Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 21 Μαΐου 2022 ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ήλιο στις 00° 50’ των Διδύμων. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε στον τρόπο που επικοινωνούμε με τους άλλους σε μια προσπάθεια, όχι μόνο να αντιληφθούμε εμείς τι θέλουν οι άλλοι από εμάς, αλλά και να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν καλύτερα εμάς και τις προθέσεις μας. Επίσης, θα καταφέρουμε με μεγαλύτερη ευκολία, τόσο να «διαφημίσουμε» τον εαυτό μας, όσο και να προωθήσουμε τα έργα και τα επιτεύγματά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Sponsored Links

Επαφές και συζητήσεις

Η άνεση στον τρόπο που εκφραζόμαστε, αλλά και γενικά η αισιοδοξία μας, θα λειτουργήσουν σα μαγνήτες θετικών γεγονότων στη ζωή μας. Επιπλέον, οι καταστάσεις και τα τρέχοντα γεγονότα θα μας βοηθήσουν έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε, προς όφελός μας, τα επικοινωνιακά μας ταλέντα. Θα υπάρξουν κάποιες μετακινήσεις και συζητήσεις που θα μας φέρουν σε επαφή με άτομα που μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε πραγματικότητα κάποιες λαμπρές μας ιδέες.

Η γρήγορη σκέψη μας, η δίψα μας για γνώση αλλά και η περιέργεια που θα έχουμε, θα μας βοηθήσουν, τόσο να γνωρίσουμε ανθρώπους που η αλληλεπίδραση μαζί τους θα ανοίξει τους πνευματικούς μας ορίζοντες, όσο και να ασχοληθούμε με επιτυχία με ό,τι αφορά μάθηση και σπουδές. Ευνοούνται ιδιαίτερα, οι αγοραπωλησίες, οι σχέσεις με τα αδέλφια μας, συγγενείς και άτομα που συναντούμε σε καθημερινή βάση αλλά και πάσης φύσεως ταξίδια. Γενικά, θα είμαστε πολυάσχολοι και κοινωνικά δραστήριοι, ιδιαίτερα μάλιστα σε ό,τι αφορά τις επαφές μας μέσω διαδικτύου.

Ωστόσο, δεδομένης της ανάδρομης κίνησης του Ερμή θα υπάρχει μια, ας πούμε, τάση για καθυστερήσεις αλλά και για παρεξηγήσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όχι μόνο σε σχέση με αυτά που λέμε, αλλά και στο πως τα λέμε και ακόμα περισσότερο πως τα γράφουμε. Δε θα πρέπει να υποσχόμαστε πράγματα που δε γνωρίζουμε αν οι συνθήκες της ζωής μας θα επιτρέψουν να τα τηρήσουμε γιατί θα δημιουργήσουμε, στους άλλους, μια λανθασμένη εικόνα για τον εαυτό μας. Αλλά και στον αντίποδα, θα πρέπει και εμείς, με την σειρά μας, να φιλτράρουμε όλα όσα μας λένε και μας υπόσχονται οι άλλοι γιατί, είτε λόγω συναισθηματικής φόρτισης της στιγμής, είτε γιατί στη χειρότερη περίπτωση υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση να μην ανταποκρίνονται εντελώς στην αλήθεια.

