blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ουρανό, Ερμή σε ορθή πορεία και ανάδρομο Ποσειδώνα: Το καλό κλίμα συνεχίζεται!

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ουρανό, Ερμή σε ορθή πορεία και ανάδρομο Ποσειδώνα: Το καλό κλίμα συνεχίζεται!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 16
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Η σημερινή ημέρα έρχεται να προσθέσει τη δική της πινελιά στο πλανητικό σκηνικό, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του Ιουνίου: Αισιοδοξείτε και περάστε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείτε!

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό

Ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει μια ευνοϊκή όψη εξαγώνου με τον Ουρανό στον Κριό. Μια όψη, που αφενός ενισχύει το καλό κλίμα των ημερών, αφετέρου δίνει τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες, ξαφνικές, απρόσμενες, που πολύ πιθανόν να έχουν ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα χαρακτήρα!
 
Και βεβαίως, μιλάμε για την ερωτική ζωή που ανανεώνεται, μια και οι ημέρες συντελούν στο να φέρουν κοντά τα πρόσωπα που ενδεχομένως είχαν απομακρυνθεί! Παράλληλα, δίνει και ευκαιρίες για τακτοποιήσεις και λύσεις στα θέματα που σε έχουν απασχολήσει την τελευταία περίοδο, προσφέροντάς σου εναλλακτικά σενάρια.
 
Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου, η σημερινή μέρα μπορεί να σας φέρει απρόοπτες εξελίξεις, άκρως ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, που μπορεί να εξυπηρετήσουν τα θέματα τα οποία έχετε στο μυαλό σας. Παράλληλα, μπορεί να σας φέρει μπροστά σε νέες γνωριμίες, με έντονο ερωτικό στοιχείο!

Ερμής σε ορθή πορεία

Παράλληλα, στην σημερινή μέρα έχουμε άλλες δύο σημαντικές πλανητικές αλλαγές. Πρώτη είναι αυτή του Ερμή, οποίος εγκαταλείπει την ανάδρομη κίνηση του, για να περάσει πλέον σε ορθή πορεία, επαναφέροντας τις ισορροπίες στο κλίμα, στις σχέσεις και στην επικοινωνία, αφήνοντας πίσω τις αναβολές και ματαιώσεις που βιώσαμε το προηγούμενο διάστημα.
 
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε μια πολύ πιο αρμονική διάθεση, η οποία σταδιακά επανέρχεται στη ζωή σας και σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις, ξεκαθαρίζοντας οτιδήποτε νιώθετε πως δεν χρειάζεστε, μια και το προηγούμενο διάστημα περάσατε από έντονες ανακατατάξεις και φάσεις αναθεωρήσεων.

Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία

Και ενώ ο Ερμής ορθοδρομεί, ο Ποσειδώνας αποφασίζει να περάσει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 18 Νοεμβρίου στο πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων. Και βέβαια, με τον Ποσειδώνα ανάδρομο είναι μια περίοδος έντονου παρασκηνίου, που πολλά πράγματα κινούνται κυριολεκτικά κάτω από την… μύτη μας, χωρίς εμείς να παίρνουμε είδηση για το τι συμβαίνει στο χώρο που κινούμαστε, στις σχέσεις ή τις συνεργασίες μας!

Και ιδιαίτερα Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι σημαντικό να μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας, αποφεύγοντας τις παγίδες που πολύ εύκολα μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες αποφάσεις το διάστημα αυτό. Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου 2015 από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Ιούνιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 8 ως 14 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-06-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι