Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 09 Οκτωβρίου 2021 ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθούν σε όψη συνόδου στις 16° 36’ του Ζυγού. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να πλασάρουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας καθώς θα έχουμε άνεση στον τρόπο που επικοινωνούμε. Θα έχουμε αρκετές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με άτομα που θα κάνουν πιο όμορφη την καθημερινότητά μας αλλά και κάποια γεγονότα ευχάριστα τα οποία θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στις όποιες επιδιώξεις μας.

Sponsored Links

Το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά!

Δεδομένης της ανάδρομης πορείας του Ερμή, πολλές από τι επαφές που θα έχουμε θα αφορούν άτομα από το παρελθόν μας, καθώς αυτό επιστρέφει δυναμικά δίνοντάς μας ακόμα μια ευκαιρία για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποιες σχέσεις ή γενικά καταστάσεις τις οποίες δεν χειριστήκαμε με τον σωστό τρόπο στο παρελθόν. Ερωτικές επανασυνδέσεις αλλά και τακτοποιήσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του μενού της όψης αυτής, δίνοντάς μας μια δεύτερη ευκαιρία για διόρθωση.

Αν καταβάλουμε προσπάθεια να σκεφτούμε ορθά και με γνώμονα το σωστό και το δίκαιο, θα καταφέρουμε να βρούμε τις σωστές λύσεις που θα μας βοηθήσουν να διευθετήσουμε τα όποια παλαιά μας προβλήματα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα ενεργοποιήσει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, καθώς θα κληθείτε να ασχοληθείτε με σχέσεις που επιστρέφουν από το παρελθόν ή με προβλήματα της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας, τα οποία συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν καιρό τώρα. Μέσα από την καλή διάθεση και την σωστή επικοινωνία όλα μπορούν να βρουν λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποια θέματα της επαγγελματικής σας ζωής, καθώς κάποιες συνεργασίες από το παρελθόν επιστρέφουν με διαφορετική ατζέντα, κάτι που θα σας βάλει σε διλλήματα. Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας και εστιάστε όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας αλλά και στο αν πραγματικά η πρόταση αφορά κάτι που σας εξιτάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν επιστρέφουν διεκδικώντας σας, κάτι που φυσικά θα τονώσει την αυταρέσκεια και, γιατί όχι, τον εγωισμό σας. Εστιάστε στο τι πραγματικά θα θέλετε να συμβεί και αφεθείτε στη ροή, είτε μιλάμε για παρελθούσες καταστάσεις και επανασυνδέσεις, είτε μιλάμε για νέες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα όποια οικογενειακά σας θέματα θα βρουν λύση μέσα από την επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων. Κάποιοι από εσάς θα έρθουν ακόμα πιο κοντά με τα μέλη της οικογένειάς τους καθώς θα αποφασίσουν να αφήσουν μια και καλή στο παρελθόν τις όποιες διαφωνίες υπήρξαν. Επιπλέον, υπάρχουν και πολλές πιθανότητες για κάποια επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά στην κοινωνική σας ζωή, καθώς θα κάνετε κάποιες πολύ καλές γνωριμίες οι οποίες θα έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν ποικιλότροπα. Επιπλέον όμως, θα βρεθείτε ξανά και με κάποιους παλιούς σας γνωστούς με τους οποίους θα διαπιστώσετε ότι τελικά έχετε περισσότερα κοινά από ότι νομίζατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην δική σας περίπτωση, η επιρροή της όψης αφορά κυρίως τον οικονομικό τομέα, καθώς θα βρεθούν οι ευκαιρίες τις οποίες αν εκμεταλλευτείτε σωστά θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχατε. Ωστόσο, και ο ερωτικός τομέας, σας επιφυλάσσει εκπλήξεις καθώς θα πρέπει να αναμένετε την επιστροφή κάποιου προσώπου.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η όψη θα σας φέρει δεύτερες ευκαιρίες, σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πρόσωπα από το παρελθόν σας επιστρέφουν, είτε με την μορφή φίλων, είτε με την μορφή παλιών συνεργατών, είτε ακόμα και με την μορφή παλιών αισθηματικών σας σχέσεων. Σε κάθε περίπτωση, ευκαιρίες θα υπάρξουν αλλά στο χέρι σας είναι το αν θα τις εκμεταλλευτείτε ή όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο ο οικονομικός, όσο και ο ερωτικός τομέας θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά σας προβλήματα τα οποία σας είχαν ταλαιπωρήσει και αυτό θα σας ανακουφίσει ψυχικά. Επίσης όμως, και μια αισθηματική ιστορία από το παρελθόν θα επιστρέψει η οποία έχει πολλές προοπτικές για να εξελιχθεί όπως εσείς θα θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή θα βρεθείτε ξανά με φίλους και άτομα από το ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο με τα οποία, αν και ταιριάζατε αρκετά, είχατε χαθεί. Θα αναπολήσετε όμορφες στιγμές από το κοινό παρελθόν σας και θα μοιραστείτε την χαρά της επανένωσης. Επίσης, υπάρχει και μια μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει στη ζωή σας και ένα παλιό σας φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες και αρκετά σημαντικές δυνατότητες για να κάνετε την διαφορά στην καριέρα σας, καθώς θα ξαναεμφανιστούν ευκαιρίες από το παρελθόν που τότε είχατε αφήσει να πάνε χαμένες. Τώρα όμως, ιδιαίτερα αν επιδείξετε την απαραίτητη συνετή συμπεριφορά, θα έχετε την προοπτική να φτάσετε στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε περίπτωση που είχατε αφήσει στην μέση σπουδές, ξένες γλώσσες ή μια πιστοποίηση, τώρα με την όψη αυτή μπορείτε να βρείτε τον τρόπο για να τις συνεχίσετε. Επίσης, θα σας δοθεί και η δυνατότητα να πάτε ένα ταξίδι κατά την διάρκεια του οποίου ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία. Επιπλέον, ένα άτομο από το παρελθόν θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ερωτική σας ζωή θα βρεθεί κάτω από την επιρροή της όψης αυτής καθώς θα επιστρέψει κάποιο άτομο από το παρελθόν για το οποίο είχατε πολύ δυνατά συναισθήματα. Δείτε το σαν μια δεύτερη ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί του ή μια ευκαιρία για να ξεδιαλύνετε το τοπίο αφήνοντας πίσω ότι πλέον δεν σας καλύπτει συναισθηματικά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-10-2021 11:00:00