blank
 
blank

Τα άστρα 19 ως 21 Ιουνίου 2015, με τον Ήλιο στον Καρκίνο: Η έναρξη του καλοκαιριού!

Τα άστρα 19 ως 21 Ιουνίου 2015, με τον Ήλιο στον Καρκίνο: Η έναρξη του καλοκαιριού!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Τα άστρα το τριήμερο 19 ως 21 Ιουνίου 2015, με την Σελήνη στον Λέοντα

Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Το τριήμερο αυτό έχει έντονα στοιχεία ξενοιασιάς, χαλάρωσης και διασκέδασης, μια και το στίγμα το δίνει η Σελήνη, που την Παρασκευή περνά στο ζώδιο του Λέοντα, δίνοντας ένα πολύ ευχάριστο τόνο στις ημέρες που ακολουθούν. Ενισχύεται η καλή διάθεση, η επικοινωνία, οι σχέσεις και φυσικά ο έρωτας, μια και πάντα η Σελήνη στο ζώδιο αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις για ερωτική διάθεση, ερωτικό παιχνίδι και φλερτ! Σε κάνει να ανακαλύπτεις μια καινούρια διαδρομή στο συναίσθημά σου, στις στιγμές σου, σε αυτό που εισπράττεις, που δίνεις ή που μοιράζεσαι με το άλλο πρόσωπο… Όπως και να ‘χει, είναι μια Σελήνη που σε βοηθά να ανακαλύψεις την μεγαλειώδη πλευρά του Έρωτα και να σου θυμίσει πως αυτές οι εξερευνήσεις στα απάτητα μονοπάτια του συναισθήματος κάθε στιγμή έχουν να σου δείξουν και κάτι διαφορετικό, να σε κάνουν να νοιώσεις μοναδικός πάνω σε τούτη τη γη, να σε οδηγήσουν σε άλλη διάσταση!

Ήλιος στον Καρκίνο

Παράλληλα, την Κυριακή έχουμε την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Η ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, που σηματοδοτεί επίσημα και την έναρξη του καλοκαιριού! Τώρα νιώθουμε την ανάγκη να ασχοληθούμε περισσότερο με το μέσα μας, τα εσωτερικά μας θέματα ή προβλήματα, ενώ παράλληλα γινόμαστε πάρα πολύ δεκτικοί στην ευαισθησία ή το συναίσθημα των γύρω μας.
 
Είναι πολύ έντονη η ανάγκη της ασφάλειας το διάστημα αυτό, υλικής και συναισθηματικής… Και αυτή η ανάγκη συσφίγγει περισσότερο τις σχέσεις με τα οικεία μας πρόσωπα, που νιώθουμε να αποτελούν τις σταθερές στη ζωή μας! Το διάστημα αυτό θα αναζητήσουμε τη ζεστασιά και την οικειότητα του σπιτιού, θα προτιμήσουμε να μείνουμε μέσα σε αυτό, να το απολαύσουμε, να το χαρούμε, ενδεχομένως να το ανανεώσουμε, αλλά και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με τα πρόσωπα που συμβιώνουμε!

Οι αστρολογικές όψεις του Ήλιου από τον Καρκίνο

Ο Ήλιος στην πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου έχει αρκετά… ραντεβού! Το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει πολύ το συναίσθημα και θα δημιουργήσει την ανάγκη να σταθούμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, να βοηθήσουμε, να συμπαρασταθούμε, ενώ παράλληλα θα εξυψώσει και την ερωτική μας ζωή, προσφέροντας μοναδικές στιγμές τρυφερότητας και ευαισθησίας!
 
Ακολουθεί η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, μια δύσκολη όψη που εγείρει δυνατά συναισθήματα, αλλά και το παιχνίδι των εξουσιών… αυτό που επιβάλλει το νόμο του ισχυρού!
 
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργεί ένταση στην καθημερινότητα, αλλά και ανατροπές που πραγματικά αλλάζουν την ροή της καθημερινότητάς σου και των δεδομένων σου, ενώ σε φέρνουν μπροστά σε απρόβλεπτες εξελίξεις, για τις οποίες ενδεχομένως δεν είσαι προετοιμασμένος.
 
Ιδιαίτερα θετική η όψη τριγώνου του Ηλίου με τον ανάδρομο Κρόνο. Δίνει τη δυνατότητα της εξισορρόπησης σχέσεων και γενικότερα καταστάσεων που έχουν προκύψει, ενώ πολύ πιθανόν να ολοκληρώσει και προσπάθειες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή της υλοποίησής τους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο στον Καρκίνο

Καρκίνοι, έχετε την τιμητική σας! Ανοίγει ένας νέος κύκλος, που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε νέο ξεκίνημα ή να εστιάσετε με μεγαλύτερη δυναμική στους στόχους σας και να ολοκληρώσετε προσπάθειες που έχετε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, απολαμβάνοντας το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας!
 
Σκορπιοί και Ιχθύες είστε από τους ευνοημένους με τη νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Τώρα έχετε τη δυνατότητα σημαντικών επεκτάσεων στα σχέδιά σας, αλλά και μία πολύ πιο εξωστρεφή διάθεση, που ενισχύει την κοινωνική και την ερωτική σας ζωή.

Αιγόκεροι, με τον Ήλιο απέναντί σας φωτίζεται ο τομέας των σχέσεών σας, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με πρόσωπα ή καταστάσεις, που δημιουργούν μια ένταση στην καθημερινότητά σας το διάστημα αυτό. Ενδεχομένως να προκύψουν αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες, όμως παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών και νέων ενάρξεων, που μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα σημαντικές για τη ζωή σας! Μάθε όλες τις εξελίξεις που θα φέρει στη ζωή σου η νέα θέση του Ήλιου, καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529

Το θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού! Γι' αυτό το Myastro σας προτείνει να επισκεφθείτε την μοναδική συλλογή του ilovezen από κοσμήματα με ενεργειακές πέτρες, που θα συνδυάσουν το στυλ, τη φινέτσα αλλά και θα χαρίσουν θετική ενέργεια στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις! Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου εδώ 

Καλό τριήμερο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Ιουνίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2015. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουνίου 2015 από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Ιούνιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 15 ως 21 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-06-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι