blank
 
blank

Τα άστρα 10 ως 12 Απριλίου 2015, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή, την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Άρη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Οι δικές μας κινήσεις είναι αυτές που ορίζουν το αποτέλεσμα!

Τα άστρα 10 ως 12 Απριλίου 2015, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή, την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Άρη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Οι δικές μας κινήσεις είναι αυτές που ορίζουν το αποτέλεσμα!
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 4
 

Τα άστρα το τριήμερο 10 ως 12 Απριλίου 2015 με την Αφροδίτη στους Διδύμους

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Αρκετή κινητικότητα στους ουρανούς στο τριήμερο που ακολουθεί, διαμορφώνει μια πολύ ευχάριστη σειρά εξελίξεων, που θα τροφοδοτήσει τις διαθέσεις, την ψυχολογία και τις εξελίξεις, με θετικές αποχρώσεις! Κυρίαρχη η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων την ημέρα του Σαββάτου. Για μια ακόμα φορά οι ενέργειες αλλάζουν, δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο κλίμα στην επικοινωνία, ενισχύοντας την κοινωνική ζωή και δίνοντας τη δυνατότητα για περισσότερη διασκέδαση, κοινωνικότητα και ξενοιασιά!

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Την Παρασκευή, μια όψη έρχεται αφενός να ενισχύσει την επικοινωνία, αφετέρου να προσφέρει ευκαιρίες για νέες ενάρξεις, νέα ξεκινήματα και καινούργιες, σημαντικές εξελίξεις στις ζωές μας! Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή στο ζώδιο του Κριού ενισχύει την πρωτοβουλία και τώρα είναι πιθανό να υπάρξουν καινούργιες δυναμικές εκκινήσεις, αλλά και νέες ιδέες, που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης. Επίσης, θα προκύψει μια διαρκής κινητικότητα, μέσα από μηνύματα, επαφές, τηλεφωνήματα με ιδιαίτερα ευχάριστο χρώμα, που πολλές φορές ξεσηκώνουν, προτρέπουν, δημιουργούν τη διάθεση να μπεις με μια μεγαλύτερη ορμητικότητα στο παιχνίδι, και να δραστηριοποιηθείς προς κάθε κατεύθυνση που σε ενδιαφέρει!
 
Η όψη Ήλιου-Ερμή ενισχύει πολύ τις συζητήσεις, τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις. Μπορείς να βγεις κερδισμένος αν εκφρασθείς σωστά, αν ακολουθήσεις το βαθύτερο ένστικτό σου και βγάλεις προς τα έξω αυτό που νιώθεις, τη δική σου αλήθεια! Να είσαι σίγουρος ότι οι άλλοι θα σε κατανοήσουν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να σε βοηθήσουν σημαντικά!
 
Βεβαίως, επειδή ο Κριός είναι ένα παρορμητικό ζώδιο, εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο, είναι οι παρορμητικές, ανεξέλεγκτες κινήσεις, που μπορεί να γίνονται χωρίς σκέψη και είναι πιθανό να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, από εκεί που δεν το περιμένεις!
 
Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να επικοινωνήσετε για ό,τι μπορεί να σας απασχολεί, και να βρείτε συμμάχους και σημαντικές βοήθειες. Αν σας ενδιαφέρει να προωθήσετε νέα σχέδια ή νέες ιδέες, τώρα είναι οι κατάλληλες ημέρες για να το κάνετε. Παράλληλα, το τριήμερο αυτό η διάθεσή σας είναι πολύ πιο κοινωνική και σας οδηγεί σε περισσότερες εξόδους, συναναστροφές και χαρούμενες παρέες, απ’ όπου μπορείτε να τροφοδοτήσετε την ψυχολογία σας, αλλά και τις σχέσεις σας!
 
Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, προσέξτε λίγο περισσότερο συμπεριφορές και λόγια, γιατί είναι πιο εύκολο τις ημέρες αυτές να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, ακόμα και χωρίς λόγο!
 
Παρθένοι και Δίδυμοι, ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής, συμμετέχει στην όψη αυτή και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να επικοινωνήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί και να βρείτε την αντίστοιχη κατανόηση ή βοήθεια!

Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Όμως οι εξελίξεις στο τριήμερο αυτό δεν σταματούν εδώ! Την Κυριακή του Πάσχα, άλλη μια όψη με ευνοϊκό χαρακτήρα έρχεται να τροφοδοτήσει τις εξελίξεις του τριημέρου, αλλά και να ενεργοποιήσει την συναισθηματική μας ζωή… Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ενεργοποιεί τη φαντασία, που αναζητά να αντλήσει ευχαρίστηση από όπου μπορεί! Το μυαλό ταξιδεύει, η ψυχή πετάει και όλα κινούνται μέσα σε έναν έντονο συναισθηματισμό, που μας φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε!
 
Υπάρχει έντονη διάθεση προσφοράς, συμπαράστασης, αγάπης, όλα όσα μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο κλίμα στις σχέσεις, ενώ οι μέρες είναι ιδανικές για την ενασχόληση με πιο πνευματικά ζητήματα, που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις και τη δική σου αλήθεια!
 
Και φυσικά, ενισχύεται πολύ και η ερωτική ζωή, μια και η όψη Άρη-Ποσειδώνα ευνοεί περισσότερο την αισθησιακή πλευρά του έρωτα, αυτήν που μπορεί να σε ταξιδέψει και να γεμίσει την ψυχή σου με πολύ δυνατές εμπειρίες και συναισθήματα…
 
Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορεί να ζήσετε σε μια πιο… ονειρική κατάσταση και να αφεθείτε στο ταξίδι των συναισθημάτων και των αισθήσεων! Θα σας αποζημιώσει, είναι σίγουρο! Τι ερωτικές στιγμές σου φέρνει η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα; Κάλεσε για να τις μάθεις από τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Καλή Ανάσταση σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.


Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 6 ως 12 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 12 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Από το ομιχλώδες τοπίο της Μεγάλης Εβδομάδας, στην ελπίδα της πίστης και την χαρά της Ανάστασης.

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-04-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι