blank
 
blank

Σύνοδος Ηλίου-Πλούτωνα στις 4 Ιανουαρίου: Μεταμορφωτική δύναμη!

Σύνοδος Ηλίου-Πλούτωνα στις 4 Ιανουαρίου: Μεταμορφωτική δύναμη!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 18
 

Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα

Στις 4 Ιανουαρίου 2015, η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, απελευθερώνει μία ιδιαίτερη και σπάνια ενέργεια, μια έντονη σεξουαλικότητα, μια παντοδυναμία στη θέληση, τις αποφάσεις μας, καθώς και μια μεταμορφωτική ενέργεια, η οποία επιδρά σε καθετί στη ζωή μας και κυρίως στις ερωτικές μας σχέσεις. H όψη αυτή επηρεάζει άμεσα την ύπαρξή μας, τη ταυτότητα μας, πιέζει για αλλαγές εκεί που δεν αντλούμε ευχαρίστηση. Μια δυναμική περίοδος στη ζωή μας, κατά την οποία μπορούμε να θέσουμε και να πετύχουμε στόχους, να οπλιστούμε με φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι το Θεό, αλλά και με την αποφασιστικότητα και το κουράγιο να τις πραγματοποιήσουμε.
 
Τις μέρες αυτές, η ανεκτικότητα και η επιείκεια προς τους άλλους και προς εμάς, δεν θα υπάρξει σαν νόημα. Αμετάβλητοι και αποφασιστικοί, αναζητούμε στα πράγματα μία ουσία, ένα νόημα, που θα μας ενδυναμώσει με ένα σκοπό και μία σπουδαία προοπτική.

Φως στο τέλος ενός ατελείωτου τούνελ

Ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Ήλιο θα μας πιέσει, εξαναγκάζοντας μας σε εξέλιξη, σε ανοικοδόμηση, στους τομείς που υποφέρουν. Αυτό σημαίνει πως κάνουμε εκκαθάριση, έστω και επίπονη, αρκεί να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για κάτι νέο και πιο υγιές.
 
Σχέσεις λοιπόν ερωτικές, γονικές, επαγγελματικές, που έχουν ένα βαθμό δυσκολίας και αντιστέκονται στην εξέλιξη, στο επόμενο βήμα, ίσως διαλύσουν, φέρνοντας τους εμπλεκόμενους μπροστά στην αποκάλυψη πως δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Εκ πρώτης, ένας χωρισμός, μία αποχώρηση, μία σύγκρουση, φαντάζει το τέλος του κόσμου, στην ουσία όμως, όπως μετέπειτα θα αποδειχτεί πως πρόκειται για μία νέα αρχή.
 
Οι μέρες αυτές είναι μία ευκαιρία για μας, να ανακαλύψουμε τόσο τι ζητάμε εμείς οι ίδιοι, όσο και τι θέλουν από τη ζωή μας οι άλλοι. Αναζητούμε νέες πηγές ανανέωσης, έμπνευσης και εκτόνωσης, ένα έναυσμα για ζωή, να μας παρακινήσει δυνατά και να μας αναστατώσει. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ένα πάθος με ένα άτομο, η απόλυτη αφοσίωση σε μια δουλειά, ένας νέος έρωτας που θα μας κάνει να χάσουμε το μέτρο και το μυαλό.
 
Φυσικά, τα προβλήματα αρχίζουν όταν απαιτούμε ολοκληρωτικό έλεγχο στις ζωές των άλλων. Όπως επίσης, και όταν είμαστε εμείς που βρισκόμαστε κάτω από το μικροσκόπιο και τη κριτική, από αυτούς που ιεραρχικά στέκονται πιο πάνω, όπως το αφεντικό, το κράτος ή κάποιος γονιός. Την περίοδο αυτή επιλύουμε αποφασιστικά οτιδήποτε αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στα σχέδιά μας. Μέσα από τέτοιου είδους πιεστικές καταστάσεις, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τουλάχιστον τον έλεγχο της ζωή μας στα χέρια μας. Η αρχηγία αποτελεί τρόπαιο και για αυτήν θα παλέψουμε επαγγελματικά, υπερπηδώντας εμπόδια. Έτσι, βγάζουμε από τη μέση πρόσωπα που εμποδίζουν το σκοπό μας, ενώ η συνθηκολόγηση είναι άγνωστη λέξη.
 
Η απολυτότητα όμως στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, οι συναδελφικές, αλλά και ερωτικές ζήλειες, η αυταρχικότητα, ο χειρισμός, η επιβολή του Εγώ μας, η μάχη να υπερισχύσει το δικό μας, είναι μερικά από τα δυσάρεστα της όψης, που θα αντιμετωπίσουμε τις επόμενες μέρες.
 
Το αισιόδοξο είναι πως κανείς δε αντιστέκεται στον ισχυρό μαγνητισμό μας και ενώ μέχρι πρότινος μπορεί να αδιαφορούσαμε για κάποιον, τώρα, εντελώς αναπάντεχα, νιώθουμε μια περίεργη έλξη. Οι μυστικοπάθειες φυσικά συνοδός μας, αφού τα σχέδιά μας αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό. H προσέγγιση που κάνουμε στους άλλους, χρωματίζεται από ιδιοτέλεια και όφελος, με τάση να τους προσανατολίσουμε εκεί που εμείς θέλουμε. Ο άλλος θα πρέπει να μας εξυπηρετεί σε κάτι, για να γίνει αποδεκτός.
 
Η φιλοδοξία και ο προσωπικός αγώνας για αναγνώριση ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Στόχοι τίθενται και ακολουθούνται με σιδερένια πειθαρχία. Η εσωτερική μας δύναμη είναι τεράστια, καθώς και η ικανότητα να αφήνουμε πίσω μας τα εμπόδια, κάνοντάς τα σκόνη. Η καθημερινότητα ωστόσο μπορεί να γίνει εξουθενωτική, αφού η επίδοση μας φτάνει στο μάξιμουμ και μπορεί να εξαντλήσουμε τον εαυτό μας.
 
Παράλληλα, θα δούμε με απειλητικές διαθέσεις όποιον εισβάλλει στην ερωτική μας ζωή και θέλει να μας καθοδηγήσει, ενώ θα υποκύψουμε σε αυτούς που έχουν επιρροή πάνω μας.
 
Τα γεγονότα που συμβαίνουν τη περίοδο αυτή, μπορεί να μας αλλάξουν τη ζωή, φτάνοντας μας στο τέρμα της δύναμης μας. Θα μας αποκαλύψουν όμως πως από αυτή διαθέτουμε πολύ περισσότερο, απ’ ότι μέχρι τώρα φανταζόμασταν.
 
Σχετικά άρθρα

Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα και Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο στις 4 Ιανουαρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Αστρολογικές προβλέψεις 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η πρώτη και πιο σημαντική Πανσέληνος της χρονιάς!

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2015 17:23:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι