blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 o Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθούν σε όψη συνόδου στις 00° 22’ του Ζυγού. Η όψη αυτή θα μας φέρει έξυπνες ιδέες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να τακτοποιήσουμε κάποιες παρελθούσες εκκρεμότητές μας. Βέβαια, δεδομένου ότι η σύνοδος γίνεται, τόσο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, όσο και σε ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, θα υπάρξουν στιγμές που η επιτακτική ανάγκη να καταφέρουμε κάτι ή να προχωρήσουμε σε νέα σχέδια ή να κάνουμε πραγματικότητα επιθυμίες που είναι ριζωμένες στο παρελθόν να μας κάνει ανυπόμονους και ίσως και λίγο απερίσκεπτους. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην δώσουμε σημασία σε μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες και να προβούμε σε λάθη που θα μας στοιχίσουν.

Sponsored Links

Μετακινήσεις, επαφές και προώθηση σχεδίων!

Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσουμε καταστάσεις, να επεξεργαστούμε παλιά σχέδιά μας που είχαμε αφήσει στην άκρη αλλά και να εξετάσουμε ενδελεχώς όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Το γεγονός ότι θα έχουμε πνευματική εγρήγορση και άνεση στην επικοινωνία αλλά, ταυτόχρονα, προσαρμοστικότητα στις αλλαγές, θα μας βοηθήσει καθώς θα έρθουμε σε επαφή με αρκετό κόσμο και μέσα από συναντήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, αλληλογραφία και συζητήσεις θα μπορέσουμε να προωθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα όποια σχέδιά μας.

Η όψη αυτή είναι ευνοϊκή σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τα αδέρφια μας, τους συγγενείς, τους γείτονες αλλά και τα ταξίδια και τις σπουδές. Επίσης, το διαδίκτυο μπορεί να γίνει ένα πολύ δυνατό εργαλείο, τόσο διαφήμισης της δουλειάς μας, όσο και γνωριμίας με άλλους ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες και κάνουμε τα ίδια σχέδια. Ακόμα, εύνοια δεχόμαστε σε ό,τι αφορά αγοραπωλησίες ιδιαίτερα, μάλιστα, αν οι σχετικές επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε, αλλά και να καταλάβουμε, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, είναι ότι οι καθυστερήσεις ή τα οποιαδήποτε μπερδέματα που προκαλεί δεν γίνονται με σκοπό να παιδευτούμε εμείς. Είναι σαν να μας λέει το σύμπαν ότι κάτι δεν έχουμε δει καλά, κάτι έχει διαφύγει της αντίληψής μας ή κάτι χρειάζεται αναθεώρηση ή καλύτερη οργάνωση. Ας αρπάξουμε την ευκαιρία και ας επεξεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δεδομένα που μας έχουν δοθεί

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν, τόσο στην ερωτική, όσο και στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Όσοι είχατε αντιμετωπίσει προβλήματα σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας θα βρείτε τρόπους, ιδιαίτερα μέσα από την συζήτηση, για να τις ομαλοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα, τόσο επαγγελματικής εξέλιξης, όσο και βελτίωσης της καθημερινότητάς σας. Αρκετούς θα σας απασχολήσει και η εξωτερική σας εμφάνιση πράγμα που θα σας οδηγήσει σε αντικατάσταση βλαβερών για την υγεία σας διατροφικών συνηθειών με άλλες πιο υγιεινές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την όψη αυτή θα απολαύσετε ιδιαίτερη εύνοια σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Θα φλερτάρετε και θα έχετε επιτυχίες και ερωτικές κατακτήσεις. Στο δρόμο ορισμένων από εσάς θα επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα εσείς μέσα σας να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν, τόσο την οικογένειά σας, όσο και την κατοικία σας. Επίσης, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίστε το τοπίο σε ό,τι αφορά κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις και να ασχοληθείτε κυρίως με το να διορθώσετε ορισμένα παρελθόντα κακώς κείμενα.

ΛΕΩΝ

Θα λάβετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Η διάθεσή σας να δικτυωθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε θα σας φέρει σε επαφή, τόσο με νέα άτομα, όσο και με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν σας. Ορισμένοι θα κάνετε και ένα μακρινό ταξίδι που είχε αναβληθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξει βελτίωση των οικονομικών σας που θα σας κάνει να αισθανθείτε σιγουριά καθώς θα μπορέσετε να καλύψετε παρελθούσες εκκρεμότητές σας. Σταθερότητα και ασφάλεια θα βιώσετε και σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή ενώ ορισμένοι θα ξαναβρεθείτε με μια παλιά γνωριμία.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα βρεθείτε εν τω μέσω έντονων διαδικασιών αναδιοργάνωσης σημαντικών στόχων. Επιπλέον, θα υπάρξουν, τόσο κάποιες ευνοϊκές συνθήκες, όσο και οι σωστές επαφές που θα σας επιτρέψουν να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Θα βρείτε λύσεις σε σοβαρά θέματα που σας απασχολούν ενώ θα ξαναβρεθείτε με κάποια άτομα από το παρελθόν σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας προσφέρει στιγμές ψυχικής και συναισθηματικής ικανοποίησης. Ταυτόχρονα, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε και να ενδυναμώσετε μια σημαντική αισθηματική σας σχέση. Γενικά, δείτε την όψη αυτή σα μια ευκαιρία για να διορθώσετε παρελθοντικά λάθη με πλοηγό πάντα τη διαίσθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ξαναβρεθείτε με φίλους και γνωστούς με τους οποίους, εξαιτίας επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων, είχατε απομακρυνθεί. Επίσης όμως, θα κάνετε και κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι. Ακόμα, εύνοια δέχεστε και σε θέματα σχετικά με ομάδες ή συλλόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις που είχατε κάνει επιστρέφουν, ακόμα και με μια διαφοροποιημένη, τρόπον τινά, ατζέντα. Επανεξετάστε τα δεδομένα και κινηθείτε με γνώμονα τη δική σας πρόοδο. Ορισμένοι θα βρείτε λύσεις και σε θέματα που αφορούν γραφειοκρατία ή δημόσιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να κάνετε καινούργιες φιλίες αλλά και επαφές που θα σας βοηθήσουν κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Εύνοια θα έχετε και σε ό,τι αφορά σπουδές, επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά, ταξίδια και γενικά μετακινήσεις, μηνύματα, τηλέφωνα και νομικές υποθέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες σε τράπεζες ή δημόσιο. Εύνοια δέχεστε σε θέματα που αφορούν κληρονομιές, ασφάλειες και οικονομικές συμφωνίες. Επίσης, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί ευχάριστα ενώ ορισμένοι, είτε θα βιώσετε μια επανασύνδεση, είτε θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2022 12:00:00