blank
 
blank

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2016, από την Φένια Σταμέλου.

 
Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2016, από την Φένια Σταμέλου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας σαφώς καλύτερος από τον Ιούνιο. Με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιο του Καρκίνου και σταδιακά να περνούν σε αυτό του Λέοντα μετά τις 12 Ιουλίου και με τον Άρη πλέον σε ορθή πορεία, φαίνεται πως το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε, δίνει σιγά σιγά τη θέση του σε μια πιο ήπια, δημιουργική αλλά και ερωτική περίοδο. Η Αφροδίτη, από την άλλη, σχηματίζει θετικές όψεις το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, με εξαίρεση τις συναντήσεις της με Πλούτωνα και Ουρανό το πρώτο δεκαήμερο, που ίσως δημιουργήσουν μερικά σκαμπανεβάσματα στις ερωτικές σχέσεις. Όμως, τα περισσότερα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν τα κακώς κείμενα, να γεφυρώσουν διαφορές και να απολαύσουν ένα μήνα που θα λειτουργήσει σαν… όαση στην έρημο.

Sponsored Links

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2016 για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου είναι μια περίοδος δοκιμασιών και ξεκαθαρισμάτων για την ερωτική σου ζωή. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την πρώτη μέρα του μήνα και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στις 7 Ιουλίου, φέρνουν εντάσεις, ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις σου και ειδικά σε εκείνες που μέχρι τώρα, νόμιζες ότι ανήκουν στο παρελθόν. Καλείσαι, λοιπόν, να ξεμπερδέψεις με οτιδήποτε σε κρατάει πίσω και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις παρακάτω. Αυτό το «παρακάτω» έρχεται μετά τις 15 Ιουλίου, όπου η σταδιακή μετακίνηση πλανητών στον 5ο ηλιακό σου οίκο και το σταθεροποιητικό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 20 Ιουλίου, θα βγάλουν στην επιφάνεια την ερωτική σου πλευρά και θα σε παροτρύνουν να εντάξεις και πάλι το πάθος στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες και σχέσεις που συνάπτεις, έχουν αυξημένες πιθανότητες να εξελιχθούν σε κάτι μόνιμο και σταθερό, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους και έχεις καταφέρει να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, το διάστημα αυτό είναι η ανταμοιβή σου για την υπομονή και την επιμονή που επέδειξες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα, φίλε Ταύρε, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα διαφαίνεται ιδιαίτερα ερωτικό και αναζωογονητικό για τα αισθηματικά σου. Με τον Άρη να κινείται πλέον σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιό σου, φαίνεται πως πιθανές εντάσεις ή και ρήξεις που προκλήθηκαν στη σχέση σου επιδιορθώνονται και ειδικά το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στις 6 του μήνα, δρα ισορροπητικά στον τομέα «σχέσεις». Παράλληλα, ο Δίας από τον 5ο ηλιακό σου οίκο, σχηματίζει εξαιρετικά θετικές όψεις μέχρι τις 10 του μήνα, κάνοντάς σε ιδιαίτερα γοητευτικό, ερωτικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση, ενώ αυξάνει σημαντικά τις ερωτικές ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, αν και το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να ευνοεί το ζώδιό σου, φαίνεται πως αποτελεί και μια περίοδο προετοιμασίας αλλαγών στην ερωτική σου ζωή, που θα αρχίσουν να διαφαίνονται από τον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα, αν ανήκεις στην κατηγορία των Ταύρων που δέχθηκαν προκλήσεις και προσκλήσεις από υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους την προηγούμενη περίοδο, θα κληθείς να αποφασίσεις ποιες από αυτές έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν σε κάτι σταθερό. Αν, από την άλλη, ανήκεις στην κατηγορία αυτών που έχουν ξεπεράσει σκοπέλους στην υπάρχουσα σχέση τους, τότε από το τέλος Ιουλίου, ξεκινά μια περίοδος όπου θα αποφασίσεις μια επισημοποίηση ή την επέκτασή της, μέσα από απόκτηση απογόνων… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, μετά από έναν σκληρό Ιούνιο που, πιθανότατα, ανέτρεψε τα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής, έρχεται ένας Ιούλιος που θα δράσει… πυροσβεστικά. Αν και το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα συνεχίζεις να έχεις μια τάση να επικεντρώνεσαι σε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, φαίνεται πως η αυτοπεποίθησή σου σταδιακά αυξάνεται, ώστε να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στον τομέα «σχέσεις». Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, είναι μια περίοδος που έρχεται να σταθεροποιήσει εκείνες τις σχέσεις που κατάφεραν να αντέξουν. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σου και η σταδιακή μετακίνηση του Ερμή, της Αφροδίτης και του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, τονίζουν τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και σε βοηθούν να εκφράσεις ανοιχτά αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό και την καρδιά σου. Ακόμη, οι νέες γνωριμίες αυξάνονται το διάστημα αυτό, αφού η σιγουριά που εκπέμπεις φέρνει ενδιαφέροντες ανθρώπους στο δρόμο σου, που έχουν την πρόθεση να μείνουν καιρό στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι μέχρι το τέλος του μήνα καλείσαι να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον που θες να έχεις στην ερωτική σου ζωή και από τις αρχές Αυγούστου, περνάς στην υλοποίησή τους.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ο Ιούλιος είναι ένας αντιφατικός μήνας για την ερωτική σου ζωή, αφού φαίνεται να εμπεριέχει τα πάνω του και τα… κάτω του. Το πρώτο δεκαπενθήμερο αποτελεί μια πρόκληση για τον τομέα «σχέσεις», καθώς οι όψεις που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, αλλά και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε καλούν να αντιμετωπίσεις προβλήματα που προϋπήρχαν στη σχέση σου και τώρα, βγαίνουν στην επιφάνεια με τη μορφή έκρηξης. Φαίνεται πως θα έχεις την ανάγκη να επαναστατήσεις, απέναντι σε χειριστικούς ή εξουσιαστικούς συντρόφους που έχουν την τάση να σε πατρονάρουν και αυτό θα δημιουργήσει ρήξεις και ανατροπές. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, όμως, δρα εξισορροπητικά, αφού μια πληθώρα πλανητών στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που κορυφώνεται στις 20 του μήνα στον άξονα του ζωδίου σου, σε βοηθά να κλείσεις ερωτικές υποθέσεις με τον τρόπο που επιθυμείς εσύ να εξελιχθούν. Έχοντας πια κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις σου και αυτά που ζητάς, μένει στην άλλη πλευρά να αποδείξει αν μπορεί να τα ικανοποιήσει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ο μήνας Ιούλιος φαίνεται να χωρίζεται σε δύο μέρη για σένα. Μέχρι τις 12 Ιουλίου, οι πλανητικές διελεύσεις περιορίζονται κυρίως, στο 12ο ηλιακό σου σπίτι, κάτι που σου δημιουργεί τάσεις εσωστρέφειας, έναν απολογισμό των επιλογών σου ως τώρα και την αίσθηση ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος, που αφορά στην ερωτική σου ζωή. Το διάστημα αυτό, καλό θα είναι να μην επενδύσεις σε μια νέα σχέση, αφού έτσι κι αλλιώς θα έχεις την τάση να κοιτάζεις πίσω. Το κλίμα αυτό αντιστρέφεται από τις 12 Ιουλίου και μετά, όπου αρχικά εισέρχεται στο ζώδιό σου η Αφροδίτη, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν ο Ερμής και ο Ήλιος. Έτσι, το δεύτερο δεκαπενθήμερο, τα φώτα πέφτουν πάνω σου, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και η γοητεία σου, τραβάει τα βλέμματα. Τα σταθεροποιητικά τρίγωνα που σχηματίζουν ο Ερμής και η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 19 και στις 20 αντίστοιχα, φέρνουν καλά νέα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, το οποίο είτε μέσα από μια νέα γνωριμία είτε από μία αποκατάσταση παλαιότερης σχέσης σου, προμηνύεται φλογερό και ενθουσιώδες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ο Ιούλιος είναι ένας βοηθητικός μήνας για σένα, αφού μετά την πάλη σου με τα κύματα του Ιουνίου, φαίνεται πως καταφέρνεις να πάρεις μια ανάσα πριν το επόμενο κύμα… Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα οι περισσότεροι πλανήτες σχηματίζουν θετικές γωνίες με το ζώδιό σου και στρέφουν την προσοχή σου σε κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, που έρχονται μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Παράλληλα, οι θετικές όψεις που σχηματίζουν ο Δίας και ο Ποσειδώνας με Ερμή, Ήλιο και Αφροδίτη, σε βοηθούν να επουλώσεις πληγές που άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα και να αρχίσεις και πάλι να ονειρεύεσαι το μέλλον. Μετά τις 15 Ιουλίου, ξυπνά μια πιο συναισθηματική σου πλευρά και αισθάνεσαι την ανάγκη να απομονωθείς με ένα πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου ή να ταξιδέψεις κάπου μακριά για να αφεθείς σε ερωτικές περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, γιατί από τις 30 Ιουλίου, η είσοδος του κυβερνήτη σου στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου δυνατών εξελίξεων… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, ο Ιούλιος είναι ένας αμφιλεγόμενος μήνας, καθώς φαίνεται να εμπεριέχει σκαμπανεβάσματα. Αρχικά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι όψεις που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, φέρνουν ανατρεπτικά γεγονότα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, καλό θα είναι να διατηρήσεις την υπομονή σου και να φερθείς διπλωματικά απέναντι σε προκλήσεις που έρχονται από την απέναντι πλευρά. Αν όχι, ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου θα την αναστατώσει, όμως η διάρκεια της σχέσης σας θα είναι αμφίβολη. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, οι πλανήτες στέλνουν περισσότερες θετικές επιρροές, αφού αν εξαιρέσεις το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 16, που μπορεί ζορίσει λίγο ακόμα τον τομέα «σχέσεις», ο υπόλοιπος μήνας σου χαρίζει χαρά, αισιοδοξία, εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και αυξημένη ερωτική διάθεση. Απόλαυσε αυτό το διάστημα όσο μπορείς περισσότερο, γιατί από τις 30 Ιουλίου και για διάστημα 5 μηνών, ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο κομμάτι σχέσεις/γάμος, κάνοντας οποιαδήποτε αλλαγή λαμβάνει χώρα, δύσκολη και απότομη… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που, επιτέλους, σου αφήνει ελεύθερο το πεδίο δράσης. Με τον Άρη να κινείται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου μέχρι και τις 2 Αυγούστου, εξελίξεις και γεγονότα που απασχόλησαν την ερωτική σου ζωή από τον περασμένο Ιανουάριο, μπαίνουν τώρα στην τελική ευθεία. Πλέον, αποκτάς τη δύναμη να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και να κλείσεις ερωτικές υποθέσεις που αποδείχθηκαν λίγες για σένα. Ακόμη, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα φαίνεται πως το βλέμμα σου είναι στραμμένο στο… εξωτερικό. Μια ερωτική ιστορία που είτε υπάρχει ήδη στη ζωή σου είτε κάνει τώρα την εμφάνισή της και σχετίζεται με το εξωτερικό (ή εμπεριέχει κάτι εξωτικό και ιδιαίτερο), μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και ξυπνά ένα τρυφερό κομμάτι σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται και αυτό, γίνεται φανερό και στους γύρω σου. Εκπέμπεις σιγουριά και γοητεία, για αυτό και προσελκύεις περισσότερες ερωτικές ευκαιρίες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως το ταίρι σου σε ερωτεύεται από την αρχή… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, το πλανητικό σκηνικό του Ιουλίου σε βοηθά να αφήσεις σιγά-σιγά πίσω σου το δύσκολο διάστημα του Ιουνίου και να απολαύσεις ένα μήνα πιο ανάλαφρο, ξέγνοιαστο και… ερωτικό. Το πρώτο δεκαπενθήμερο, με την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Καρκίνου και τις όψεις που σχηματίζει ο Ουρανός από τον 5ο ηλιακό σου οίκο, οι ερωτικές γνωριμίες με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο, δε θα λείψουν από τη ζωή σου. Νέες προκλήσεις αλλά και απρόσμενες γνωριμίες, σε βάζουν για τα καλά στην καρδιά του καλοκαιριού, αφού φαίνεται πως έχεις έντονη την ανάγκη να αφεθείς στον έρωτα και το φλερτ. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος ενεργοποιούν το 9ο ηλιακό σου σπίτι, επαναφέροντας την αισιοδοξία και το όραμα στη ζωή σου. Είτε μέσα από μια νέα γνωριμία που σε ενθουσιάζει, είτε λόγω βελτίωσης και σταθεροποίησης μιας σημαντικής σχέσης σου, αισθάνεσαι πως ανακαλύπτεις ξανά νόημα στη ζωή σου και, πλέον, είσαι πανέτοιμος/η για ερωτικές περιπέτειες…  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις μπροστά σου έναν μήνα, τον οποίο πρέπει να διαχειριστείς σωστά αν θέλεις να διατηρήσεις ισορροπία στις σχέσεις σου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, βάζει την ερωτική σου ζωή σε δοκιμασίες, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα που κινείται στο ζώδιό σου σε μια όψη αντίθεσης και στην συνέχεια, τον Ουρανό σε τετράγωνο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι μια τάση να προσπαθείς να επιβληθείς στον σύντροφό σου ή συναισθήματα ανεξέλεγκτης ζήλιας που σε οδηγούν σε απερίσκεπτες ενέργειες. Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σου στις 4 Ιουλίου, θα οδηγήσει την σχέση σου σε μια νέα κατάσταση, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν στο τέλος του μήνα. Συγκεκριμένα, στις 20 Ιουλίου κορυφώνεται μια Πανσέληνος στο ζώδιό σου που θα σε επηρεάσει μέχρι το τέλος του μήνα, και θα κλείσει έναν κύκλο στην ερωτική σου ζωή, με τρόπο απρόσμενο και ανατρεπτικό. Επιστράτευσε τη λογική σου, διατήρησε την Αιγοκερίσια επιμονή σου και οδήγησε τις καταστάσεις εκεί που πραγματικά θέλεις, μέσα από ψύχραιμους και υπολογισμένους χειρισμούς… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, ο Ιούλιος, στο μεγαλύτερο μέρος του, διαφαίνεται ιδιαίτερα ερωτικός για το ζώδιό σου. Μέχρι τις 12 του μήνα, η πορεία των αισθηματικών σου δεν παρουσιάζει αξιοσημείωτες αλλαγές, αφού οι πλανήτες έχουν στρέψει την προσοχή σου σε άλλους τομείς της ζωής σου, βάζοντας οποιαδήποτε ερωτική σου υπόθεση σε δεύτερη μοίρα. Το σκηνικό αρχίζει να αλλάζει από τις 12 Ιουλίου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, απέναντι από το ζώδιό σου και στη συνέχεια την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στην ίδια θέση μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Έτσι, το διάστημα αυτό, ο τομέας «σχέσεις» περνά σε πρώτο πλάνο και η ερωτική σου ζωή διανθίζεται με φλόγα, ένταση και πάθος. Ειδικά, γύρω στις 20/7, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου υπόσχεται σταθεροποίηση μιας σχέσης που πάλευες καιρό να φέρεις στα μέτρα σου, μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που ανήκει στο φιλικό σου κύκλο ή μια νέα γνωριμία, που θα σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές το φετινό καλοκαίρι… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, για σένα ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που κρύβει ερωτικές εκπλήξεις. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να οργανώσεις διακοπές που θα σου μείνουν αξέχαστες. Η πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο και οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Δίας απέναντι από το ζώδιό σου, εκτοξεύουν τον ρομαντισμό και την τρυφερότητά σου και χαρίζουν όμορφες στιγμές στη σχέση σου. Αν έχεις κανονίσει να αποδράσεις κάπου με το ταίρι σου το διάστημα αυτό, σίγουρα θα γεμίσεις ευχάριστες αναμνήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσετε και σε μια επισημοποίηση της σχέσης σας. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, οι ερωτικές ευκαιρίες δε θα λείψουν λεπτό από την καθημερινότητά σου, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες για μια γνωριμία που θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για την πορεία των αισθηματικών σου. Από τις 12 του μήνα και μετά, οι ενέργειες αλλάζουν και φαίνεται πως μπαίνεις σε μια νέα πραγματικότητα, με τον τομέα «σχέσεις» να περνά σε δεύτερη μοίρα. Όχι όμως για πολύ. Από τις 30 Ιουλίου, ο Ερμής περνά στην Παρθένο απέναντι από το ζώδιό σου και στρέφει και πάλι την προσοχή σου στην ερωτική σου ζωή, η οποία από τον επόμενο μήνα δέχεται αλλαγές… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2016 16:29:00