blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 1 ως 3 Ιανουαρίου 2016, με Ερμή στον Υδροχόο και Άρη στον Σκορπιό: Η Νέα Χρονιά ανανεώνει την Ελπίδα και το Όνειρο!

Τα άστρα το τριήμερο 1 ως 3 Ιανουαρίου 2016, με Ερμή στον Υδροχόο και Άρη στον Σκορπιό: Η Νέα Χρονιά ανανεώνει την Ελπίδα και το Όνειρο!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 24
 

Τα άστρα το τριήμερο 1 ως 3 Ιανουαρίου 2016

Μηδενίζουμε το κοντέρ, και ξεκινάμε πάλι απο την αρχή… Πρώτη μέρα του 2016 σήμερα, και σκεφτείτε πως έχουμε μπροστά μας όλες εκείνες τις ευκαιρίες που χρειαζόμαστε, για να πιάσουμε και πάλι το νήμα της ζωής μας απο την αρχή… Ένα νέο ξεκίνημα κρύβει πάντα μια μεγάλη ελπίδα. Ας ακουμπήσουμε πάνω της και ας πορευτούμε μαζί της!

Ερμής στον Υδροχόο

Το τριήμερο αυτό βρίσκεται κάτω από σημαντικές αλλαγές, μια και η Αφροδίτη την Τετάρτη πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη. Το Σάββατο ο Ερμής περνά για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου ως τις 8 Ιανουαρίου, οπότε και επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω. Η ανάδρομη πορεία του θα συνεχιστεί μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2016. Ο Ερμής στον Υδροχόο, βρίσκεται σε μια θέση που ενισχύει πάρα πολύ τις ιδιότητές του! Γίνεται εξαιρετικά ευφυής και δημιουργικός, ανοίγοντας τους ορίζοντές του σε νέα ενδιαφέροντα, καινούργιες δραστηριότητες και ενδεχομένως νέες ανακαλύψεις.
 
Την περίοδο που ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό, ένας άνεμος ανανέωσης φυσά στον τρόπο που σκεπτόμαστε, που επεξεργαζόμαστε οτιδήποτε μας απασχολεί. Πολύ πιθανόν να θελήσουμε να ασχοληθούμε με πιο δημιουργικές δραστηριότητες, με ενδιαφέροντα που μπορεί να έχουν να κάνουν με την τεχνολογία, αλλά και να εισέλθουμε σε νέα πεδία που θα διευρύνουν το οπτικό μας πεδίο, αλλά και το μυαλό μας. Βεβαίως, σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, ο Ερμής εδώ πολύ πιθανόν να γίνει απόλυτος και δογματικός, έτσι όπως ορίζει η φύση του ζωδίου που βρίσκεται!
 
Την περίοδο που θα βρεθεί σε αναδρομή πορεία θα μας δώσει την δυνατότητα αφενός να επεξεργαστούμε παλαιότερες εκκρεμότητες, ζητήματα που μας απασχόλησαν αλλά έμειναν στο περιθώριο και να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία υπήρξε μια απόσταση. Τα θέματα που τώρα έρχονται στο προσκήνιο χωρίς να ολοκληρωθούν, στην πορεία θα χρειαστεί να επανεξεταστούν και να αναθεωρηθούν, προκειμένου να πάρουν μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Άρης στον Σκορπιό

Παράλληλα, την Κυριακή ο Άρης εγκαταλείπει τον Ζυγό, για να περάσει στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Μαρτίου. Ο Άρης δείχνει την τάση που έχει ο καθένας από εμάς να επιβάλει τον εαυτό του, να διεκδικεί, να διαπραγματεύεται, να εκφράζει το ''Εγώ'' του! Είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού πριν ανακαλυφθεί ο Πλούτωνας κι έτσι, ο πλανήτης εδώ μπορεί να εκφράσει υγιώς τις ποιότητές του!
 
Ανοίγει λοιπόν ένας κύκλος που οι ενέργειες γίνονται πιο έντονες, πιο απαιτητικές, οι πρωτοβουλίες αυξάνονται, νοιώθουμε πιο μαχητικοί, έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα μας! Τα οικονομικά θέματα περνούν σε έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, που μπορεί να δώσουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Αλλά και στα αισθηματικά μας έχουμε εξελίξεις, καθώς το συναίσθημα γίνεται πιο έντονο, εκφράζεται πολύ καλύτερα και με περισσότερο πάθος φυσικά, στρέφοντας τις εξελίξεις σε νέα κατεύθυνση.
 
Το διάστημα αυτό θα έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, θα ανανεώσουμε σημαντικά το περιβάλλον των σχέσεών μας, ενώ οι νέοι έρωτες που προκύπτουν, εξελίσσονται σε ένα περιβάλλον έντονης συναισθηματικής φόρτισης και πάθους!
 
Το πρώτο το πλανητικό ραντεβού του Άρη είναι το τετράγωνο με τον Ερμή, στις 5 του μηνός, που δημιουργεί μια οξυθυμία στην ατμόσφαιρα και κάνει τις διαθέσεις πιο εριστικές, πιο προκλητικές, έτοιμες ακόμη και για καβγά προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους.
 
Όμως, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 18 του μηνός, εκτινάσσει την φαντασία! Είναι η στιγμή που προάγει όλα τα θετικά συναισθήματα που μπορεί να έχεις απέναντι στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου ή στρέφει το ενδιαφέρον σε περισσότερο πνευματικές αναζητήσεις! Ενισχύει βεβαίως και την ερωτική ζωή, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για να ζήσεις έναν έρωτα έτσι όπως τον έχεις φανταστεί!
 
Ακολουθεί το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα στις 3 Φεβρουαρίου 2016. Η όψη δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που αφορούν οικονομικά θέματα, συχνά ανοίγοντας την πόρτα των ευκαιριών και προσφέροντας στους τυχερούς σημαντικές οικονομικές εξυπηρετήσεις ή ακόμα και λύσεις, που μπορεί να σκορπίσουν… πολλά χαμόγελα!
 
Και φυσικά, έχουμε και το εξάγωνο του Άρη με τον Δία στις 14 του μηνός, άλλη μια όψη που θα δώσει ιδιαίτερη δυναμική σε οικονομικά θέματα, ευκαιρίες και διευκολύνσεις, ενώ θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό περιβάλλον σε ό,τι αφορά τα θέματα της αισθηματικής μας ζωής!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Άρη στον Σκορπιό

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, εσείς εισπράττετε τη θετική ενέργεια του πλανήτη, εξυπηρετώντας με μια μεγαλύτερη ένταση και δυναμική τα σχέδιά σας. Σας δίνεται η δυνατότητα νέων ανοιγμάτων, καινούριων εμπειριών, αλλά και μιας μεγαλύτερης κοινωνικοποίησης. Είναι η εποχή που μπορεί να δείτε τα πάντα στη ζωή σας να αναβαθμίζονται, σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά, αλλά και η ερωτική σας ζωή, που ανανεώνεται σημαντικά, τόσο μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας όσο και μέσα από νέες γνωριμίες, που έρχονται τώρα στο προσκήνιο με πολύ μεγάλη ένταση και δυναμική! Τι εξελίξεις φέρνουν οι πλανητικές όψεις στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529

Καλή Χρονιά σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.


 Σχετικά άρθρα

 
 
 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-12-2015 16:16:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι