blank
 
blank

Ήλιος σε αντίθεση με Ουρανό. Η καθημερινότητα γίνεται απρόβλεπτη!

 
Ήλιος σε αντίθεση με Ουρανό. Η καθημερινότητα γίνεται απρόβλεπτη!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος αντίθεση με Ουρανό: η αντικανονικότητα επιβραβεύεται

Στις 7 Οκτωβρίου, ο Ήλιος από το Ζυγό έρχεται σε θέση αντίθεσης με τον Ουρανό, εξαπολύοντας μια εκρηκτική δύναμη και φέρνοντας συνάμα την έκπληξη, την επανάσταση, την αντίδραση.
 
Αν και μικρής διάρκειας, η όψη του Ουρανού με τον Ήλιο φροντίζει πάντα για γεγονότα και μάλιστα τέτοια που δεν περνάνε απαρατήρητα. Είναι η όψη των σκανδάλων, μικρών ή μεγαλύτερων, των ανατροπών και των απότομων αλλαγών, η οποία παρουσιάζει την κανονικότητα σαν κάτι εξωφρενικά βαρετό.
 
Είναι η όψη που φέρνει λίγη έως καθόλου ανοχή απέναντι σε πατρικά πρότυπα, αφεντικά και τους άντρες, που έχουμε στη ζωή μας. Ίσως προσπαθήσουν να μας επιβάλλουν με το “έτσι θέλω”, γνώμες, ιδέες και τρόπους ζωής, προκαλώντας την αντίδρασή μας. Ενδέχεται επίσης να φερθούμε εμείς αυταρχικά, έως φασιστικά σε κάποιους.
 
Όσο η όψη θα είναι ενεργή, ας είμαστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές αλλαγές και απαλλαγή από καταστάσεις που μας ζορίζουν. Δεν είναι συνετό να προσπαθήσουμε να γραπωθούμε από αυτό που μας ταλαιπωρεί και μας πληγώνει, μόνο από συνήθεια, γιατί η αλλαγή θα δείξει ένα ακόμα πιο οδυνηρό και απρόβλεπτο πρόσωπο.
 
Μπορεί να συμβεί ένα γεγονός, που αναστατώνει τη ζωή μας, συχνά με τη καλή έννοια. Την κινητοποιεί, τη βάζει σε εγρήγορση. Τη ξυπνά από το λήθαργο της κανονικότητας και της καθημερινότητας. Αγαπάμε ξαφνικά το ασυμβίβαστο και επαναστατούμε ενάντια σε ό,τι μας σφίγγει σα θηλιά. Σε ό,τι μας πνίγει και μας αποπροσανατολίζει. Ο Ήλιος συμβολίζει τη προσωπικότητα μας, το Εγώ μας, πτυχή αυτού που είμαστε. Μια αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει αλλαγή στο τρόπο που ενεργούμε, που δρούμε και αντιδρούμε.
 
Φέρνει γεγονότα για τα οποία δεν ήμαστε προετοιμασμένοι, αλλά που στο τέλος τα θεωρούμε ευεργετικά, γιατί μας απαλλάσσουν από βάρη, πιέσεις και στενότητες, στις οποίες έχουμε προσαρμόσει τη ζωή μας, υπακούοντας στο “Πρέπει”. H συμπεριφορά μας σε μεγάλο βαθμό θα θεωρηθεί εκκεντρική ή ακραία, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε δραστικές ή και δραματικές αλλαγές στο τρόπο και τη ποιότητα της ζωής μας.

Ελευθερία με κάθε κόστος

Σε περίπτωση που ζούμε για κάποιο λόγο περιορισμένα, είτε μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης, είτε σε οικογενειακά όρια, υπό την επήρεια της όψης θα αντιδράσουμε, σπάζοντας δεσμά και συναισθηματικές φυλακές. Αν η σχέση στην οποία βρισκόμαστε, μας καταπιέζει, προσπαθεί να αλλοιώσει την ιδιοσυγκρασία μας και δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε, τότε θα το φέρουν έτσι οι συγκυρίες και θα βρούμε ευκαιρία να επαναστατήσουμε, απαιτώντας αυτονομία.
 
Αν πάλι ζούμε σε μια συγκαταβατική και συμβιβαστική συντροφική κατάσταση, η οποία μας προσφέρει μεν σταθερότητα, αλλά όχι έξαψη και ενθουσιασμό, τότε θα τολμήσουμε ένα ξεβόλεμα-ρίσκο, σαν ανταλλαγή για λίγο καρδιοχτύπι. Αντισυμβατικά και τα άτομα που μας ενδιαφέρουν, μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες μας και να πάψουμε να τις τοποθετούμε σε κουτάκια.
 
Μία από τις πτυχές της όψης αυτής είναι και οι ξαφνικοί, αταίριαστοι έρωτες, οι οποίοι μπορεί να τελειώσουν το ίδιο ξαφνικά και απρόοπτα, όπως ξεκίνησαν. Ή ακόμα και οι συναντήσεις που μας αφήνουν ένα σκίρτημα για καιρό.
 
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πως η ζωή είναι ομορφότερη, όταν είναι λιγότερο προβλέψιμη. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-10-2014 15:30:00