blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ουρανό.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Την εβδομάδα αυτή βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου, η οποία συνοδεύεται και από την πρώτη έκλειψη του χρόνου στο ζώδιο του Λέοντα, ανοίγοντας έναν κύκλο που έρχεται να προφέρει γενναίες δόσεις αισιοδοξίας! Παράλληλα, αυτό το διήμερο δεχόμαστε και τη θετική επιρροή του εξαγώνου του Ηλίου με τον Ουρανό (μια όψη που συνοδεύει και την Πανσέληνο του μήνα), που κορυφώνεται αύριο Πέμπτη και έρχεται να ανανεώσει την καθημερινότητά μας, δημιουργώντας εκείνες τις προϋποθέσεις ή τις συνθήκες που θα εξάψουν το ενδιαφέρον μας και θα μας βγάλουν από την συνηθισμένη μας ροή.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Τις ημέρες αυτές μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία, αλλά και αποδέσμευση από οτιδήποτε νιώθουμε να καταπιέζει την ψυχή μας, αναζητώντας ενδιαφέροντα, που θα μας κάνουν να νοιώσουμε πιο ζωντανοί και πιο αισιόδοξοι. Και σε όλο αυτό το κλίμα, σημαντικό ρόλο παίζουν και κάποιες ξαφνικές συναντήσεις, που θα εξιτάρουν και θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον μας και ίσως μας δώσουν και κίνητρα για περαιτέρω εξελίξεις…

Δώσε πολύ μεγάλη σημασία σε κάθε ιδέα ή έμπνευση έρχεται τώρα στο μυαλό σου, μια και μπορεί να είναι κάτι που θα σε βοηθήσει στα σχέδιά σου γενικότερα.

Αλλά και σε πιο προσωπικό επίπεδο, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να βρεθείς μπροστά σε κάποια πρόσωπα, που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και με κάποιο τρόπο επανεμφανίζονται απρόσμενα, δημιουργώντας ευχαρίστηση και ανανέωση του ενδιαφέροντός σου.

Είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες σε σχέση με ό,τι σε ενδιαφέρει και να το διαχειριστείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να στρέψεις τα πράγματα προς όφελός σου.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού

Και κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, αν μη τι άλλο τις μέρες αυτές μπορείς να χαρείς, να απολαύσεις ένα καλό κλίμα που διαμορφώνεται γύρω σου και να αφεθείς στη ροή των εξελίξεων, που ομολογουμένως μπορεί να σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-02-2017 19:00:00