Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 9 Μαΐου 2023 ο Ήλιος και ο Ουρανός θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 18° 54’ του Ταύρου. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να βγούμε από την πεπατημένη και να προβούμε σε αλλαγές, καθώς η επιθυμία μας να διευρύνουμε τα, όποια, όριά μας θα είναι έντονη. Θα θελήσουμε, λοιπόν, να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να ασχοληθούμε με πράγματα διαφορετικά που θα μας προσφέρουν ένα αίσθημα γνήσιου ενθουσιασμού και ψυχικής ευφορίας.

Sponsored Links

Ανάγκη για αλλαγές με μια δόση επαναστατικότητας

Οι αναθεωρήσεις κάποιων, ως ώρας, σταθερών της ζωής μας είναι μέσα στα ζητούμενα της όψης. Ωστόσο, το πώς θα εκδηλωθεί αυτό στον καθένα από από εμάς, εξαρτάται από τον προσωπικό του χάρτη. Υπάρχει λοιπόν για κάποιους από εμάς η πιθανότητα η όψη αυτή να μας προκαλέσει μια κάποια νευρική ένταση, άγχος και ανησυχία καθώς θα νιώθουμε ότι, αν και θέλουμε την, όποια, αλλαγή στη ζωή μας, κατά βάθος δεν είμαστε σίγουροι για το πώς μπορούμε να την διαχειριστούμε. Από την άλλη, στις ζωές ορισμένων από εμάς μπορεί να συμβούν απροσδόκητες αλλαγές που θα μας προκαλέσουν, με ένα μάλλον δυσάρεστο τρόπο, ψυχική αναστάτωση. Αυτή εύκολα μπορεί να «κουμπώσει» με έναν, κατά περιπτώσεις, επικίνδυνο για τις σχέσεις μας τρόπο, στην δική μας τάση για ανεξαρτησία την οποία άνετα μπορούμε να εκδηλώσουμε με προκλητικό τρόπο.

Η αλήθεια είναι ότι οι υψίσυχνες δονήσεις της όψης δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμες χωρίς την απαιτούμενη συναισθηματική, και όχι μόνο, αυτογνωσία και ικανότητα αυτοδιαχείρισης. Θα πρέπει λοιπόν να παραμερίσουμε την οποία πρώτη μας αυτόματη αντίδραση, που μόνο προβλήματα και ενδεχομένως σοβαρές ρήξεις σχέσεων και συνεργασιών μπορεί να προκαλέσει, και να «δουλέψουμε» την όψη πιο έξυπνα. Δηλαδή, θα πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και εστιασμένοι στην προσωπική μας, και όχι μόνο, εξέλιξη, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Να είμαστε ανεκτικοί στη διαφορετικότητα των άλλων και να σεβόμαστε τις άλλες απόψεις, ιδέες ή ακόμα και τρόπο ζωής καθώς το ίδιο επιθυμούμε να κάνουν και για εμάς. Κοντολογίς, «Ό συ μισείς, ετέρω μη ποιήσεις».

Σε ένα πιο ανάλαφρο επίπεδο, με την όψη αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε νέες γνωριμίες, ίσως και με ανθρώπους αρκούντως αντισυμβατικούς ή με διαφορετικό πολιτισμικό, μορφωτικό ή κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό μας ή απλά διαφορετικούς από εμάς. Επίσης, μπορούμε να βιώσουμε συναρπαστικές εμπειρίες που θα μας εκπλήξουν θετικά και θα κάνουν την καθημερινότητά μας ευχάριστη.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει κάποιες αλλαγές σχετικές με την οικονομική σας πραγματικότητα. Για κάποιους από εσάς ξεκινάει κάτι καινούργιο και ελπιδοφόρο ενώ για ορισμένους άλλους επανέρχεται μια επαγγελματική συνεργασία του παρελθόντος με νέα ατζέντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς η περίοδος των αλλαγών που ξεκίνησε με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο συνεχίζει να σας βγάζει από την πεπατημένη και να σας ωθεί να κάνετε δραστικές αλλαγές που σκοπό, φυσικά, έχουν να σας προσφέρουν μια καλύτερη θέαση της ζωής. Το ζητούμενο είναι η προσωπική σας ανέλιξη και εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας δυσκολέψει κάπως καθώς τα αιτήματά της είναι πολύπλοκα και απαιτούν μπόλικη δουλειά με τον εαυτό σας και εσωτερικές αλλαγές. Αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα γύρω σας, θα πρέπει να αλλάξετε πρώτα εσείς ξεκινώντας από κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βιώσετε αλλαγές που για κάποιους από εσάς θα αφορούν τον επαναπροσδιορισμό στόχων. Για ορισμένους άλλους, οι αλλαγές θα είναι απρόσμενες και σχετικές με φιλικές σχέσεις ή κοινωνικούς κύκλους καθώς πρόσωπα, ως ώρας δεδομένα, θα αποχωρήσουν από τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ξαφνικά γεγονότα που σε πρώτο χρόνο θα σας αιφνιδιάσουν, καθώς θα προκαλέσουν γεγονότα που δεν περιμένατε και θα σας ωθήσουν σε αλλαγές σε σχέση με την καριέρα σας, σε δεύτερο χρόνο θα σας φέρουν ριζικές αλλαγές ακόμα και αναφορικά με τη δημόσια εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, αν θέλετε να αλλάξουν προς όφελός σας και αυτά. Αλλαγές συνεργατών και σχέσεων θα σας φέρει η όψη αυτή καθώς εσείς φαντάζεστε διαφορετικά το μέλλον σας. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την εξέλιξη της οικονομικής σας πραγματικότητας. Είτε, λοιπόν, θα προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συμφωνία, είτε θα έχετε μια έξυπνη, πρωτότυπη και ίσως κάπως ανορθόδοξη ιδέα για μια υπόθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βιώσετε ανατροπές και αναγκαστικές αλλαγές αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επαγγελματικά, θα ψάξετε ή θα βρείτε κάτι καινούργιο. Αισθηματικά, είτε η ανάγκη για ανεξαρτησία σας θα σας προτρέψει για αλλαγές, είτε θα τροποποιήσετε το υπάρχον στάτους της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη σας να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας μπορεί, άνετα, να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και λάθος αποφάσεις που με τη σειρά τους θα ανατρέψουν προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες καθώς και τα οικονομικά σας δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να ταράξετε τα λιμνάζοντα αισθηματικά νερά θα σας οδηγήσει στο να πλησιάσετε με μια περισσότερο παιχνιδιάρικη διάθεση το ταίρι σας και να ανανεώσετε μέσα από τον έρωτα τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε εύνοια για κάτι καινούργιο με άτομο μάλλον αντισυμβατικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές στο οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας ταράξουν αρκετά. Είτε κάποιο ηλικιωμένο μέλος της οικογένειάς σας θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, είτε κάποιο νεότερο μέλος θα κάνει την «επανάστασή» του.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε έμπνευση και έξυπνες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Επίσης, μέσα σε φιλικά ή κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία, είτε κοινωνική, είτε αισθηματική.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-05-2023 01:52:57