blank
 
blank

Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο. Πως επηρεάζει τα ζώδια! Από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο. Πως επηρεάζει τα ζώδια! Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 


Στις 15 Ιουλίου 2012 διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μια δύσκολη όψη που για άλλη μια φορά θα δημιουργήσει προβλήματα και πίεση στις προσωπικές σχέσεις και θα κλονίσει όσες σχέσεις δεν έχουν σταθερές βάσεις. Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού θα βάλει στο μικροσκόπιο τις σχέσεις και θα κρίνει ποιες μπορούν και αξίζει να διατηρηθούν και ποιες πρέπει να διαλυθούν προκειμένου να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο και πιο υγιές. Έτσι, σε κοινωνικό επίπεδο ίσως κάποιες διεθνείς σχέσεις μπουν στο στόχαστρο και απειληθούν, ενώ το ίδιο θα συμβεί και σε όσες προσωπικές σχέσεις έχουν ήδη φθαρεί.

Sponsored Links

Τα ζώδια που θα βιώσουν έντονα την όψη Ήλιου - Κρόνου

Τα ζώδια που θα βιώσουν πιο έντονα αυτή την όψη είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και να πάρουν τις αποφάσεις τους. Το παρήγορο όμως είναι ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που τα ζώδια αυτά «απειλούνται» αφού είναι και η τελευταία δυσμενής όψη Ήλιου – Κρόνου που τα επηρεάζει. Τον Οκτώβριο ο Κρόνος αποχωρεί οριστικά από το ζώδιο του Ζυγού και όσες σχέσεις έχουν επιβιώσει μέχρι τότε, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα άλλο.

ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ: ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 15 του μήνα, θα σου δημιουργήσει μεγάλη πίεση, αφού παρά το γεγονός ότι δεν βλέπεις την ώρα να απολαύσεις το καλοκαίρι, ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις ούτε μια στιγμή. Αν μάλιστα, περίμενες το Σαββατοκύριακο για να “ξεφύγεις” οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να ανταλλάξεις οικογενειακές επισκέψεις και να ξεχάσεις τυχόν διασκεδάσεις που προγραμμάτιζες. Παρά τη δυσφορία σου, ίσως είναι απαραίτητο να ζήσεις αυτή την εμπειρία, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις την αξία της οικογένειας και να αποφασίσεις και συ για το δικό σου μέλλον ειδικά αν έχεις μια μόνιμη σχέση. Ακόμα όμως κι αν είσαι ελεύθερος, θα συνειδητοποιήσεις ότι από δω και στο εξής τα κριτήριά σου για την δημιουργία μιας σχέσης, θα διαφοροποιηθούν, αφού πια ο στόχος σου είναι μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Ταύρος
 
Αγαπητέ Ταύρε, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 15 του μήνα, παρόλο που δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά, θα σε αναγκάσει να «χαραμίσεις» το Σαββατοκύριακό σου σε δουλειές που οι περισσότεροι θεωρούν αγγαρείες, για σένα όμως μάλλον αποτελούν διέξοδο από τα προβλήματά σου. Αν αυτό το διάστημα ψάχνεις μια καινούργια δουλειά η όψη αυτή θα σου ανοίξει το δρόμο για κάτι πραγματικά αξιόλογο που θα ανταποκρίνεται στα προσόντα σου και θα καλύπτει τις οικονομικές σου ανάγκες. Δεν αποκλείεται ακόμα, να προγραμματίσεις μια μετακόμιση, ειδικά αν βρεις ένα σπίτι που σε εξυπηρετεί περισσότερο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα που μπορεί να κλονιστούν. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Δίδυμοι
 
Φίλε Δίδυμε, παρόλο που βρίσκεσαι σε μια θαυμάσια περίοδο με τον Δία και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αυτές τις ημέρες θα πιεστείς κάπως περισσότερο αφού θα διαπιστώσεις ότι μετά βίας μπορείς να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, εξαιτίας της οικονομικής σου κατάστασης που έχει πάρει την κατιούσα. Φυσικά γι’ αυτό ευθύνεσαι εσύ και μόνο, καθώς εδώ και κάμποσο καιρό, σε έχει πιάσει μια καταναλωτική τάση, και νιώθεις καλά μόνο όταν σπαταλάς χρήματα ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ίσως φταίει και ο έρωτας που σε κάνει να πετάς στα σύννεφα και να μην σκέφτεσαι πρακτικά. Το γεγονός είναι ένα: ακόμα και χωρίς πολλά χρήματα, μπορείς να περάσεις όμορφα και να αφήσεις κατά μέρος το άγχος. Αν όντως έχεις μια σοβαρή σχέση, ο σύντροφός σου όχι μόνο δεν θα σε αφήσει να πλήξεις, αλλά θα φροντίσει να μην σου λείψει τίποτα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια σοβαρή γνωριμία βρίσκεται καθ’ οδό. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Καρκίνος
 
