Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 5 Μαΐου 2022 ο Ήλιος θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό στις 14° 45’ του Ταύρου. Η όψη αυτή θα σηματοδοτήσει μια εποχή αλλαγών και απελευθέρωσης από μία, επιβεβλημένη από άλλους σε πολλές περιπτώσεις, καταπιεστική καθημερινότητα αλλά και γενικότερα δεσμών που μας κρατάνε πίσω. Θα έχουμε την τάση να κάνουμε πράγματα έξω από τα συνηθισμένα ενώ παράλληλα θα είμαστε περισσότερο δραστήριοι και ορεξάτοι για νέες δράσεις και εμπειρίες. Η ρουτίνα θα είναι «κόκκινο πανί» για εμάς ενώ θα θέλουμε να ασχολούμαστε με οτιδήποτε μας βάζει σε μια διαδικασία μάθησης και νοητικών διαδικασιών που σκοπό θα έχουν τη δική μας πρόοδο.

Sponsored Links

Εκπλήξεις και ανατροπές

Η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε, εκτός από της δική μας διάθεση για αλλαγές, και μια τάση ανεξαρτησίας ή γενικά επαναστατικότητας εκ μέρους των όποιων άλλων της ζωής μας. Η τάση αυτή, κατά περιπτώσεις, θα μας βάλει σε σκέψεις σχετικές με το τι είδους σχέσεις είχαμε μέχρι τώρα, αν τελικά μας ικανοποιούσαν, αλλά και τι είδους σχέσεις θέλουμε να αποκτήσουμε οι οποίες θα εφαρμόζουν καλύτερα στις προσωπικές ανάγκες του καθενός από εμάς.

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, υπάρχει η πιθανότητα να εκφράσουμε ανοιχτά την αντίθεσή μας με παγιωμένες τακτικές, να αναθεωρήσουμε ό,τι ως ώρας θεωρούσαμε θέσφατο, να έρθουμε σε σύγκρουση με άτομα που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις από την δική μας και να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή αναζητώντας κάτι πιο συμβατό με τα εργασιακά μας θέλω.

Η προσωπική μας ζωή θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα καθώς, είτε θα κάνουμε νέες γνωριμίες και θα ζήσουμε συναρπαστικές εμπειρίες με αντισυμβατικά άτομα, είτε θα γίνουμε περισσότερο ευέλικτοι, ανοιχτόμυαλοι και ανοιχτοί στο να δούμε τα πράγματα μέσα από τα μάτια του δικού μας ανθρώπου και να καταλάβουμε έτσι, όχι μόνο τις δικές του ανάγκες, αλλά και τους δικούς του προβληματισμούς. Έτσι, θα μπορέσουμε να νιώσουμε το ταίρι μας, να συναισθανθούμε τις ανησυχίες και τις αγωνίες του και να γεφυρώσουμε τις όποιες μεταξύ μας αποστάσεις ο εγωισμός μας είχε βάλει.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να κάνετε αλλαγές κυρίως σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας με την έννοια της διαχείρισης, αλλά και τα επαγγελματικά σας. Η τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα έχει τη δυναμική να τροποποιηθεί θετικά φτάνει να αφήσετε πίσω σας συνεργασίες που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα καλύτερο και δεν σας εξελίσσουν και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας μέσα από νέες επαφές και επαγγελματικές συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι έτσι και αλλιώς βιώνετε μια εποχή έντονων και ουσιαστικών αλλαγών στη ζωή σας. Η όψη αυτή, λοιπόν, σας βοηθάει να χαράξετε νέα πορεία και να δείτε τα πράγματα, όχι μόνο με διαφορετική ματιά, αλλά και πιο καθαρά. Τολμήστε να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε θεωρούσατε ότι σας προσφέρει ασφάλεια μόνο και μόνο επειδή είχατε μάθει πως να το χειρίζεστε και αφεθείτε στην ανακάλυψη και την εξερεύνηση νεών και καλύτερων για εσάς κόσμων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μια περίοδο εσωτερικών αλλαγών που η όψη αυτή θα τονίσει ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει να μπείτε άμεσα σε μια διαδικασία «ξεσκαρταρίσματος» των όποιων παγιωμένων πεποιθήσεών σας έχει «φορέσει» το παρελθόν και δουλεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο εσωτερικά να κρατήσετε μόνο ό,τι θεωρείτε ότι μπορεί να σας βοηθήσει να προάγετε το πνεύμα και την συνείδησή σας. Επαγγελματικά και προσωπικά, νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας ταιριάζει και θωρείτε ότι λειτουργεί ως τροχοπέδη στην εξέλιξη της κοινωνικής σας ζωής. Άτομα που θεωρούσατε φίλους και συνεργάτες, αλλά που δεν σας συμπεριφέρθηκαν με τον τρόπο που σας άξιζε, θα αποχωρήσουν από την ζωή σας αφήνοντας άπλετο χώρο για νέες προσωπικές γνωριμίες με άτομα περισσότερο ενδιαφέροντα αλλά και καινούργιες και καλύτερες επαγγελματικές συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή μπορείτε να περιμένετε πολλές και ενδιαφέρουσες αλλαγές, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Καινούργιες προτάσεις συνεργασίας που έχουν τη δυναμική να τροποποιήσουν θετικά, εκτός από την οικονομική σας πραγματικότητα, και την δημόσια εικόνα σας, αλλά και νέες γνωριμίες με άτομα ερωτικά μαγνητικά και ενδιαφέροντα θα αλλάξουν το έως ώρας κλίμα στη ζωή σας χαρίζοντάς σας πολλά χαμόγελα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμαστείτε να «σαλπάρετε» για νέες και ενδιαφέρουσες περιπέτειες ζωής καθώς η όψη αυτή θα φέρει στο μυαλό σας την παρακάτω ρήση: «δεν μπορεί κανείς να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή». Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και κυνηγήστε τα όνειρά σας. Ορισμένοι από εσάς θα ασχοληθείτε με ό,τι αφορά γνώση και μάθηση ενώ ένα ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Στις ζωές πολλών από εσάς θα έρθει μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία η οποία, εκτός του ότι θα σας χαροποιήσει, θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή σας. Όσοι από εσάς έχετε οικονομικές εκκρεμότητες, με την όψη αυτή θα ανακαλύψετε εύκολους τρόπους για να βρείτε συμφέρουσες λύσεις. Η προσωπική σας ζωή θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα χάρη σε ένα ενδιαφέρον και ερωτικά ελκυστικό άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα τονίσει την ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κάντε την μεγάλη ανατροπή και βγάλτε από τη ζωή σας ό,τι δεν εφαρμόζει καλά στις τρέχουσες ανάγκες σας και μην κάνετε εκπτώσεις στα συναισθήματα και στα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν ανήκετε στην κατηγορία αυτή των ανθρώπων που τα πάει καλά με τη ρουτίνα και τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, πολλώ δε μάλλον όταν όλα αυτά σας τα επιβάλλουν άλλοι. Αποτινάξτε, λοιπόν, από πάνω σας την σκόνη του παρελθόντος και με βήμα ταχύ αλλάξετε ουσιαστικά, από τον τρόπο ζωής έως την εμφάνισή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή στην δική σας περίπτωση ενισχύει, όχι μόνο τα όποια δημιουργικά σας ταλέντα, αλλά και την ανάγκη σας να φέρετε «φρέσκο αέρα» στην προσωπική σας ζωή. Είστε γεμάτοι με πρωτότυπες ιδέες αλλά και με μια διάθεση να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές. Μην κουραστείτε ποτέ να αναζητείτε την ομορφιά μέσα και γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο «Πατέρας» σας Ουρανός σας καλεί να σπάσετε τα καλούπια και να βγείτε δυναμικά προς τα έξω προκαλώντας τη ζωή την ίδια και αναζητώντας αυτό το κάτι το διαφορετικό που θα σας βάλει σε δρόμους πιο δημιουργικούς και ταιριαστούς με τις βαθιές εσωτερικές σας ανάγκες. Για ορισμένους από εσάς προβλέπονται αλλαγές τόσο στον τόπο κατοικίας, όσο και στο τόπο εργασίας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και να εκφράσετε ακόμα καλύτερα τις όποιες δημιουργικές σας ιδέες. Θα έχετε απρόσμενες αλλά ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στην προσωπική, όσο και στην αισθηματική σας ζωή οι οποίες θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας. Θα έχετε και κάποια ξαφνικά έσοδα τα οποία θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε ασφάλεια.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-05-2022 12:00:00