blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας: Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδιάζεις, στο τέλος θα βγεις κερδισμένος!

Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας: Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδιάζεις, στο τέλος θα βγεις κερδισμένος!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Η εβδομάδα αυτή ανοίγει καινούργιες διαδρομές και ενεργοποιεί διαφορετικές ποιότητες από αυτές που είχαμε μέχρι τώρα! Δυο πλανητικές μετακινήσεις αλλάζουν την ροή των εξελίξεων και φυσικά μας προετοιμάζουν και για την έκλειψη που θα ακολουθήσει στις 28 του μηνός!

Ήλιος στον Ζυγό

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού την Τετάρτη, μια θέση που θα ενεργοποιήσει για μια ακόμα φορά τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών, ανακατεύοντας και πάλι την πλανητική τράπουλα. Ιδιαίτερα στην περίοδο της Πανσελήνου είναι σίγουρο πως οι ανακατατάξεις θα δώσουν και πάλι το έναυσμα για αλλαγές!

Άρης στην Παρθένο

Αλλά και ο Άρης την ημέρα της Παρασκευής εγκαταλείπει το ζώδιο του Λέοντα, για να περάσει σε αυτό της Παρθένου, μια θέση η οποία θα ενισχύσει πολύ τα επαγγελματικά μας ζητήματα, ενισχύοντας την τάση για μεθόδευση και οργάνωση των θεμάτων αυτών. Ωστόσο, αυτή η θέση του Άρη δεν ευνοεί την ερωτική ζωή, που περνά σε φάση πιο δύσκολη, καθώς η κριτική φύση του ζωδίου δεν επιτρέπει την εξέλιξη των όποιων υποθέσεων, μια και όλα περνούν μέσα από το πρίσμα της λογικής και του υπολογισμού!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό και Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο

Η Αφροδίτη την Τετάρτη συναντιέται με τον Ουρανό σε μια ευνοϊκή όψη τριγώνου, ανανεώνοντας την καθημερινότητα και δημιουργώντας την ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία και αποδέσμευση. Φέρνει στο προσκήνιο ξαφνικές ειδήσεις, αναπάντεχες συναντήσεις και κεραυνοβόλους έρωτες, από αυτούς που μπορούν αλλάξουν (για πόσο δεν ξέρουμε) την ροή στην καθημερινότητά μας!
 
Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο που κορυφώνεται στην ίδια ημέρα, βοηθά στην αποκατάσταση επαγγελματικών υποθέσεων, ενώ δίνει μια πρόσθετη βοήθεια σε πάσης φύσεως οργανωτικά θέματα και μεθοδεύσεις.

Πλούτωνας ορθόδρομος, σε τετράγωνο με Ερμή

Την Πέμπτη, ο Πλούτωνας επανέρχεται σε ορθή πορεία, για να επαναφέρει όλες εκείνες τις αλλαγές, τις οποίες εξέταζε κατά την ανάδρομη κίνησή του. Από δω και πέρα τα πράγματα μπαίνουν σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση, προς την υλοποίηση τους.
 
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, είναι μια όψη που δημιουργεί ένταση, η οποία προέρχεται από τις αγωνιώδεις προσπάθειες του μυαλού, να επιβάλει την άποψή του, την ανασφάλεια και το φόβο του, αποπροσανατολίζοντάς μας από τους στόχους μας. Παράλληλα, δημιουργεί ένα σκηνικό εμπλοκών, καθώς οι συμπεριφορές γίνεται πιο απότομες, πιο απόλυτες και πιο εριστικές. Και βέβαια, δεν αποκλείεται κάποιες αποκαλύψεις που έρχονται στο προσκήνιο, να μας βρουν απροετοίμαστους!

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο

Ο Άρης, με το που πατά το πόδι του στο ζώδιο της Παρθένου, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο. Και εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν σημαντικά, αφού δημιουργούνται συγκρούσεις και εμπλοκές που οφείλονται σε λάθος κινήσεις, συχνά με απρόβλεπτα και ανεξέλεγκτα αποτελέσματα!
 

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολλά να δούμε την εβδομάδα αυτή, αλλά και την επόμενη με την έκλειψη. Άλλωστε, έχουμε πει πως ο Σεπτέμβρης έχει επεισοδιακό χαρακτήρα!

Καλή εβδομάδα σε όλους!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-09-2015 15:29:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι