blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο στους Διδύμους: Ο τρόπος που επικοινωνούμε, είναι καθοριστικός για την ποιότητα της ζωής μας.

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο στους Διδύμους: Ο τρόπος που επικοινωνούμε, είναι καθοριστικός για την ποιότητα της ζωής μας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Αύριο Παρασκευή, ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου, για να μας βάλει σε μια περίοδο, όπου η επικοινωνία, οι ειδήσεις, οι πληροφορίες και τα μηνύματα, θα αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας.

Τα άστρα την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016, με τον Ήλιο στους Διδύμους

Ο Ήλιος στους Διδύμους μας αλλάζει επίπεδο και συχνότητες, προσθέτοντας μια μεγαλύτερη κινητικότητα στους ρυθμούς της καθημερινότητας, που γίνεται πιο σύνθετη και σαφώς πιο πολύπλοκη.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά, είναι μια περίοδος που μπορεί να ασχοληθούμε με νέα πράγματα, καινούργια δεδομένα και καινούργιες τάσεις, που μέχρι τώρα ενδεχομένως και να μην μας ενδιέφεραν… Ίσως όμως, την περίοδο αυτή να είναι και η περιέργεια που οδηγεί σε καινούργιες εξερευνήσεις ή ενδιαφέροντα.

Με τον Ήλιο στο ζώδιο αυτό, όλα κινούνται σε ένα πιο επιφανειακό κλίμα. Είναι πολύ σημαντικό τις πληροφορίες που λαμβάνουμε, να τις εξετάζουμε πολύ καλά πριν τις εμπιστευτούμε, μια και πολλές από αυτές δεν αποκλείεται να έχουν ψεύτικο και παραπλανητικό χαρακτήρα.

Το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, με τα ταξίδια και με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όλα αυτά είναι θέματα που άπτονται της ποιότητας του ζωδίου και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έρχονται στο προσκήνιο, σε ένα έντονο κλίμα, το οποίο θα δημιουργήσει την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων, ακόμα και σε θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν!

Ήλιος σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη

Την Κυριακή, και λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο του μήνα, ο Ήλιος από τη νέα του θέση σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη. Το κλίμα αποδιοργανώνεται, εκεί όμως που κυρίως χάνονται οι ισορροπίες, είναι στην κρίση μας, ενώ οι παρορμητικές κινήσεις και αντιδράσεις δημιουργούν ένα έκρυθμο περιβάλλον στην καθημερινότητα, στις διαθέσεις και στις συμπεριφορές, οι οποίες αποκτούν εμπόλεμο χαρακτήρα!

Επαναδιαπραγματευόμαστε παρελθοντικά ζητήματα, με έναν τρόπο όμως πολύ πιο άκαμπτο… Ο εγωισμός πρωτοστατεί και αυτός είναι ο κύριος λόγος αδυναμίας εύρεσης λύσεων… Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε στον κύκλο που θα ακολουθήσει, είναι να μείνουμε στη θέση του παρατηρητή και να αποφύγουμε να εκφράσουμε δυσαρέσκειες και παράπονα, γιατί αλλιώς είναι σίγουρο πως θα πυροδοτήσουμε έναν κύκλο αντιδράσεων και εντάσεων, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο στους Διδύμους

Από την νέα θέση του Ήλιου ευνοούνται πολύ οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που μπορούν να κινηθούν σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον, τόσο στη διάθεσή τους, όσο και στις σχέσεις τους, αλλά και να επαναπροσδιορίσουν με θετικό τρόπο σχέσεις και συνεργασίες το διάστημα που θα ακολουθήσει.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαίου 2016. Από τη Ματίνα Πάτζαλη.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-05-2016 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι