blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο στους Ιχθείς: Ας εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας…

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο στους Ιχθείς: Ας εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας…
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2016, με τον Ήλιο στους Ιχθείς

Αύριο Παρασκευή, ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου, για να βουτήξει στους ωκεανούς των Ιχθύων! Οι Ιχθείς είναι ζώδιο του νερού, παθητικό και μεταβλητό.
 
Οι ενέργειες της περιόδου που θα ακολουθήσει, μας καλούν να περάσουμε σε έναν νέο κύκλο, μέσα απο τον οποίο θα δούμε από μία πιο πνευματική και φιλοσοφική θεώρηση, τι είναι αυτό που τελικά αξίζει να προσπαθήσουμε και τι όχι. Ποιες είναι οι αξίες της ζωής, τι είναι μάταιο και τι αληθινό, τι αντέχει στο χρόνο και τι χάνεται χωρίς να το καταλάβουμε. Όλα γύρω μας φαίνεται να κινούνται σε ένα κλίμα ασάφειας και να καλύπτονται από ένα πέπλο ομίχλης…
 
Και είναι αυτή ακριβώς η στιγμή, που καλούμαστε να αφεθούμε στην ροή των εξελίξεων! Ό,τι αξίζει, είναι και αυτό που θα μείνει ακόμα και χωρίς να το προσπαθήσουμε, ενώ ό,τι δεν χρειαζόμαστε θα κλείσει τον κύκλο του, για να παραχωρήσει την θέση του σε έναν καινούργιο!
 
Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης που κυβερνά τους Ιχθείς, είναι πάρα πολύ ευαίσθητος μόνο που δεν σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα (τουλάχιστον όχι έτσι όπως έχεις μάθει να την βλέπεις μέχρι τώρα) και να αξιολογήσεις τα δεδομένα! Θα σου μάθει όμως να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου, που στις περισσότερες περιπτώσεις λαμβάνει πολύ πιο ξεκάθαρα μηνύματα από το περιβάλλον και μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τι ακριβώς συμβαίνει!

Οι αστρολογικές όψεις του Ήλιου από τους Ιχθείς

Το πρώτο το πλανητικό ραντεβού του Ήλιου από τους Ιχθείς, είναι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ενισχύει την ευαισθησία, η οποία είναι υπεύθυνη για πολλές παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που μπορεί να προκύψουν την περίοδο αυτή.
 
Η επόμενη στάση, είναι το τετράγωνό του με τον Κρόνο, μία δύσκολη όψη, που φέρνει στο προσκήνιο θέματα, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολα στη διαχείρισή τους και συχνά μας φέρνουν αντιμέτωπους με επιλογές του παρελθόντος.
 
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις κάποιες επαγγελματικές διεκδικήσεις, ενώ η αντίθεσή του με τον Δία μπορεί να ωθήσει σε παρορμητικές και ριψοκίνδυνες κινήσεις, οι οποίες στηρίζονται σε έλλειψη αντικειμενικότητας και συχνά σε υπεραισιόδοξες διαθέσεις, που όμως θα έχουν και το ανάλογο κόστος!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο στους Ιχθείς

Η νέα θέση του Ήλιου επηρεάζει θετικά τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, δημιουργώντας συνθήκες σταθεροποίησης στα αιτήματα, στους στόχους και στις φιλοδοξίες τους!
 
Από την άλλη, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι ενδεχομένως να δυσκολευτούν, καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μια σειρά προκλήσεων, που μπορεί να εμποδίζουν την υλοποίηση των στόχων τους!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-02-2016 19:00:00