Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 8 Δεκεμβρίου 2022, ο Ήλιος από τις 16° 06’ του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους. Η όψη αυτή θα μας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς και ανταγωνιστικούς. Μέσα μας θα νιώθουμε ότι οι καταστάσεις που βιώνουμε μας αναγκάζουν να παλεύουμε για τα αυτονόητα δικαιώματά μας. Στην ουσία όμως, και αυτό είναι κάτι που η όψη αυτή θα βγάλει προς τα έξω, το ίδιο μας το ένστικτο είναι αυτό που θα μας οδηγήσει σε συμπεριφορές περισσότερο εριστικές και γεμάτες ένταση.

Sponsored Links

Εγωισμοί και πείσματα

Από την άλλη, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το πείσμα και τον εγωισμό, τόσο το δικό μας που θα μας ωθεί σε, κατά περιπτώσεις, ακραίες συμπεριφορές, όσο και των όποιων άλλων της ζωής μας που θα μας φέρνουν στα όριά μας με τις απαιτήσεις και τις παιδαριώδεις συμπεριφορές τους. Σε περίπτωση, μάλιστα, που οι άλλοι μας «πετύχουν» λίγο πιο υποχωρητικούς ή σε μια πιο διπλωματική διάθεση, θα προσπαθήσουν με υπόγειους τρόπους να μας επιβληθούν, δηλαδή όχι ανοιχτά επιθετικά αλλά χρησιμοποιώντας την γνωστή τακτική της παθητικά επιθετικής συμπεριφοράς, με λίγα λόγια, φέρνοντάς μας σε δύσκολη θέση και κάνοντάς μας να νιώσουμε αμηχανία και εκνευρισμό. Αυτό μπορεί να μας συμβεί με κάποιο συνάδελφο, με κάποιο φίλο, με κάποιο συγγενή ή ακόμα και με το ταίρι μας.

Επίσης, με την όψη αυτή θα προσεγγίσουμε τις καταστάσεις με λάθος τρόπο βάζοντας μπροστά το συναίσθημά μας και όχι τη λογική. Αν, δηλαδή, νιώσουμε ότι καταπιεζόμαστε, ότι περιοριζόμαστε μέσα σε μια επαγγελματική ή προσωπική σχέση, ότι προσπαθούν να μας βάλουν σε καλούπια και να μας ασκήσουν έλεγχο και εξουσία, θα αντιδράσουμε έντονα και ίσως και, κατά περιπτώσεις, ακραία. Σε ό,τι αφορά τις καθαρά αισθηματικές σχέσεις μας, η ανάγκη για ερωτική επαφή και γενικά η ερωτική ενέργεια θα είναι έντονη αλλά η ζήλεια και η καχυποψία θα πάρει τα ηνία ενώ, ταυτόχρονα, θα τα θέλουμε όλα δικά μας και θα είμαστε αρκετά διεκδικητικοί.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς πρωτίστως με τον εαυτό μας και κατόπιν με τους άλλους, να μη δρούμε χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά μόνο όταν θα έχουμε σωστούς λόγους και επιχειρήματα και να μην είμαστε με το «ζωνάρι λυμένο για καυγά». Εν πάση περιπτώσει, ας σκεφτούμε πιο υγιείς τρόπους για να διοχετεύσουμε την περισσή ενέργειά μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας θυμίσει μια παροιμία που λέει ότι «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκκαλα τσακίζει» και αυτό γιατί, δεδομένου ότι θα είστε αρκούντως οξύθυμοι και νευρικοί, εύκολα μπορεί να ξεφύγετε και να πείτε κουβέντες που εσείς μπορεί να ξεχάσετε σχεδόν αμέσως, οι άλλοι όμως όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξετε λίγο τον εγωισμό σας, με την όψη αυτή, τον οποίο μπορεί να μεταφράσετε σαν περηφάνια και, με βάση αυτό, να προκαλέσετε εντάσεις, τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν μια καλύτερη διαχείριση καθώς και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή εύκολα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και καυγάδες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη σχέση με το ταίρι σας καθώς, είτε θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε ικανοποιεί εσάς αφήνοντας πίσω τις δικές του ανάγκες, είτε θα νιώσετε ότι αυτό δεν λαμβάνει υπόψιν τα δικά σας θέλω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λάθη και προβλήματα από το παρελθόν θα ξυπνήσει σε εσάς η όψη αυτή τα οποία και θα σας προκαλέσουν ανασφάλειες και θα σας αναστατώσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι κάποια πράγματα δεν είναι εύκολο να αλλάξουν.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις σε σχέση είτε με τα παιδιά σας, είτε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, καθώς θα πρέπει να βάλετε κάποια όρια έτσι ώστε να είστε όλοι καλά. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να αφήσετε και το ταίρι σας να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να αποφύγετε, με την όψη αυτή, να μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι αλλά και τούμπαλιν γιατί, όχι μόνο θα χαλάσετε την ατμόσφαιρα, αλλά θα βγάλετε προς τα έξω και μια συμπεριφορά που δεν θα συνάδει με τον πραγματικό σας εαυτό και τις προθέσεις σας.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί εύκολα να σας κάνει επαναστάτες χωρίς αιτία. Θα πρέπει να ζυγίσετε πολύ καλά τις κουβέντες και, φυσικά, τις πράξεις σας γιατί θα σας οδηγήσουν σε λάθη τακτικής που θα σας στοιχίσουν αρκετά, όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στο φιλικό και φυσικά στον ερωτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τάση σας να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας έτσι ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις θα κλονίσει, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση και να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εντάσεις που θα προκληθούν από την αμετακίνητη συμπεριφορά σας μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά χάσματα στις προσωπικές σας σχέσεις. Δείξτε ενσυναίσθηση και μπείτε λίγο και στην θέση του άλλου, όχι μόνο σαν ένδειξη καλής θέλησης, αλλά και για να καταλάβετε και τον τρόπο σκέψης του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα φέρει στη συναισθηματική σας επιφάνεια τα «παλιά ξινά σταφύλια» των σχέσεών σας κάτι που, όχι μόνο θα κλέψει το χαμόγελο από τα χείλη σας, αλλά θα προκαλέσει και αλυσιδωτές αντιδράσεις εντάσεων και καυγάδων, τόσο με τα προσφιλή σας άτομα, όσο και με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα γίνετε λίγο παραπάνω έντονοι και επιθετικά διεκδικητικοί σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, κάτι που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις σχέσεις σας καθώς θα τρομάξει, τρόπον τινά, τους άλλους και, ως φυσικό επακόλουθο, θα τους απομακρύνει. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεία σας και αυτό θα σας αγχώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή θα προκαλέσει κάποιες εντάσεις, τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, όσο και στην οικογένειά σας. Τακτοποιήστε πρώτα τον εσωτερικό σας κόσμο, καθώς βρίσκεται σε αναβρασμό, και μην αναμοχλεύετε το όποιο παρελθόν που σας έχει πονέσει.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-12-2022 07:27:55