Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 18 Μαρτίου 2023 ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 27° 59’ των Ιχθύων. Με την όψη αυτή και δεδομένου ότι θα έχουμε πολλές και ευφάνταστες ιδέες τις οποίες και θα θέλουμε να επικοινωνήσουμε, αυτό που κυρίως θα έχουμε ανάγκη θα είναι να βρεθούμε με κόσμο και να ανταλλάξουμε πληροφορίες. Πολλοί από εμάς θα είμαστε σε μία διαρκή κίνηση και, ταυτόχρονα, συνεχώς απασχολημένοι με πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα όπως ραντεβού, συναντήσεις, κοινωνικές δραστηριότητες, αλληλογραφία, κ.λ.π. Ό,τι αφορά πνευματικότητα και σπουδές, θα είναι στην κορυφή των ενδιαφερόντων μας και, αν κάτι θα μας χαρακτηρίζει, αυτό θα είναι η περιέργεια, με την έννοια όμως της συλλογής πληροφοριών και μάθησης νέων πραγμάτων και όχι των κοινωνικών σχολιασμών και του κουτσομπολιού.

Sponsored Links

Συζητήσεις και συναντήσεις

Η πνευματική εγρήγορση που θα φέρει η όψη αυτή θα μας κρατά σε ετοιμότητα και, ταυτόχρονα, θα μπορούμε να αντιληφθούμε σωστά τις εισερχόμενες πληροφορίες τις οποίες και θα έχουμε την ικανότητα να επεξεργαστούμε ορθά. Η αλήθεια είναι ότι, με την όψη αυτή, η λογική θα επικρατήσει του συναισθήματος, κάτι που θα μας βοηθήσει να αναλύσουμε και κατόπιν να «μεταφράσουμε» καλύτερα τα δεδομένα χωρίς τον κίνδυνο της συναισθηματικής εμπλοκής.

Η άνεση στην επικοινωνία, το ανοιχτό μυαλό και η πρωτοτυπία στην έκφραση θα μας βοηθήσουν να έρθουμε σε επαφή με τους σωστούς ανθρώπους, να προωθήσουμε τη δουλειά μας και να «πλασάρουμε» σωστά τον εαυτό μας. Επίσης, θα πλησιάσουμε με άλλον αέρα και αυτοπεποίθηση τους ανώτερους από εμάς στην επαγγελματική ιεραρχία, μιλώντας τους για κάποια σχέδια που έχουμε κατά νου ή ο,τιδήποτε άλλο θέλουμε. Τέλος, τα ταξίδια και γενικά οι μετακινήσεις είναι μέσα στα ζητούμενα της όψης καθώς και η επαφή με τα αδέρφια, τους συγγενείς ή τους γείτονές μας. Επιπλέον, εύνοια θα έχουμε σε ό,τι αφορά σπουδές, αγοραπωλησίες καθώς και εμπορικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα «φαντάσματα του παρελθόντος», τα οποία σας βάραιναν την ψυχή, και με μια πιο ανάλαφρη αύρα να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα καινούργιο και πολλά υποσχόμενο κύκλο ζωής. Το να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Βλέπετε πλέον «φως στο τούνελ» σε σχέση με κάποια δημιουργικά σας σχέδια τα οποία επιθυμείτε διακαώς να γίνουν πραγματικότητα. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν και κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα από το φιλικό, και όχι μόνο, περιβάλλον. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ανατείλει μέσα σας η αισιοδοξία, τόσο γιατί θα λάβετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις αναφορικά με τα επαγγελματικά σας, όσο και γιατί θα παρουσιαστεί μια ευκαιρία για κάτι καινούργιο, με την ιδέα του οποίου φλερτάρετε καιρό τώρα. Ιδιαίτερη εύνοια έχετε αν ασχολείστε με το εμπόριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούργια όνειρα και να βιώσετε την Άνοιξη σε πολύ βασικούς, αν όχι σε όλους, τους τομείς της ζωής σας. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις, συμβόλαια, έγγραφα και σπουδές ενώ ορισμένοι από εσάς θα κάνετε, ή θα διοργανώσετε, ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας με την όψη αυτή, κάτι που θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τους άλλους τις ανάγκες σας και να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και έτσι θα τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις. Θα βιώσετε στιγμές έντονου πάθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και σε αυτό θα βοηθήσουν, τόσο η τρυφερότητα που θα δείξετε, όσο και οι εκφράσεις αγάπης και έρωτα. Κάποιοι άλλοι, θα μιλήσετε ανοιχτά για τα συναισθήματά σας στο αντικείμενο του πόθου σας. Εύνοια δέχεστε και στα επαγγελματικά σας.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους, και γενικά τους συνεργάτες σας, θα γίνουν πιο ομαλές και γόνιμες ενώ σε αυτό θα βοηθήσουν και οι δημιουργικές σας ιδέες. Ένα επαγγελματικό σας σχέδιο μπαίνει σε πορεία υλοποίησης. Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή ευνοεί τις ρομαντικές συναντήσεις και τα φλερτ. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία, ίσως και σε χώρο διασκέδασης. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι της καρδιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα και θα βιώσετε όμορφες στιγμές ζεστασιάς και οικογενειακής θαλπωρής. Ορισμένοι από εσάς θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις αναφορικά με ένα θέμα αλλαγής κατοικίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης ή αγοραπωλησίας ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσετε να πηγάζει από μέσα σας η ανάγκη να εκφράσετε τα θέλω σας και, γενικά, ό,τι έχετε κρατημένο μέσα στην ψυχή σας και αυτό, εκτός από λυτρωτικά, θα λειτουργήσει και άκρως θετικά για τις σχέσεις σας. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά ταξίδια, σχέσεις με αδέρφια ή συγγενείς και σπουδές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ανακαλύψετε ευφάνταστους και δημιουργικούς τρόπους για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ενώ θα σας παρουσιαστούν και κάποιες ευκαιρίες με τη μορφή επαγγελματικών προτάσεων τις οποίες και θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν. Εύνοια θα έχετε και στον αισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα κάτω και μέσα από το πρίσμα της λογικής και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Θετικά νέα και εξελίξεις σε σχέση, τόσο με την επαγγελματική, όσο και με την προσωπική σας ζωή θα ανανεώσουν μέσα σας την ελπίδα. Κοινωνικοποιηθείτε, κάνετε γνωριμίες, διασκεδάστε και ξυπνήστε τη χαρά μέσα σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-03-2023 16:58:17