blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαίου 2016.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαίου, ο Άρης συνεχίζει  ανάδρομος στο Τοξότη, ενώ ο  Ερμής στο Ταύρο. Η επίδρασή τους σε καταστάσεις, εξελίξεις και συναισθήματα είναι έντονη και καθοριστική. Ο έρωτας μέχρι το τέλος Μαίου, έχει σκαμπανεβάσματα, ένταση, ίριδες και πάθος.

Sponsored Links

Ο έρωτας μέχρι το τέλος Μαίου

Ο Άρης στον Τοξότη, τονίζει θέματα προσωπικά που χρήζουν άλλης οπτικής και μεταχείρισης. Σχέσεις που καταπιέστηκαν και μέσα απο μία έκρηξη ή αδιέξοδο, διεκδικούν την ελευθερία τους.  Ο Ερμής από την άλλη στο Ταύρο εστιάζει πέραν του οικονομικού κομματιού, στην ασφάλεια που νιώθουμε ή σε αυτήν που χάσαμε και την διεκδικούμε. Η ανάγκη μας να είμαστε προστατευμένοι πως κάπου ανήκουμε, είναι μεγάλη τη περίοδο αυτή. Μην παραλείψουμε, πως η προηγηθείσα όψη τριγώνου του Ερμή με τον επίσης ανάδρομο Πλούτωνα, λειτούργησε σα λέμβος σωτηρίας για πολλές σχέσεις. Τους πρόσφερε λόγο και νόημα να υπάρχουν.

Πανσέληνος και έρωτας

Στις 22 Μαίου, πέφτουμε στα βαθιά με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στον άξονα Τοξότη-Διδύμων, φέρνοντας στην επιφάνεια ένα εκρηκτικό ταμπεραμέντο. Ειδικά σε περίπτωση που εμπλακούμε σε ζήλειες, επιπόλαιες περιπέτειες και όλα αυτά με λάθος άτομα. Δεν αποκλείεται επίσης, να μετανιώσουμε για κάποιες ερωτικές μας επιλογές, που αλλιώς τις περιμένουμε και αλλιώς θα αποδειχτούν...

Ίσως πάλι, επιδοθούμε σε ένα τρόπο ζωής που δε θα αρέσει στο σύντροφο, αντιμετωπίζοντας συνέπειες και διαμάχες.  Επειδή εμπλέκεται και ο Άρης στο φαινόμενο της Πανσελήνου, σχηματίζοντας σύνοδο με τη Σελήνη και αντίθεση με τον Ήλιο, υπάρχει περίπτωση να έχουμε τεταμένες σχέσεις με το σύντροφο, να είμαστε εκνευρισμένοι και να νιώθουμε παραγκωνισμένοι, αντιδρώντας έντονα. Ένας υπερβολικός εγωισμός θα γίνει η αιτία πολλών γεγονότων. Ο ανταγωνισμός επεκτείνεται και σε τρίτους που νιώθουμε να μας απειλούν, οι οποίοι διεκδικούν το άτομο για τον οποίο χτυπά η καρδιά μας.

Αφροδίτη στους Διδύμους: η απελευθέρωση των ορίων

Στις 24 Μαίου, η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στους ερωτοτρόπους Διδύμους, βοηθώντας μας να απαγκιστρωθούμε από εμμονές και  προσκολλήσεις που μπορεί να μας συνοδεύουν. Μέχρι τις 17 Ιουνίου που θα παραμείνει, οι Δίδυμοι αλλά και τα ζωδια του Αέρα, θα βιώσουν πολλές εμπειρίες και γνωριμίες. Εγκαινιάζεται και επισήμως η περίοδος του φλερτ, της ερωτικής επικοινωνίας και της επιπόλαιης, χωρίς περιορισμούς απόλαυσης. Ο έρωτας δεν είναι κάτι που προκαλεί ευθύνες και στρες, αλλά κάτι που χαρίζεται και μοιράζεται ελεύθερα, χωρίς απαραίτητα να δίνουμε λόγο εάν επιδίδόμαστε με πάθος στο πιο ωραίο πράγμα στη ζωή. Αντίθετα, γίνεται τραγούδι, ύμνος και τραγουδιέται απο στόμα σε στόμα. Η εξυπνάδα και η γοητεία, τα πνευματικά ενδιαφέροντα και η αγάπη για τη καλή ζωή και τα ταξίδια, ενώνουν τους ανθρώπους, τους φέρνουν πιο κοντά.

Ανάδρομος Άρης στο Σκορπιό: παγιδευμένοι στα ένστικτο

Στις 27 Μαίου, ο Άρης περνάει τη μηδενική μοίρα του Τοξότη και εισέρχεται πια στο Σκορπιό, για ακόμα μία φορά. Αποκαλύπτει πράγματα και φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά μας. Οι σχέσεις αποκτούν και πάλι πάθος και εμμονή. Υπάρχει ανταγωνισμός και στο τέλος τροπαιοφόρος νίκη για κάποιους. Μυστικά και συνομωσίες, ίντριγκες και υπόγειες ενέργειες, γίνονται τα μέσα στο κάθε ερωτικό κίνητρο. Οι σκοποί υποκειμενικοί, ο καθένας φροντίζει να ικανοποιήσει το δικό του Εγώ, τη δική του επιθυμία. 

Ενεργοποιώντας τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, θα επανέλθουν θέματα που δεν είχαν κλείσει, μισοτελειωμένες καταστάσεις που θα μας κουράσουν για άλλη μία φορά, ζητώντας τη ρεβάνς. Θα έχουμε τη δύναμη και το κουράγιο να αναμετρηθούμε με δυσάρεστες καταστάσεις, τις οποίες θα χαλιναγωγήσουμε. Αυτές μπορεί να είναι μία σχέση που ενώ είχε τελειώσει, ωστόσο απαιτεί απο μας και μας καταπιέζει ακόμα. Ή να βρεθούμε αντιμέτωποι με μια παλιά μας συμπεριφορά η οποία δεν ήταν η ιδανική και η πιο δίκαιη και τώρα εφαρμόζεται μια κάποια δικαιοσύνη. 

Το σεξ και γενικότερα οι ερωτικές διαθέσεις, αποκτούν μεγάλη σημασία, καθορίζοντας τις μετέπειτα σχέσεις μας. Καθηλωμένοι στα ένστικτά μας, τα ακολουθούμε μέχρι τελικής πτώσεως. Άλλωστε ο Άρης απο το Σκορπιό, καθορίζει όσο κανένας άλλος, το είδος και την ένταση του έρωτα...

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαΐου 2016. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαΐου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-05-2016 11:00:00