Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 3 Φεβρουαρίου 2023 ο Ήλιος από τις 15° 00’ του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Κατά την επήρεια της όψης αυτής, θα έρθουμε αντιμέτωποι με αιφνίδια γεγονότα που, με τη σειρά τους, θα προκαλέσουν περίεργες αλλαγές και ανατροπές στο πρόγραμμά μας και στα ήδη υπάρχοντα σχέδιά μας. Όλα αυτά θα μας “πετάξουν”, τρόπον τινά, στην αβεβαιότητα και στην αμφιβολία καθώς θα έρθουν στιγμές που δεν θα είμαστε σίγουροι για το αν κάνουμε το σωστό και αν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τις απαραίτητες, κατά περίπτωση, αλλαγές έτσι ώστε να συμβαδίσουμε με τις εξελίξεις.

Sponsored Links

Ξαφνικές ανατροπές και απότομες αλλαγές των δεδομένων

Ως φυσικό επακόλουθο, αυτά θα μας οδηγήσουν σε εντάσεις και σε συμπεριφορές που θα τις χαρακτηρίζουν η ανησυχία, ο απότομος τρόπος επικοινωνίας και η αμφιθυμία καθώς θα νιώθουμε ταυτόχρονα αντικρουόμενα μεταξύ τους συναισθήματα, είτε για μια κατάσταση, είτε ακόμα και για ένα άτομο. Όλα αυτά τα μη ελεγχόμενα συναισθήματα του «θέλω και δεν θέλω», «είμαι και δεν είμαι», «μ’ αρέσει και δεν μ’ αρέσει», κ.λ.π. θα μας φέρουν σε σύγκρουση με τον ίδιο μας τον εαυτό καθώς θα μας μπλοκάρουν πνευματικά και θα μας μπερδέψουν συναισθηματικά, ιδιαίτερα, μάλιστα, σε ό,τι αφορά τις πραγματικές μας ανάγκες.

Θα νιώσουμε τη δυσάρεστη αίσθηση της μη πληρότητας και του ανικανοποίητου, κάτι που θα μας προκαλέσει μια εσωτερική παγωμάρα και θα μας απομακρύνει συναισθηματικά, τόσο από τους ανθρώπους με τους οποίους συνδεόμαστε επαγγελματικά ή κοινωνικά, όσο και με τους ερωτικούς μας συντρόφους. Θα υπάρξουν και στιγμές που θα θέλουμε να εκφράσουμε όλα αυτά που πιστεύουμε ή νιώθουμε χωρίς περιορισμούς και με μια παρορμητική διάθεση αλλά όχι με το σωστό τρόπο, κάτι που στο τέλος θα μας κάνει να φανούμε επαναστάτες χωρίς αιτία ή ακόμα και αλλοπρόσαλλοι.

