Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 11 Αυγούστου 2022 ο Ήλιος από τις 18° 51’ του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή έχει τη δυναμική να φέρει αιφνίδια γεγονότα και χαοτικές καταστάσεις στη ζωή μας που θα δημιουργήσουν εντάσεις στο ήδη υπάρχον, και αρκετά υψηλό, συναισθηματικό μας φορτίο.

Sponsored Links

Αγκαλιάζοντας τις αλλαγές στη ζωή μας..

Πράγματα που δεν πάνε όπως τα σχεδιάζαμε και τα θέλαμε, ακυρώσεις συναντήσεων ή ταξιδιών ή εκδηλώσεων και επαγγελματικών ραντεβού αλλά και απρόοπτες, και όχι απαραίτητα καλοδεχούμενες, εξελίξεις σε θέματα που μας ενδιαφέρουν, θα προκαλέσουν σύγχυση και αναστάτωση. Επίσης, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουμε βλάβες σε ηλεκτρονικές συσκευές, τηλέφωνα, υπολογιστές, κ.λ.π.

Επιπλέον, όσοι από εμάς νιώθουμε πιεσμένοι από περιορισμούς και καταπιεστικά μοτίβα που βιώνουμε, είτε στην επαγγελματική, είτε στην προσωπική μας ζωή, με την όψη αυτή θα αντιδράσουμε. Θα θελήσουμε να έχουμε περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Ωστόσο, η επαναστατική αυτή μας διάθεση δεν θα είναι πλήρους συνειδήσεως αλλά περισσότερο νευρική και σπασμωδική. Αυτό σαν αποτέλεσμα θα έχει μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων που μπορεί να πλήξουν ανεπανόρθωτα τις σχέσεις μας.

Ορισμένοι από εμάς με την όψη αυτή θα νιώσουμε ότι το έδαφος κάτω από τα πόδια μας δεν είναι στέρεο, ότι πατάμε σε κινούμενη άμμο και δε γνωρίζουμε τι θα γίνει μετά, ότι η θέση μας είναι επισφαλής, ότι είμαστε απροστάτευτοι και ότι βαλλόμαστε από γεγονότα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Όλα αυτά φυσικά μόνο ανασφάλειες και άγχη μπορούν να εγείρουν.

Από την άλλη όμως, και δεδομένης της έντονης δυναμικής της όψης, τα όποια αιφνίδια γεγονότα υπάρξουν θα μας βάλουν σε διαδικασία δρομολόγησης αλλαγών. Ακόμα και αν η όποια αλλαγή δεν είναι κάτι που θα επιλέξουμε εμείς, θα γίνει για το δικό μας ανώτερο καλό και τη δική μας εξέλιξη. Μόνο, αν βγούμε από τη λεγόμενη «ζώνη άνεσής μας» θα ανακαλύψουμε τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα προκαλέσουν ανατροπές σε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας. Δεν σημαίνει ότι αυτά θα ακυρωθούν, απλά θα καθυστερήσει λίγο η ενεργοποίησή τους. Επίσης, αυτές οι μέρες δεν είναι πολύ καλές για επενδύσεις και για να πάρετε οικονομικά ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια θέματα που θα αφορούν, είτε την κατοικία σας, είτε τους οικείους σας ή πιο συγκεκριμένα για ορισμένους από εσάς τη μητέρα σας, θα σας αγχώσουν και η δύσκολη διαχείρισή τους θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Μη ξεσπάτε τα νεύρα σας στους δικούς σας ανθρώπους γιατί θα δημιουργήσετε ρήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Θα πρέπει να μπείτε στη δική τους θέση και να δείξετε με όμορφο τρόπο το ενδιαφέρον σας και για τα δικά τους θέλω και συναισθήματα. Επίσης, να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν την αμέριστη προσοχή σας καθώς θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές σχετικές, είτε με το εισόδημά σας, είτε με τα έξοδά σας που θα σας αγχώσουν. Μη μπλέξετε οικονομικά με φιλικά σας πρόσωπα ή με συλλόγους ή με ομάδες γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

ΛΕΩΝ

Είχατε βάλει κατά νου ότι κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο θα είχε ήδη μπει σε πορεία υλοποίησης. Ωστόσο, αυτό δε συνέβη, συν του ότι ορισμένα τρέχοντα γεγονότα σας πήγαν ακόμα ένα βήμα πιο πίσω. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να προχωρήσετε, απλά θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις, είτε σε κάποιο επαγγελματικό σας πλάνο, είτε σε κάποιο ταξίδι, θα λειτουργήσουν αρνητικά στην ψυχολογία σας προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις εντάσεων και αναστατώσεων. Επίσης, δώστε προσοχή σε νομικά θέματα, επαφές με άτομα από το εξωτερικό και σπουδές.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια απρόσμενα γεγονότα που θα φέρουν ανατροπές στα σχέδιά σας και θα σας βάλουν σε σκέψεις. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περίπτωση που εμπλέκεστε καθ’ οποιονδήποτε τρόπο με ομάδες ή συλλόγους για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν και που θα σας εκθέσουν.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να τοποθετηθείτε, και μάλιστα με έντονο τρόπο, ενάντια άδικων, κατά την άποψή σας, αποφάσεων εκ μέρους της διοίκησης ή ατόμων που γενικά έχουν εξουσία. Κάποιοι άλλοι, θα θελήσετε να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον καθώς στο ήδη υπάρχον έχετε κουραστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας γιατί νιώθετε ότι έχετε βαλτώσει. Ωστόσο, αυτό δεν σας το επιτρέπουν, τόσο οι τρέχουσες συνθήκες, όσο και το γεγονός ότι παραμένετε αμετακίνητοι και άκαμπτοι ακόμα και αν βλέπετε ότι πέφτετε σε τοίχο. Αλλάξετε κοσμοθεωρία και τότε θα αλλάξει και η ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να κινηθείτε πάρα πολύ προσεκτικά με τα οικονομικά σας καθώς θα υπάρξουν ορισμένες καθυστερήσεις με χρήματα που περιμένετε να πάρετε. Από την άλλη, κάποια έκτακτα έξοδα, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις θα αφορούν τα παιδιά σας, θα σας βγάλουν εκτός οικονομικού προγραμματισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες με την όψη αυτή. Αν και θα βρείτε μπροστά σας αρκετούς λόγους για να νευριάσετε και να χάσετε την ψυχραιμία σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους και κινηθείτε με εξυπνάδα και διπλωματία, διαφορετικά θα έρθετε αντιμέτωποι με καυγάδες και ρήξεις σχέσεων.

ΙΧΘΥΣ

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια άκρως πιεστική καθημερινότητα. Οι απαιτήσεις των άλλων από εσάς, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και η έλλειψη κατανόησης, θα σας φτάσουν στα όρια σας. Κάντε λίγο υπομονή και οχυρώστε τον εαυτό σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-08-2022 06:00:00