blank
 
blank

Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μέχρι 31 Ιανουαρίου, αρκετοί θα βιώσουν επιστροφές πρώην σχέσεων.

 
Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μέχρι 31 Ιανουαρίου, αρκετοί θα βιώσουν επιστροφές πρώην σχέσεων.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Ήλιος στον Αιγόκερω για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο Ήλιος διανύει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, από τις 21 Δεκεμβρίου, και για έναν περίπου μήνα που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, οι παραδόσεις, ο συντηρητισμός και η πειθαρχεία (χαρακτηριστικά του πλανήτη Κρόνου), θα είναι πιο αισθητά στην καθημερινότητά μας, ενώ παράλληλα, πολλοί θα δημιουργήσουν τις βάσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Παρά το γεγονός ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται πιο δύσκολα υπό την επιρροή του Κρόνου, του κυβερνήτη του Αιγόκερου, η σοβαρότητα και η αφοσίωση με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τις υποχρεώσεις μας, θα φέρουν ένα καλό και κυρίως μόνιμο αποτέλεσμα.
 
Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Η Ανάδρομη Αφροδίτη και οι επιστροφές πρώην σχέσεων

Η Αφροδίτη διανύει ήδη την ανάδρομη πορεία της από τις 21 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις σε διάφορους τομείς της ζωής μας και ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την αγάπη και τις υλικές αξίες (που υπάγονται στη δικαιοδοσία της Αφροδίτης). Γενικά, η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, ενεργοποιεί μια νέα εποχή σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά και τα οικονομικά μας ζητήματα! Δεδομένου ότι η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει και τα υλικά αγαθά, καλό θα είναι να αποφύγουμε σπατάλες και ριψοκίνδυνες επενδύσεις αυτό το διάστημα.
 
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, όπως και κάθε άλλου πλανήτη, δημιουργεί εμπόδια και καθυστερήσεις, στην περίπτωση όμως της Αφροδίτης, πολλές φορές επανέρχονται και σχέσεις οι οποίες αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.
 
Η ερωτική ζωή έχει πολύ ενδιαφέροντα σενάρια να παρουσιάσει όλο αυτό το διάστημα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, μια και ανοίγει το κουτί των διλλημάτων! Και βέβαια, τα διλήμματα προέρχονται πάντα από τους… πρώην, οι οποίοι επανεμφανίζονται στο σκηνικό σε ανύποπτο χρόνο και διεγείρουν μοναδικά συναισθήματα, που με πολύ κόπο είχαμε… κοιμίσει όλο αυτό το διάστημα!
 
Αναστάτωση και καρδιοχτύπια, είναι τα φαινόμενα των ημερών που ακολουθούν, μια και όπως και να το κάνουμε, όταν χτυπήσει το τηλέφωνο και ακούσεις εκείνη τη γνώριμη φωνή, που για χάρη της είχες χάσει τον ύπνο σου πολλά βράδια… ε, το σίγουρο είναι πως το λιγότερο που θα νιώσεις είναι την καρδιά σου να ξεφεύγει τελείως από τους συνηθισμένους της παλμούς…
 
Όσοι πιστεύετε πως έχετε αφήσει… εκκρεμότητες με πρόσωπα του παρελθόντος, τώρα είναι η ευκαιρία που ζητάτε, για να διεκδικήσετε ξανά μια θέση στην καρδιά του, αλλά και στην αγάπη. Ακολουθήστε τη φωνή που υπαγορεύει το ένστικτο και η καρδιά σας!
 
Σ’ αυτή την περίπτωση η Αφροδίτη βοηθά να λυθούν οι όποιες διαφορές και τα προβλήματα και να δημιουργηθούν πιο υγιείς βάσεις. Ωστόσο, εκτός από αυτή την περίπτωση, στις υπόλοιπες σχέσεις θα πρέπει να προσέχουμε ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που δύσκολα θα αποκατασταθούν.
 
Οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί, οι Λέοντες και οι Αιγόκεροι, καλό θα είναι να μην προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές αυτό το διάστημα.
 

Ήλιος στον Αιγόκερω, ανάδρομη Αφροδίτη και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου και την κοινωνική σου άνοδο. Για έναν ολόκληρο μήνα, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση.
 
Την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 31/1. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να μελετήσεις κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα φέρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στα έσοδά σου. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνάει και τον τομέα των σχέσεών σου, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή ακόμα και να αποκαταστήσεις τυχόν σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Καλό θα είναι ωστόσο να προσέχεις την συμπεριφορά σου, ώστε να μην δημιουργηθούν νέες παρεξηγήσεις, που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, ο επόμενος μήνας, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θετικός για σένα, αφού θα καταφέρεις να βρεις νέες ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις μια σοβαρή δέσμευση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να δημιουργήσεις μια νέα, πολύ δυνατή σχέση.
 
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη διανύει την ανάδρομη πορεία της, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 31/1. Το διάστημα αυτό ίσως θελήσεις να πραγματοποιήσεις ταξίδια σε μέρη που έχεις επισκεφτεί και στο παρελθόν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις κάποια ζητήματα που εκκρεμούν. Δεν αποκλείεται επίσης να αποφασίσεις να συνεχίσεις κάποιες σπουδές, που έχεις εγκαταλείψει και που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, για έναν ολόκληρο μήνα, ο ζωοδότης Ήλιος θα σε βοηθήσει να βάλεις μια νέα τάξη στα οικονομικά σου αλλά και στην ερωτική σου ζωή.
 
Επιπρόσθετα, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης απαιτεί να ρυθμίσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις, ώστε να αποπληρώσεις πιο εύκολα χρέη και οφειλές. Αν δεν υπάρχουν τέτοιου είδους εκκρεμότητες, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις αυτό το διάστημα, ώστε να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση. Όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να αναζωπυρώσει έναν έρωτα από τον παρελθόν, αν φυσικά το επιθυμείς. Διαφορετικά, ένα νέο ερωτικό πάθος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το πέρασμα του Ήλιου στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω, για έναν ολόκληρο μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην αισθηματική σου ζωή και στις σχέσεις σου γενικότερα. Ίσως η γιορτινή περίοδος σε απαλλάξει για λίγο από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου, γεγονός που θα συσφίξει ακόμα περισσότερο τον δεσμό σας. Αν είσαι ελεύθερος, το ίδιο διάστημα, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σημαντική σχέση.
 
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, ίσως δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες, οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν με κατανόηση και υπομονή. Αν πάλι, νιώθεις την ανάγκη να «απελευθερωθείς» από μια σχέση που σε πιέζει, ίσως είναι καλύτερα να αναβάλλεις οριστικές αποφάσεις μέχρι τις 31/1. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η πορεία του Ήλιου στον Αιγόκερω σου επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Έτσι, τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα ρουτίνας και να δρομολογήσεις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.
 
Σ’ αυτό θα σε βοηθήσει και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, που σκοπό έχει να σε βοηθήσει όχι μόνο να βρεις τρόπους που θα σε κάνουν πιο παραγωγικό, αλλά και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Ωστόσο, καλό θα είναι μέχρι και τις 31/1 να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Απόφυγε επίσης να αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα από όσα αντέχεις, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα υγείας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, πορεία του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα πάρει μια θετική τροπή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.
 
Παρά τις θετικές εξελίξεις ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου, καθώς η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μέχρι τις 31/1, θα φέρει αρκετούς θαυμαστές στη ζωή σου, καθώς και ερωτικές επιστροφές που θα σε βάλουν σε δίλημμα. Αν αναζητάς απλά την διασκέδαση, σίγουρα θα απολαύσεις αυτό το διάστημα, αν όμως σκέφτεσαι μια σοβαρή δέσμευση, καλό θα είναι να περιμένεις για τις οριστικές σου αποφάσεις μετά τις 31/1. Αντίθετα, αν επιθυμείς την αναβίωση μιας παλιάς αγάπης, το διάστημα αυτό θεωρείται ιδανικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Ήλιος διανύει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και για έναν ολόκληρο μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σου στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα, αντιμετωπίζεις αρκετές δυσκολίες σ’ αυτό τον τομέα, οι οποίες θα πρέπει να διευθετηθούν αυτό το διάστημα, αφού έτσι κι αλλιώς η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από την ίδια μέρα, θα επαναφέρει όλα τα προβλήματα στο προσκήνιο.
 
Έτσι, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με το πατρικό σου σπίτι, τις ρίζες σου ή τα συγγενικά σου πρόσωπα. Παρόλο που μάλλον θα τα βρεις «δύσκολα», με λίγη καλή θέληση θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές, που θα επαναφέρουν την αρμονία. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, ίσως μια παλιά σχέση, που θα επανέλθει στη ζωή σου, σε αναστατώσει ευχάριστα. Τέλος, καλό θα είναι να αποφύγεις σπατάλες που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο χειμώνας σου επιφυλάσσει φλογερές γνωριμίες, έρωτες και πάθη, που θα ταράξουν την ηρεμία σου. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη από την ίδια μέρα και μέχρι τις 31/1, σε φέρνει αντιμέτωπο με άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν, που σου ξυπνούν έντονες αναμνήσεις.
 