Με την όψη αυτή καλό θα ήταν να μην πειραματιστούμε με πράγματα που δεν γνωρίζουμε πως να χειριστούμε σωστά καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να οδηγηθούμε σε λάθη, οπότε ας αφήσουμε να τα αναλάβουν όσοι ήδη γνωρίζουν καλύτερα το πώς. Επίσης, καλό είναι να αφήσουμε τις επαγγελματικές συζητήσεις για αργότερα καθώς οι όποιες διαφωνίες με ανωτέρους μπορεί να έχουν απροσδόκητες συνέπειες για εμάς. Τέλος, ορισμένοι από εμάς θα αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε βλάβες σε υπολογιστές, τεχνολογικό εξοπλισμό ή και στο μεταφορικό μας μέσο.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη θα φέρει στην πραγματικότητά σας αιφνίδια γεγονότα που θα σας φέρουν μπροστά σε, όχι και τόσο ευχάριστες, συνειδητοποιήσεις. Ωστόσο, θα είναι βοηθητικές για το μέλλον σας σε σχέση με την αξία που έχετε δώσει σε συγκεκριμένα άτομα από το άμεσο φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια απρόοπτα σε ό,τι αφορά κάποιο επαγγελματικό σας πλάνο που θα επηρεάσουν, κατά κάποιον τρόπο, την ψυχολογία σας. Κάντε λίγο υπομονή και ένα βήμα πίσω για μπορέσετε να δείτε τη γενικότερη εικόνα και να οργανώσετε με αποφασιστικότητα τα επόμενα βήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τη συνηθισμένη υπεραισιοδοξία σας γιατί στην προκειμένη δεν θα σας κάνει καλό. Θα σας ωθήσει στο να μη βλέπετε την πραγματική ποιότητα κάποιων ανθρώπων ή των καταστάσεων και να οδηγηθείτε με μαθηματική ακρίβεια σε στρατηγικά λάθη που θα σας στοιχίσουν στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα έξοδά σας και, εν γένει, την οικονομική σας πραγματικότητα. Διαφορετικά, θα αναγκαστείτε, και με μάλλον δυσάρεστο τρόπο, να αποδεχθείτε τις συνέπειες. Μην παρασύρεστε από άτομα που ζουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά κάποια, είτε προσωπική, είτε επαγγελματική σας σχέση καθώς εύκολα μπορεί να διαστρεβλωθούν λεγόμενά σας και να γίνουν παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κινηθείτε, κυρίως, με βάση τη λογική.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες προβληματικές συμπεριφορές, ίσως και συγγενών σας εξ αγχιστείας, θα σας κουράσουν και θα ταράξουν τη βολή και την καθημερινότητά σας. Χωρίς φωνές αλλά με ψυχραιμία και ηρεμία βάλτε τον καθένα στη θέση του. Επίσης, μην προβείτε σε αλλαγές σε σχέση με την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΖΥΓΟΣ

Αν και νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, κάποια συμβάντα θα σας υποχρεώσουν, όχι να ακυρώσετε, αλλά να αναβάλλετε τα σχέδιά σας. Τακτοποιήστε στο μέτρο του δυνατού τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη υπομονή σε ό,τι αφορά, είτε νεότερα, είτε αρκετά μεγαλύτερα από εσάς μέλη της οικογένειάς σας καθώς οι απαιτήσεις τους θα σας «βγάλουν από τα ρούχα». Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα που σχετίζονται με το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια απρόβλεπτη συνάντηση, ίσως και με άτομο που σας έχει ιντριγκάρει ερωτικά, θα σας αναστατώσει και θα σας αναγκάσει να επεξεργαστείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τα συναισθήματά σας. Γενικά, να προσέχετε τι λέτε γιατί οι παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν. Επίσης, να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία θα αφορούν, είτε τα παιδιά σας και τις ανάγκες τους, είτε το σπίτι σας με την έννοια π.χ. της διακόσμησης. Αισθηματικά, κάποια γεγονότα που πιθανά θα παρερμηνεύσετε θα σας γεμίσουν ζήλια και ανασφάλειες βάζοντας φωτιά στη σχέση με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεδομένου ότι θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές στο καθημερινό σας πρόγραμμα που θα σας αναγκάσουν να τροποποιήσετε κάποιες δραστηριότητές σας, θα νιώσετε ένταση και θα έχετε νεύρα. Κάποιες βλάβες σε τεχνολογικό εξοπλισμό θα σας βάλουν και σε κάποια επιπρόσθετα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το παρελθόν σας επιστρέφει δυναμικά διεκδικώντας την προσοχή σας και φέρνοντάς σας, παράλληλα, αντιμέτωπους με εσωτερικές εντάσεις, φοβίες, διλήμματα και άγχος. Επιστρατεύστε τη λογική και με ψυχραιμία επικοινωνήστε τα αιτήματά σας ενώ, ταυτόχρονα, αναλογιστείτε ποιο είναι το συμφέρον σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-02-2023 12:00:00