blank
 
blank

Ήλιος και Σελήνη σε τετράγωνο με Πλούτωνα στις 5 Απριλίου: Παιχνίδια εξουσίας, αλλά κι ενοχές!

 
Ήλιος και Σελήνη σε τετράγωνο με Πλούτωνα στις 5 Απριλίου: Παιχνίδια εξουσίας, αλλά κι ενοχές!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα: Μέρες κρίσης…

Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Στις 5 Απριλίου, ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, όπου για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μας ρίξει στην αρένα με παιχνίδια-παγίδες εξουσίας, ισχύος και χειραγώγησης. Το πιθανότερο είναι να βρεθούμε αντιμέτωποι με μυστικά, ψέματα, ταμπού και προκαταλήψεις. Έχοντας την ανάγκη να σπάσουμε το φράγμα αυτού που μας φιμώνει και μας πνίγει, οι κινήσεις μας θα είναι ακραίες, ακαριαίες και χωρίς πολύ σκέψη.
 
Τις μέρες αυτές θα καταναλώσουμε μεγάλη ενέργεια, προκειμένου να ελέγξουμε καταστάσεις, να κοντρολάρουμε άτομα και να κατευθύνουμε τη πορεία των γεγονότων, κάτι που θα μας κουράσει ψυχικά. Μπορεί να γίνουμε από μυστικοπαθείς, έως ακραία χειριστικοί, εριστικοί και κακόβουλοι. Σε πολλά θέματα στην προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή, η πίεση μεγαλώνει και ζητά εκτόνωση. Υπάρχει μία αυξημένη ανάγκη για δύναμη και ισχύ, καθώς και για τον έλεγχο των γύρω μας.
 
Ωστόσο, ο μαγνητισμός μας δε θα αφήσει τους άλλους αδιάφορους, κάτι που μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε κάποιες πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες. Άνετα θα έχουμε την ικανότητα να πείσουμε τον άλλον, να περάσουμε ιδέες, σχέδια και απόψεις.
 
Η μεταστροφή που μπορεί να παρατηρήσουμε στις σχέσεις μας, έρχεται από τη προσπάθεια δική μας ή του συντρόφου, να πάρει ο καθένας τα ηνία στα χέρια του, αναπτύσσοντας μία αυταρχική συμπεριφορά.
 
Επαγγελματικά, ας προσέξουμε τα βήματά μας, καθώς εύκολα μπορεί να έρθουμε σε ρήξη με άτομα ισχύος ή έστω άτομα, τα οποία έχουμε ανάγκη, αφού θα υπάρξει μία έντονη ανυπομονησία να επιβληθούμε και να περάσει το δικό μας, με τρόπο άγαρμπο. Ας έχουμε το νου μας για βρώμικα παιχνίδια που παίζονται στη πλάτη μας και αποσκοπούν στη πτώση μας.

Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα: Ενοχές και φόβοι!

Την ίδια μέρα η Σελήνη από τον Ζυγό, τετραγωνίζει και αυτή με τη σειρά της τον Πλούτωνα, δίνοντας στους φόβους μας σάρκα και οστά, φέρνοντας ενοχές στην επιφάνεια και μια προσπάθεια να χαλιναγωγήσουμε τα ένστικτά μας. Ίσως ξεσπάσουμε πάνω σε ένα άτομο, που εκ των υστέρων θεωρήσουμε πως δεν ευθύνεται. Μπορεί πάλι, να αναζητήσουμε έναν ένοχο, ο οποίος να ευθύνεται για την συναισθηματική μας κατάσταση. Αυτό ίσως να είναι ο σύντροφος, ένας εραστής ή ένα άτομο στον εργασιακό τομέα, που μας έχει στριμώξει στη γωνία.
 
Παράλληλα, θα καταβάλλουμε προσπάθεια να απαγκιστρωθούμε από το παρελθόν μας, το οποίο νιώθουμε να μας πιέζει, είτε λόγω λαθών, τα οποία καλούμαστε σήμερα να αντιμετωπίσουμε, είτε λόγω ατόμων, που βρήκαν το δρόμο στο παρόν μας.
 
Για ένα διήμερο τουλάχιστον, θα βρεθούμε να ζούμε μέσα στην ένταση, να προσπαθούμε να τη διαχειριστούμε και να ανταπεξέλθουμε με συναισθήματα που κρατάμε κρυφά. Αυτά μπορεί να είναι ένας έρωτας, ένας θυμός ή μία απόρριψη. Επίσης, τίθεται και θέμα εμπιστοσύνης, η οποία ενδεχομένως να ραγίσει, για κάποιον λόγο. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών κρέμονται από μια λεπτή κλωστή, ενώ στο χέρι μας είναι η αντιμετώπισή τους.
 

Το θετικό είναι πως η Σελήνη στον Ζυγό δίνει ικανότητες διπλωματικές και διαπραγματευτικές, έτσι θα υπάρξει μία τόνωση, μετά από προσπάθεια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, με τα δεδομένα που έχουμε. Ειδικά για τις σχέσεις, η θέση της θα λειτουργήσει σαν επουλωτικός επίδεσμος. Τι αλλάζει στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου; Κάλεσε τώρα να μάθεις λεπτομέρειες στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.


Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ένα έντονο και αμφίρροπο διάστημα, με Ερμή στον Κριό, Άρη στον Ταύρο και την έκλειψη της χρονιάς!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-04-2015 13:57:00