blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η πρώτη και πιο σημαντική Πανσέληνος της χρονιάς!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η πρώτη και πιο σημαντική Πανσέληνος της χρονιάς!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 53
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Το γεμάτο φεγγάρι πάνω στον Σείριο και τον Canopus προαναγγέλλει κοσμοϊστορικά γεγονότα σε προσωπικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο!
 
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 5 του μήνα είναι το κορυφαίο γεγονός της περιόδου. Και αναφερόμαστε σε σπουδαίο γεγονός, αφού η Πανσέληνος ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και προκαλεί ανατροπές τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η επιρροή της επεκτείνεται δεκαπέντε μέρες μετά το φαινόμενο. Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) επηρεάζονται ιδιαίτερα και θα πρέπει να επιστρατεύσουν όλη την ψυχραιμία τους, ώστε να αποφύγουν περίεργες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους.

Αναστάτωση σε κυβερνήσεις και σε «σύνορα».

Ο Καρκίνος θεωρείται το ζώδιο της ασφάλειας. Συνδέεται με την οικογένεια, την πόλη, το χωριό, την πατρίδα, τα σύνορα, τις ρίζες, την ιστορία και οτιδήποτε μας δίνει το αίσθημα του ότι ανήκουμε κάπου και προστατευόμαστε από κάπου.
 
Από αυτή την λοιπόν Πανσέληνο προκύπτει ανασφάλεια μέσα στην ίδια τη ρίζα της οικογένειας, της πατρίδας. Τόσο σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό μιας χώρας όσο και με τα εξωτερικά της, δηλαδή τα σύνορα και σχέσεις με άλλες χώρες. Συνεπώς, η Πανσέληνος θα φέρει αλλαγές στο εσωτερικό, αλλά και στα σύνορα των χωρών. Βάλλονται περισσότερο οι χώρες που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό: Κίνα, Πακιστάν, Αλγερία, Ιράκ, Ιράν, Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία. Στις χώρες αυτές θα υπάρξουν γεγονότα, τόσο σε σχέση με την πολιτική διακυβέρνηση, τις εσωκομματικές διάφορες ή τις αλλαγές ηγεσίας, όσο και στην εξωτερική πολιτική τους. Στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό, οι σχέσεις μεταξύ των χωρών θα κριθούν. Η ανασφάλεια που προκύπτει θα οδηγήσει μακροπρόθεσμα στην ανάγκη δημιουργίας νόμων με σκοπό τη διαφύλαξη των συνόρων, ίσως μάλιστα λόγω της κορύφωσης της λαθρομετανάστευσης.

Προβλήματα στην Ε.Ε.

Έχουμε λοιπόν την Αμερική (Καρκίνο) αντιμέτωπη με την Γερμανία (Αιγόκερω). Οι σχέσεις συμφερόντων και μέσα σε όλα το θέμα της Μέσης Ανατολής και των πετρελαίων. Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχει προβλήματα ακόμα και ως προς την συνοχή της, αφού αποτελεί μια «οικογένεια», παρά τις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για να επιτευχθεί κοινή πολιτική στάση.

…Και στις ισλαμικές χώρες

Κρίνονται επίσης οι εδαφικές ακεραιότητες των Ισλαμικών καθεστώτων, σύνορα και πολιτικές κυριαρχίες. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει διάσπαση εντός αυτών των χωρών, ενώ θα κορυφωθεί ο φανατισμός αλλά και οι τρομοκρατικές ενέργειες ανά τον κόσμο.

Η Πανσέληνος, ο Σείριος και η Ελλάδα

Η χώρα μας, αν και βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, φαίνεται να βγαίνει αλώβητη ή σχεδόν αλώβητη από αυτή την Πανσέληνο. Ένας πολύ φιλικός με την Ελλάδα βασιλικός απλανής αστέρας, ο Σείριος, ο επονομαζόμενος και «λαμπρός», θα βρίσκεται στην ίδια μοίρα με την Πανσέληνο στις 5 Ιανουαρίου, αμβλύνοντας τις επιπτώσεις του φαινομένου. Χωρίς να έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο, πολλοί μελετητές μάλιστα αναφέρουν τον Σείριο, ως την ουράνια πατρίδα των Ελλήνων. Πολύ κοντά στον Σείριο στο ζωδιακό, και ο απλανής αστέρας Canopus, ασκεί επίσης θετική επιρροή.    
 
Στα παρατράγουδα της Πανσελήνου ωστόσο, η γεωργία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει προβλήματα λόγω καιρικών συνθηκών ενώ και η αιθαλομίχλη παίζει ως σενάριο τις επόμενες δύο εβδομάδες. Στα καλά αυτής της Πανσελήνου να αναφέρουμε σημαντικές ανακοινώσεις και ειδήσεις γύρω από τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις.
 
Και πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η δυναμική Πανσέληνος, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-01-2015 16:33:00