blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο στον Υδροχόο.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο στον Υδροχόο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Βρισκόμαστε κάτω από την πολύ ισχυρή επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου την σημερινή ημέρα. Μια όψη που προβλέπεται να ταράξει για τα καλά τις ισορροπίες, όχι μόνο της καθημερινότητας, αλλά και γενικότερα των εξελίξεων που θα διαδραματιστούν γύρω μας. Οι ημέρες αυτές χρειάζονται σύνεση και κυρίως αυτοσυγκράτηση απέναντι σε ό,τι μπορεί να μας δυσαρεστεί ή ακόμα και σε συναισθήματα που θέλουμε να εκφράσουμε και που είναι πιθανό να πυροδοτήσουν εξελίξεις και αντιδράσεις, που θα ξεφύγουν από τον έλεγχο μας.

Σήμερα όμως, έχουμε άλλο ένα πλανητικό γεγονός: Είναι η μετακίνηση του Ήλιου, ο οποίος για τον επόμενο μήνα περνά στη ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου, στις 11:25 το βράδυ.

Sponsored Links

Ο Ήλιος στον Υδροχόο την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Υδροχόος είναι ένα αέρινο και σταθερό ζώδιο, και ο Ήλιος εδώ, στο στοιχείο του αέρα, θα ενισχύσει περισσότερο οτιδήποτε σχετίζεται με πνευματικά ζητήματα. Ας μην ξεχνάμε πως βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του και έτσι, σε αυτήν την ζωδιακή περιοχή, ο Ήλιος δεν είναι εύκολο να εκφραστεί με πρακτικό τρόπο, όπως συνέβαινε κατά την προηγούμενη θέση του στο ζώδιο του Αιγόκερω. Θα αναπτύξει περισσότερο τις πνευματικές, αλλά και τις θεωρητικές του δεξιότητες.

Το διάστημα που θα διανύσουμε είναι ιδιαίτερα θετικό, σε ό,τι έχει να κάνει με συλλογικότητα, με μοίρασμα, με ανταλλαγή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια εποχή που θα ανταλλάξουμε με πολύ ευχάριστο τρόπο ιδέες και απόψεις, ενώ η έντονη κοινωνικότητα θα δημιουργήσει ένα αρκετά καλό κλίμα, κυρίως στα θέματα των σχέσεών μας.

Το διάστημα επίσης αυτό θα εκφραστεί πολύ περισσότερο ο ανθρωπισμός, η συμπόνια, η κατανόηση, αλλά και η υποστήριξη απέναντι σε πρόσωπα που την χρειάζονται πραγματικά.

Παράλληλα, υπάρχει και μια διάθεση μεγαλύτερης ελευθερίας και αποδέσμευσης, τόσο στη σκέψη όσο και στις κινήσεις. Έτσι, μπορεί για μικρά ή μεγαλύτερα θέματα να νιώσουμε την ανάγκη να απελευθερωθούμε από πιεστικές συμπεριφορές ή πρόσωπα.

Οι αστρολογικές όψεις του Ήλιου από τον Υδροχόο

Στις 9 Φεβρουαρίου το πρώτο πλανητικό ραντεβού του Ηλίου είναι το θετικό και αισιόδοξο εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, προσφέροντας μια σημαντική ανανέωση στην καθημερινότητα και στις διαθέσεις, ενώ δημιουργείται και το περιβάλλον για αναπάντεχες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες, οι οποίες μπορεί να μας βγάλουν έξω από την προγραμματισμένη μας ροή και ρουτίνα.

Ιδιαίτερα αισιόδοξη είναι και η όψη του τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με το Δία στις 11 Φεβρουαρίου, ανοίγοντας το κουτί των ευκαιριών και προσφέροντας έκτακτη τύχη στους αποδέκτες της.

Αλλά και λίγο παρακάτω, στις 14 Φεβρουαρίου, το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο είναι μια θετική επιρροή για κάθε είδους άνοιγμα, δραστηριότητα, επαγγελματική φιλοδοξία, σχέδιο, ιδέα, που τώρα της δίνεται η δυνατότητα να οργανωθεί σε ένα πιο πρακτικό κλίμα και να εξελιχθεί.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο στον Υδροχόο;

Από τη νέα θέση του Ήλιου ευνοούνται ιδιαίτερα οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα μιας σημαντικής ανανέωσης, τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και σε ό,τι σχετίζεται με τις επιδιώξεις τους, αλλά κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις τους.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-01-2017 19:00:00