blank
 
blank

Ο Ήλιος στους Ιχθείς μέχρι τις 20 Μαρτίου 2014 και η σύνοδος με Ποσειδώνα & Formalhaut. Αποκαλύψεις και σκάνδαλα στο προσκήνιο.

 
 Ο Ήλιος στους Ιχθείς μέχρι τις 20 Μαρτίου 2014 και η σύνοδος με Ποσειδώνα & Formalhaut. Αποκαλύψεις και σκάνδαλα στο προσκήνιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Ήλιος στους Ιχθείς μέχρι τις 20 Μαρτίου 2014

Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς στις 18 Φεβρουαρίου που θα διαρκέσει μέχρι 20 Μαρτίου 2014, αποτελεί την αστρολογική είδηση της περιόδου που ακολουθεί.

Μάλιστα, μέσα από αυτή τη θέση, ο Ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο με τον βασιλικό απλανή αστέρα Formalhaut μια όψη που θα πρέπει να μας κάνει πιο επιφυλακτικούς, καθώς το στοιχείο της απάτης θα πλανάται στην ατμόσφαιρα.
 
Αποκαλύψεις και σκάνδαλα
 
Η όψη του Ήλιου στους Ιχθείς θα εντείνει αποκαλύψεις για σκάνδαλα. Μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεσπάσει αυτή την περίοδο ένα σκάνδαλο, που παρόμοιό του ίσως να είχαμε καιρό να ζήσουμε.
 
Αξίες και ιδανικά μέσα σε μια άγρια εποχή
 
Με τη επίσκεψη του Ήλιου στους Ιχθείς, τονίζονται όμως και τα θετικά χαρακτηριστικά του ζωδίου που είναι ο ιδεαλισμός, η καλοσύνη και η ευσπλαχνία. Σε μια περίοδο που οι λέξεις αυτές είναι άγνωστες, μπορεί να φανταστεί κάποιος τη σπουδαιότητα αυτής της ζωδιακής μετακίνησης.
 
Μην ξεχνάμε ότι ο κυβερνήτης των Ιχθύων, ο Ποσειδώνας συνεχίζει και αυτός τη διέλευσή του, από το ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνά. Την περίοδο της διέλευσης του Ήλιου και φυσικά και του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα πληθύνουν οι φωνές των στοχαστών που θα προσπαθήσουν να δώσουν μια διαφορετική φιλοσοφία για την σκληρή εποχή μας, επιζητώντας την επιστροφή σε παραδοσιακές αξίες και ιδανικά.
 
Ο «επαναστάτης» Ποσειδώνας!
 
Παρότι το επίθετο επαναστάτης ταιριάζει στον πλανήτη Ουρανό, αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία περίοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς (1847-1861) ξεκίνησε με μια σειρά επαναστάσεων. Πιο συγκεκριμένα, το 1848, τη χρονιά που ανακαλύφθηκε ο Ποσειδώνας, είχαμε την επονομαζόμενη από τους ιστορικούς «άνοιξη των εθνών» με εξεγέρσεις και επαναστάσεις στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Αυτοκρατορία των Αψβούργων και τη Βραζιλία.
Sponsored Links

Ο Ήλιος στους Ιχθείς και προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε τις προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια ξεχωριστά, για τον μήνα των Ιχθύων στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μιλήστε τώρα με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθετε τι θα συμβεί στην ερωτική σας ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2014 00:00:00