Επίσης, δε θα πρέπει να είμαστε ανυπόμονοι και να μην ενεργούμε με γνώμονα την παρόρμηση της στιγμής αλλά με προνοητικότητα και τον πρέποντα προγραμματισμό. Σε τελική ανάλυση, όλα θα γίνουν, αυτό όμως που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι να γίνουν σωστά. Ακόμα και οι, κάποιες, καθυστερήσεις μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ μας καθώς θα μας δώσουν τον χρόνο να εξετάσουμε πιο διεξοδικά τα δεδομένα και να φροντίσουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια που, ίσως, είχε ξεφύγει από την αντίληψή μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή : Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να βγείτε έξω, να βρεθείτε με κόσμο, να επικοινωνήσετε και να αλληλεπιδράσετε μαζί τους. Το έξτρα μπόνους για εσάς είναι ότι θα μάθετε και κάποιες ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά μάθηση και τις σχέσεις με τα αδέλφια σας. Επιπλέον, ίσως κάνετε και ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Η τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα βελτιώνεται αρκετά χάρη σε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή μια μισθολογική αναβάθμιση στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Γενικά, η όψη αυτή θα σας ωθήσει να επανανακαλύψετε την αυταξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν, όχι μόνο να φτάσετε στους στόχους σας, αλλά να έχετε και την επιτυχία που πραγματικά σας αξίζει. Εκτός από αισθηματικής φύσης επιστροφές, θα έχετε και την επανεμφάνιση μιας παρελθούσας επαγγελματικής πρότασης η οποία επιστρέφει μεν, με πιο ενδιαφέρουσα ατζέντα δε. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη βοήθεια της όψης αυτής, θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε κάποιες παρελθοντικές, και όχι απαραίτητα ευχάριστες, καταστάσεις, να αναμετρηθείτε μαζί τους και να βγείτε νικητές φωτίζοντας τα όποια σκοτάδια υπήρχαν. Επιπλέον όμως, στη ζωή σας θα επιστρέψουν και κάποια συγκεκριμένα άτομα ή κάποιες επαγγελματικές προτάσεις.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε κάποιες, πολύτιμες για το μέλλον σας, γνωριμίες. Επίσης όμως, ευχάριστες συναντήσεις θα κάνετε και με άτομα από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον με τα οποία το τελευταίο διάστημα, λόγω δικών σας αυξημένων υποχρεώσεων ή άλλων προτεραιοτήτων, είχατε χαθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την επαγγελματική ζωή σας έχει σκοπό να φωτίσει η όψη αυτή καθώς θα επιστρέψουν κάποιες ευκαιρίες από το παρελθόν που έχουν τη δυναμική να βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Αν κάτι πρέπει να προσέξετε, αυτό είναι ο χρόνος, καθώς ενδέχεται να μην καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάποια σημαντική εργασία ή γενικά υποχρέωση που έχετε μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό περιθώριο.

Ολυμπία

Ολυμπία

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα. Ένα ταξίδι, εκτός από ιδιαίτερα ευχάριστο, μπορεί να γίνει και η αιτία για μια αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ιδιαίτερη εύνοια δέχεστε σε θέματα υπογραφών συμβολαίων και επαγγελματικών συμφωνιών. Ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσουν και οι σπουδές με την έννοια της μάθησης αλλά και της διδασκαλίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι τρέχουσες καταστάσεις θα σας ωθήσουν, και ταυτόχρονα βοηθήσουν, να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητές σας, είτε αυτές είναι οικονομικής, είτε αυτές είναι οποιασδήποτε άλλης φύσης. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε κάποια προσωπικά σας θέματα που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και πάλι σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά δυνατοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα ξυπνήσει μέσα σας την αισιόδοξη πλευρά σας καθώς θετικά γεγονότα θα σας θυμίσουν ότι τίποτα δεν είναι χαμένο και όλα μπορούν να συμβούν φτάνει να το θελήσετε πραγματικά. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, μια παρελθοντική αισθηματικής φύσης ιστορία θα επιστρέψει, μόνο που αυτήν τη φορά «η μπάλα θα βρίσκεται στο δικό σας γήπεδο».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και αν επανεμφανιστούν κάποια μικρά προβληματάκια καθημερινότητας θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε και, μάλιστα, με ευκολία. Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, θα υπάρχει ροή και καλή επαφή με τους συνεργάτες σας ενώ παράλληλα θα είστε και αρκετά αποδοτικοί. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να αναλάβετε πολλές ευθύνες γιατί θα πιεστείτε αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα ξυπνήσει τη δημιουργική σας φαντασία και θα σας φέρει θετικά γεγονότα. Επίσης όμως, θα σας χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα κάνοντάς σας έντονα αισθησιακούς και ερωτεύσιμους. Σας περιμένουν, λοιπόν, καινούργιες και ενδιαφέρουσες ερωτικές κατακτήσεις αλλά και επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν οι οποίες, εκτός του ότι θα σας αναστατώσουν, θα σας βάλουν και σε διλήμματα.

ΙΧΘΥΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα και εκκρεμότητες, ίσως και οικονομικές, σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας ή με μια αγοραπωλησία, ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτό αφορά κάτι που έχει ξεκινήσει να σας απασχολεί από καιρό. Σε κάθε περίπτωση, η όψη αυτή θα είναι βοηθητική για εσάς. Ορισμένοι θα έχετε και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή την επανεμφάνισή της.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-05-2022 04:10:46