blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 13 Μαΐου του 2024 ο Ήλιος και ο Ουρανός θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 23° 05’ του Ταύρου. Η όψη αυτή θα μας κάνει αρκούντως παρορμητικούς και έτοιμους να εκφράσουμε τις επιθυμίες, τη δουλειά και τα δημιουργικά ταλέντα μας με νέους και, κατά περιπτώσεις, ευφάνταστους τρόπους. Η αλήθεια είναι ότι οι βασικές "νότες" της όψης αφορούν την ανάγκη για αλλαγή και το συντονισμό με την αληθινή φύση και τον ανώτερο εαυτό μας. Υψηλής σημασίας θα είναι η εξάσκηση της ενσυνειδητότητας, ο έλεγχος του νου και η επίγνωση της προσωπικής μας ταυτότητας.

Sponsored Links

Αλλαγή πλεύσης

Ο Ουρανός θα μας συντονίσει με την ανάγκη αυτοέκφρασης και διεκδίκησης της ελευθερίας μας από καταστάσεις, δουλειές ή ενδεχομένως και ανθρώπους που μας καταπιέζουν. Παράλληλα, θα μας κάνει ανοιχτόμυαλους και περισσότερο πρόθυμους να εξερευνήσουμε διαφορετικές πιθανότητες σχετικές με τις βάσεις πάνω στις οποίες θέλουμε να είναι δομημένη η ζωή μας.

Οι αλλαγές που θα βιώσουμε μπορεί να είναι εσωτερικές, και περισσότερο σχετικές με ένα νέο ταξίδι αυτοανακάλυψης που ξεκινούμε, ή εξωτερικές και σχετικές με τη δουλειά, το σπίτι και τις σχέσεις μας. Με την όψη αυτή καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και "τεντωμένες τις κεραίες μας" καθώς μπροστά μας θα εμφανιστούν ευκαιρίες οι οποίες θα είναι ικανές να αλλάξουν σημαντικά το παρόν στάτους μας. Από την άλλη, κάποιοι από εμάς θα βιώσουμε απροσδόκητα γεγονότα που θα φέρουν αλλαγές που θα μας προκαλέσουν εσωτερική ένταση και άγχος. Ακόμα και έτσι όμως, το σίγουρο είναι ότι, έστω και με το δύσκολο τρόπο, θα μας οδηγήσουν στην αυτογνωσία.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει ξαφνικά έσοδα και ευκαιρίες οι οποίες και θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά σε ό,τι αφορά την ύπαρξη σταθερότητας στη ζωή σας και την αύξηση της αυτοπεποίθησής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο τα τρέχοντα γεγονότα, όσο και η δική σας διάθεση θα σας οδηγήσουν στην ανάγκη για βασικές αλλαγές που θα αφορούν, από την εμφάνισή σας, μέχρι τον τρόπο που είναι δομημένες οι σχέσεις και η ζωή σας γενικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σας θα σας προσφέρουν, πέρα από γνώση πραγμάτων και κατανόηση καταστάσεων, συναισθηματική ικανοποίηση και ψυχική ανανέωση καθώς θα απαλλαγείτε από επιπλέον άγχη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήδη υπάρχοντες φίλοι ή καινούργιοι, που θα μπουν τώρα στη ζωή σας, θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα πιο θετικά ή να προχωρήσετε στην υλοποίηση κάποιου σχεδίου σας. Εύνοια έχετε όσοι ασχολείστε με συλλόγους και ομάδες.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις και ουσιαστικές αλλαγές σχετικές με την καριέρα σας, ακόμα και με την έννοια μιας απροσδόκητης επιτυχίας που θα σας ανεβάσει επίπεδο και θα βελτιώσει κατά πολύ τη δημόσια εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισιόδοξα νέα που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή σαφώς πιο θετικά και να ξεφύγετε από τη "μέρα της μαρμότας" που ως τώρα ζούσατε. Ενδέχεται να κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει η ανανέωση της ερωτικής σας ζωής ενώ ορισμένοι θα ζήσετε συναρπαστικές αισθηματικές καταστάσεις. Επίσης, θα υπάρξουν και οικονομικές εξελίξεις και έσοδα που θα σας επιτρέψουν να καλύψετε υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι θα πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ακόμα και με την έννοια της συγκατοίκησης, ενώ κάποιοι άλλοι να αναζητήσετε κάτι πιο σταθερό και συμβατό με τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καλή σας υγεία, η βελτίωση της εμφάνισής σας και γενικά η ευεξία σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα εξαιτίας μιας ενδιαφέρουσας, αλλά απρόσμενης, επαγγελματικής ευκαιρίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτικές εξομολογήσεις, συναισθηματική ικανοποίηση, αισθηματική ανανέωση, εκπλήξεις, κατακτήσεις, διασκέδαση και χαρά θα σας φέρει η όψη αυτή. Νέα που αφορούν τα παιδιά σας, όσοι έχετε, θα σας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες, κατά περιπτώσεις απρόσμενες, αλλαγές σχετικές με την κατοικία, την οικογένεια ή την περιουσιακή σας κατάσταση. Αισθηματικά, ορισμένους θα σας απασχολήσει η επιστροφή προσώπου από το ερωτικό παρελθόν σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα βελτιωθεί όπως, επίσης, και οι σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας. Καλά νέα θα έχετε αναφορικά με μια επαγγελματική υπόθεσή σας ή με ένα νομικό θέμα. Εύνοια υπάρχει σε ό,τι αφορά ταξίδια, εμπόριο και σπουδές.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-05-2024 01:34:44