blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με Ήλιο σε εξάγωνο με Δία και σύνοδο με Κρόνο.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με Ήλιο σε εξάγωνο με Δία και σύνοδο με Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Τις ημέρες που ακολουθούν πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Ήλιος με δύο σημαντικές όψεις που σχηματίζει, το εξάγωνο με τον Δία και τη σύνοδο με τον Κρόνο, κι έρχεται να μας θυμίσει πως κάθε ιδέα, κάθε σχέδιο ή και κάθε ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά μας, χρειάζεται πολύ δουλειά και οργάνωση για να πραγματοποιηθεί.

Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Δία

Την Παρασκευή κορυφώνεται το πολύ ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Δία, μια όψη η οποία ήδη είναι ενεργή από σήμερα στην καθημερινότητά μας και την ζωή μας. Είναι μια εξαιρετικά θετική διέλευση, η οποία διευκολύνει κάθε είδους δράση και πρωτοβουλία.

Παραδοσιακά, είναι μια όψη η οποία θεωρείται ''τυχερή'' σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο, ωστόσο δίνει καλή διάθεση, αισιοδοξία και θετική σκέψη, έτσι που σε βοηθά να κινητοποιηθείς πολύ πιο εύκολα απέναντι σε οτιδήποτε χρειάζεσαι ή επιδιώκεις.

Οι ημέρες αυτές είναι ιδιαίτερα καλές για πάσης φύσεως συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμα και συμφωνίες, οι οποίες τώρα μπορεί να εδραιωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ό,τι αφορά τα θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή.

Εννοούν επίσης την κοινωνικότητα, τη φιλία, τις ανταλλαγές, μια και υπάρχει η διάθεση για εξωστρέφεια, που μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε και γενικότερα να εκτονώσουμε τον ψυχισμό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παράλληλα, οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για το σχεδιασμό και την οργάνωση ακόμα και μεγαλεπήβολων σχεδίων που μπορεί να έχουμε κατά νου και που νιώθουμε την ανάγκη να μεθοδεύσουμε, για να μπορέσουμε να εξελίξουμε παρακάτω.

Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο

Ο Ήλιος τώρα, αναλαμβάνει έναν πολύ σημαντικό ρόλο: Να ενώσει τον Δία και τον Κρόνο, μια και την ημέρα του Σαββάτου πραγματοποιεί μια όψη συνόδου με τον Κρόνο.

Ο Δίας και ο Κρόνος είναι δύο πλανήτες που βρίσκονται σε μια ισχυρή ''αμοιβαία υποδοχή" μεταξύ τους. (Αμοιβαία υποδοχή στην αστρολογία είναι ο όρος που χρησιμοποιείται όταν καθένας από τους δύο πλανήτες βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνιέται από το άλλο, πχ ο Δίας βρίσκεται στον Ζυγό, στην έξαρση του Κρόνου, και ο Κρόνος στον Τοξότη, στην κυβέρνηση του Δία).

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο αυτοί πλανήτες (οι οποίοι πρόκειται να συναντηθούν στο τέλος του μήνα μέσα από μια θετική όψη εξαγώνου), ενώνονται μέσω των όψεων που σχηματίζει διαδοχικά ο Ήλιος μαζί τους.

Είναι πάρα πολύ σημαντικές λοιπόν οι ημέρες αυτές που διανύουμε, γιατί πραγματικά μπορεί να μας ανοίξουν νέους ορίζοντες, μέσα από τους οποίους θα δημιουργήσουμε καινούργιες προοπτικές, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή και τις εξελίξεις της.

Όμως τίποτα δε θα είναι απλό, εύκολο ή ξεκούραστο. Ό,τι τώρα ανοίγεται μπροστά σου, να θυμάσαι πως έχει πολλές απαιτήσεις και κυρίως πολλές ευθύνες, τις οποίες καλείσαι να επωμιστείς. Για αυτό και χρειάζεται λεπτομερής και συστηματική μεθόδευση, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς επαρκώς σε ό,τι αναλαμβάνεις ή σε ό,τι προκύπτει.

Είναι μια εξαιρετική περίοδος για κάθε είδους οργάνωση και σχεδιασμό, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα! Και, γιατί όχι; Είναι μια εποχή μεγάλων επιτευγμάτων που πραγματικά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου, αρκεί να μπεις εσύ στο παιχνίδι δυναμικά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ήλιου

Και κυρίως όσοι ανήκετε στους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου ή όσοι έχετε τον ωροσκόπο σας στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η περίοδος αυτή μπορεί να γίνει ίσως η πιο σημαντική της χρονιάς! Σκεφτείτε, οργανώστε, δρομολογήστε, αναλάβετε πρωτοβουλίες ή ακολουθήστε όποια ευκαιρία ανοίγεται τώρα μπροστά σας, ακόμα και αν δεν είναι αυτό που περιμένατε ή επιθυμούσατε, γιατί δεν ξέρετε πού μπορεί να σας βγάλει ο δρόμος αυτός. Είναι μια άκρως εποικοδομητική εποχή, μέσα από την οποία μπορείτε πραγματικά να βάλετε τις βάσεις για μεγάλα επιτεύγματα!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή κάλεσέ με για την προσωπική σου πρόβλεψη! Θα σου βρω τις λύσεις που ψάχνεις για το ερωτικό θέμα που σε απασχολεί!
Κάλεσέ με στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε Α20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-12-2016 19:00:00