Έτσι, δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, που θα σε παροτρύνουν να διαφοροποιήσεις τις αισθηματικές σου σχέσεις. Αν μάλιστα, είσαι «κολλημένος» με έναν έρωτα που δεν έχει βγει από την καρδιά σου, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις, που θα λύσουν όλες τις διαφορές που σας χώρισαν. Γενικά, τα άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σου αυτό το διάστημα έχουν μια «καρμική» αποστολή, την οποία μάλλον δεν μπορείς να αποφύγεις. Επιπλέον, κάποια από αυτά, ίσως σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ήλιος διανύει την πορεία του στον τομέα των οικονομικών σου, για να «φωτίσει» τα καλώς και τα κακώς κείμενα των πράξεών σου. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα, θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στα εισοδήματά σου, με σκοπό να σε αφυπνίσουν και να σε κάνουν να σκεφτείς μια καλύτερη διαχείριση.
 
Εξάλλου, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης την ίδια μέρα και μέχρι τις 31/1, δεν συνιστά τα οικονομικά ρίσκα και τις σπατάλες, που μπορεί να έχουν ολέθριες επιπτώσεις. Ίσως μάλιστα, είναι καλύτερα να αποφύγεις κάθε οικονομικό πάρε-δώσε αυτό το διάστημα, ακόμα και με τα πιο οικεία σου πρόσωπα. Παρόλα αυτά, αν υπάρχουν μακροχρόνιες εκκρεμότητες ή σου οφείλονται χρήματα εδώ και αρκετό καιρό, με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορείς να τα εισπράξεις πιο εύκολα. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η πορεία του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνει σε πρώτο πλάνο τις επιθυμίες σου, τους στόχους σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή.
 
Από την άλλη, η Αφροδίτη που κι αυτή βρίσκεται στο ζώδιό σου, διανύει την ανάδρομη πορεία της και σε καλεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για την πορεία των σχέσεών σου, χωρίς να αποκλείεται να σου δημιουργήσει και περαιτέρω διλήμματα με την επιστροφή προσώπων από το παρελθόν, που επανακάμπτουν στη ζωή σου. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, υπομονή αλλά και αντίληψη, ώστε να διακρίνεις το σωστό από το λάθος, χωρίς να αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν, ώστε να πάρεις την σωστή απόφαση. Αν τελικά αποφασίσεις την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, πρόσεξε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σου, ώστε να αποφύγεις νέες παρεξηγήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο δωδέκατος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιείται έντονα με την πορεία του Ήλιου στον Αιγόκερω, αλλά και με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης.
 
Έτσι, το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 31/1, θα έχεις την ευκαιρία να σκάψεις στο υποσυνείδητο του μυαλού σου και να προσεγγίσεις από την αρχή όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Πράγματα και επιθυμίες που είναι καλά κρυμμένα μέσα σου, είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια και να σε αναγκάσουν να αλλάξεις την πορεία σου. Η μοναξιά που θα επιδιώξεις αυτό το διάστημα θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και θα σου επιτρέψει να βρεις νέο νόημα στη ζωή σου και να στραφείς προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Όλες οι επιδιώξεις σου θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο δίμηνο, με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, μια περίοδος έντονης κοινωνικότητας ξεκινά για σένα, με την πορεία του Ήλιου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ισχυρούς δεσμούς με άτομα που σου ταιριάζουν και που μπορούν να επηρεάσουν θετικά το μέλλον σου.
 
Επιπλέον, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης και στον ίδιο τομέα, θα σου δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τα άτομα που αποτελούν τον κοινωνικό σου περίγυρο και να βγάλεις κάποια σαφή συμπεράσματα. Καλό θα είναι φυσικά να μην προβείς σε σημαντικές ανακατατάξεις μέχρι και τις 31/1, καθώς η κρίση σου μπορεί να μην είναι απόλυτα σωστή. Αυτό ισχύει και για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου που μπορεί να διαφοροποιηθούν, χρειάζονται όμως υπομονή και χρόνο για να υλοποιηθούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2013 00:00:00