύρω μας!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη

Την Παρασκευή έχουμε την κορύφωση του τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη, μια όψη η οποία ήδη επιδρά στις ζωές μας και μιλάει για την επέκταση της επικοινωνίας, της κοινωνικής ζωής, για νέες γνωριμίες, για νέα ξεκινήματα, άλλα ενδεχομένως επαναφέρει και γεγονότα ή καταστάσεις, οι οποίες εμφανίστηκαν στο προσκήνιο στα μέσα του Φεβρουαρίου και τώρα βγαίνουν εκ νέου στην επιφάνεια, προκειμένου να επανεξεταστούν η και να ολοκληρωθούν.
 
Ευνοούνται ιδιαίτερα τα επαγγελματικά ξεκινήματα, επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, οι οποίες κινούνται κάτω από μία μεγάλη ένταση και δυναμική, διεκδικώντας με πολύ σθεναρό τρόπο αυτά που θέλουν και θα έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στον τελικό τους στόχο και να τον ολοκληρώσουν!
 
Επίσης, τις ημέρες αυτές σημαντικές λύσεις μπορεί να προέλθουν μέσα από την επικοινωνία, οι οποίες μπορεί να έχουν και αμεσότητα και ταχύτητα, και να βοηθήσουν επί της ουσίας στα θέματα που μας απασχολούν, γι’ αυτό είναι καλό να μιλάμε, να επικοινωνούμε, να ανταλλάσσουμε, να θέτουμε τα θέματά μας στους άλλους… Δεν ξέρετε πότε από πού μπορεί να έρθει μια λύση, συχνά από πρόσωπα που δεν είχε πάει καν το μυαλό μας ότι μπορεί να βοηθήσουν!
 
Αλλά και η ερωτική ζωή φαίνεται να κινείται με τη σειρά της στους ανεβασμένους τόνους και ρυθμούς που η αδρεναλίνη δημιουργεί, μια και οι επιθυμίες είναι σφοδρές, το μυαλό πυροδοτεί το συναίσθημα και καταλαβαίνετε πως καμία επιθυμία δεν μπορεί να μείνει κλεισμένη στους τοίχους της καρδιάς… Νιώθει την ανάγκη να βγει έξω απ’ αυτήν, να εκτοξευθεί, να αγγίξει την επιθυμία του άλλου προσώπου…
 
Και βεβαίως, λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη, ενισχύεται πάρα πολύ η επιστροφή σ' εκείνα τα πρόσωπα του παρελθόντος, για τα οποία η καρδιά δεν έχει πάψει ποτέ να χτυπά… Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας.
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ερμή σε τρίγωνο με Άρη

Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές να ανακαλύψετε μια άλλη πλευρά ή μια άλλη οπτική στα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας, αλλά και να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα, που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να τα ολοκληρώσετε! Μοναδικές οι μέρες που ακολουθούν, μοναδικές και οι ευκαιρίες που σας προσφέρουν! Μην τις χάσετε! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Να έχετε όλοι μια όμορφη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Πως μας επηρεάζει ο Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο.
Τα άστρα, ο έρωτας και οι επιστροφές προσώπων απο το παρελθόν, για την εβδομάδα 10 ως 16 Μαρτίου 2014.
Προβλέψεις 8 ως 14 Μαρτίου: Ένας ερωτισμός στην ατμόσφαιρα μας καλεί σε ένα hot love story!

Αφροδίτη στον Υδροχόο: ο έρωτας και η φιλία είναι αχώριστοι!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-03-2014 00:00:00