Φίλε Καρκίνε, εποχή των γενεθλίων σου, με τον ζωοδότη Ήλιο στο δικό σου ζώδιο, μάλλον θα έπρεπε να αισθάνεσαι αρκετά καλύτερα. Το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου όμως σε επηρεάζει αυτές τις μέρες και σου «ρίχνει» κάπως τη διάθεση. Λίγο τα οικονομικά σου, λίγο η πίεση που σου ασκεί το οικογενειακό σου περιβάλλον, νοιώθεις έτοιμος να «εκραγείς», σίγουρα όμως υπάρχει και καλύτερη τακτική. Αντί να τσακώνεσαι και να στενοχωριέσαι, μπορείς να κάνεις μερικούς συμβιβασμούς που θα ικανοποιήσουν τους πάντες και θα σε απαλλάξουν από την γκρίνια. Αν για παράδειγμα δεν μπορείς να προσφέρεις στην οικογένειά σου πολυδάπανες διακοπές, μια σύντομη και οικονομική απόδραση μπορεί να έχει εξίσου θετικά αποτελέσματα. Εξάλλου, και μόνο η καλή διάθεση μπορεί να καταπολεμήσει τα πάντα. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Λέων
 
Φίλε Λέοντα, ευτυχώς για σένα το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 15 του μήνα, δεν θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, κι έτσι δεν έχεις λόγο ν’ ανησυχείς. Ωστόσο, ίσως προκύψουν κάποια εμπόδια, ειδικά αν προγραμματίζεις μια σύντομη εκδρομή ενόψει του Σαββατοκύριακου. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση όμως, μάλλον δεν θα πτοηθείς και δεν θ’ αφήσεις κανέναν και τίποτα να χαλάσει τα σχέδιά σου. Και πολύ καλά θα κάνεις, αφού όπου κι αν πας θα περάσεις υπέροχα και δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή, ειδικά αν ταξιδέψεις με το άλλο σου μισό. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί μια γνωριμία που μπορεί να μην την λάβεις πολύ σοβαρά υπόψη σου, θα εξελιχθεί στην πορεία σε μια αναντικατάστατη σχέση. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Παρθένος
 
Φίλε Παρθένε, στις 15 του μήνα, σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, μια όψη που θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών σου και θα σου δημιουργήσει αρκετές ανασφάλειες. Ίσως διαπιστώσεις ότι όσο κι αν προσπαθείς, υπάρχει μια οικονομική στασιμότητα που σου στερεί το δικαίωμα να απολαύσεις όπως θα ήθελες τη ζωή και το καλοκαίρι που βλέπεις να περνά… Ωστόσο, δεν θα πρέπει να εγκαταλείψεις τα σχέδιά σου. Τώρα μπορείς να βάλεις κάτω τα έσοδα και τα έξοδά σου και να βρεις έναν τρόπο που θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα για τον εαυτό σου. Η ίδια όψη εξάλλου θα ευνοήσει την αισθηματική σου ζωή με αποτέλεσμα αν είσαι δεσμευμένος να επισημοποιήσεις την σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος να κάνεις μια σοβαρή γνωριμία. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Ζυγός
 
Αγαπητέ Ζυγέ, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 15 του μήνα, πρόκειται να σου δημιουργήσει άλλον ένα πονοκέφαλο τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην καριέρα σου. Αν όμως σκεφτείς ότι απομένουν μόνο δυο μήνες για να «επωφεληθείς» από την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, τότε μάλλον θα πρέπει να δώσεις προσοχή ώστε να διδαχτείς από τα μαθήματα που έχει να σου δώσει. Μια τέτοια περίοδος λοιπόν είναι και αυτή και μάλιστα, σε βρίσκει αρκετά ώριμο για να ξέρεις πώς να την χειριστείς. Παρά τα όποια προβλήματα, θα πρέπει ήδη να έχεις κατακτήσεις μια υπεύθυνη θέση που μπορεί να βελτιώσει αισθητά το επίπεδο της ζωής σου. Όσο για την οικογένειά σου ή και τον σύντροφό σου, όσο κι αν δυσανασχετούν από την πολύωρη απουσία σου, ήδη αναγνωρίζουν κι αυτοί τους κόπους σου. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Σκορπιός
 
Αγαπητέ Σκορπιέ, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που πραγματοποιείται στις 15 του μήνα, θα αποτελέσει μια θετική επιρροή για σένα, αφού θα σου δώσει επιτέλους την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την άδειά σου και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θα σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Επιπλέον, ακόμα και αυτές τις μοναδικές στιγμές, κάθε τι καινούργιο που θα βλέπεις ή θα ακούς θα αποτελεί μια καινούργια έμπνευση για τα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις και κάποιες σημαντικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που κάπου «σκοντάφτουν» ή να βρεις την ιδανική λύση σ’ ένα πρόβλημά σου. Τέλος, εκείνο που θα πρέπει να προσέχεις είναι η υγεία σου, και καλό θα είναι να καταπολεμήσεις μια κι έξω τυχόν χρόνια προβλήματα, τώρα που οι συνθήκες σε ευνοούν. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Τοξότης
 
Φίλε Τοξότη, ξέρεις ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου, και επομένως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο στις 15 του μήνα, δεν μπορεί να σου προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Αντίθετα, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να αντιληφθείς και να βεβαιωθείς για τις προθέσεις κάποιων ατόμων που μέχρι τώρα αντιμετώπιζες ως φιλικά και να επιλέξεις ποια άτομα θα κρατήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον και ποια θα απομακρύνεις από κοντά σου. Αν μάλιστα υπάρχουν άτομα που σε εκμεταλλεύονται οικονομικά χωρίς να σου προσφέρουν τίποτα ως αντάλλαγμα, μάλλον θα πρέπει να τους δείξεις και το «κακό» σου πρόσωπο, ώστε να απαλλαγείς μια για πάντα από αυτά. Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλιός έρωτας ή ένα καινούργιο πάθος πρόκειται να απορροφήσει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Αιγόκερως
 
Φίλε Αιγόκερε, ο δικός σου κυβερνήτης ο Κρόνος σχηματίζει στις 15 του μήνα τετράγωνο με τον Ήλιο και για άλλη μια φορά σε καλεί να προβληματιστείς τόσο όσον αφορά στην καριέρα σου, όσο και με τον σύντροφό σου ή τυχόν συνεταίρους σου και να προχωρήσεις σε αλλαγές που είναι απαραίτητες για την ευημερία σου. Ο αγώνας που έχεις κάνει την τελευταία διετία στα επαγγελματικά σου, φαίνεται να αναγνωρίζεται, αφού όπως ξέρεις ο Κρόνος ανταμείβει πάντα την σκληρή δουλειά κι έτσι ακόμα και μέσα από αυτή την «δύσκολη» όψη μπορεί να σου φέρει την αναγνώριση, που ωστόσο θα συνοδευτεί από αυξημένα καθήκοντα ή ίσως και στέρηση μεγάλου μέρους της καλοκαιρινής σου άδειας προκειμένου να ανταποκριθείς στα καθήκοντά σου. Υπομονή! Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση τα οικονομικά σου θα σου επιτρέψουν μικρές και σύντομες αποδράσεις που θα απολαύσεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Υδροχόος
 
Αγαπητέ Υδροχόε, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 15 του μήνα, δεν αποτελεί ιδιαίτερα αρνητική επιρροή για το ζώδιό σου, αντίθετα, με λίγη καλή θέληση ίσως καταφέρεις να συνδυάσεις την δουλειά με την διασκέδαση και παράλληλα, αποκομίσεις αξιόλογα κέρδη. Ένα ταξίδι, μια μελέτη ή ακόμα και ένας νέος έρωτας, θα σου προσφέρουν νέες ευκαιρίες τις οποίες αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα βγεις από τους πιο κερδισμένους αυτής της περιόδου. Πολλοί Υδροχόοι, μπορεί να βρουν μια πολύ καλή δουλειά στο εξωτερικό και να αποφασίσουν να «μεταναστεύσουν» οριστικά, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους εξαιτίας ενός μεγάλου έρωτα. Σε κάθε περίπτωση οι προοπτικές προδιαγράφονται άριστες και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσέχεις να μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Ιχθείς
 
Αγαπητέ Ιχθύ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο στις 15 του μήνα, πρόκειται να σε επηρεάσει σε κάποιους τομείς αλλά όχι απαραίτητα αρνητικά, αφού ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συμβατό ζώδιο από το οποίο σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου. Ο τομέας όμως για τον οποίο θα πρέπει να ενδιαφερθείς το επόμενο διάστημα είναι αυτός των οικονομικών σου και κυρίως να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και χρέη που πρέπει να εξοφληθούν ώστε να μην σου δημιουργήσουν προβλήματα. Εξάλλου, τα τελευταία δυο χρόνια ο Κρόνος πρέπει να σου «δίδαξε» ότι πρέπει πρώτα να καλύπτεις τις υποχρεώσεις σου και ύστερα να φροντίζεις για την διασκέδασή σου. Αν έχεις μάθει αυτό το μάθημα, τώρα θα μπορέσεις να προγραμματίσεις χωρίς άγχος τις διακοπές σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό σου ή και με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει αυτές τις μέρες. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-07-2012 00:00:00