blank
 
blank

Τα άστρα 12 ως 14 Ιουνίου 2015, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Άρη: Δράση και απρόβλεπτα σενάρια!

 
Τα άστρα 12 ως 14 Ιουνίου 2015, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Άρη: Δράση και απρόβλεπτα σενάρια!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 20
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 12 ως 14 Ιουνίου 2015

Τα άστρα το τριήμερο 12 ως 14 Ιουνίου 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Είναι ένα τριήμερο γεμάτο… απρόβλεπτα σενάρια, αν και σε γενικές γραμμές βρισκόμαστε κάτω από ένα ευχάριστο πλανητικό κλίμα, που ενισχύει την κοινωνικότητα, την διασκέδαση και σου επιτρέπει να αποφορτιστείς, να ξεδώσεις και να κάνεις οτιδήποτε ευχαριστεί την ψυχή σου, βοηθώντας ιδιαιτέρως τις σχέσεις σου.
 
Έτσι κι αλλιώς, με Ήλιο, Ερμή και Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα, ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, μετακινήσεις, ταξιδάκια και όλα όσα μπορεί ένα καλοκαιρινό τριήμερο να υποσχεθεί για να σε ευχαριστήσει.
 
Και βεβαίως, το γεγονός πως ο Ερμής έχει πλέον περάσει σε ορθόδρομη πορεία από χτες, αποφορτίζει σταδιακά το κλίμα, δημιουργώντας πιο ξεκάθαρες συνθήκες, που θα βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων. Αλλά το σημαντικότερο είναι πως ξεκαθαρίζει το τοπίο, τόσο στο συναίσθημά σου και στις σχέσεις σου, όσο και στους στόχους σου!

Ήλιος σε σύνοδο με Άρη

Ωστόσο, το στίγμα του τριημέρου το δίνει η σύνοδος του Ηλίου με τον Άρη που κορυφώνεται την Κυριακή, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάληψη πρωτοβουλιών, προκειμένου να πραγματοποιήσεις αυτό που σχεδιάζεις ή αυτό που επιθυμείς!
 
Οι ημέρες αυτές έρχονται να ενισχύσουν τον δυναμισμό μας και να δημιουργήσουν συνθήκες για έντονη δράση. Ωστόσο, μια και όλα γίνονται κάτω από την πίεση του “εδώ και τώρα”, μπορεί να οδηγηθούμε σε παρορμητικές κινήσεις, που βεβαίως ενέχουν πάντα τον κίνδυνο του λάθους.
 
Άλλωστε, η ενέργεια της όψης Ήλιου-Άρη είναι έντονη και πολύ συχνά προκαλεί μια διάθεση για ανεξαρτησία, που δεν σε βοηθά να συμβιβαστείς με οτιδήποτε είναι αντίθετο με την δική σου άποψη! Επίσης, πολύ συχνά δημιουργεί την ανάγκη για κυριαρχία. Θέλεις να επιβάλεις τη γνώμη σου στους άλλους, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές, αντιπαραθέσεις, εντάσεις, ακόμα και καβγάδες, γι’ αυτό χρειάζεται να προσέξεις το πώς μιλάς και πώς εκφράζεις τις απαιτήσεις σου, προκειμένου να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα στο περιβάλλον που κινείσαι. Επίσης, προσοχή και κατά την οδήγηση.
 
Καλό θα είναι τις μέρες αυτές να εκτονώσεις την ενέργεια σου στην άσκηση ή σε οτιδήποτε μπορεί να σε στρέψει σε δημιουργικές κατευθύνσεις! 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ήλιου-Άρη

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις σχέσεις σας… Ιδιαίτερα όταν νιώθετε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει, κάνετε βήμα πίσω και σκεφτείτε πριν αντιδράσετε. Αποφύγετε προκλητικές συμπεριφορές, εριστικό λόγο και παρορμητικές αντιδράσεις, που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Προτιμήστε την δημιουργική εκτόνωση μέσα από οτιδήποτε σας ευχαριστεί και βγάζει στην επιφάνεια τον καλό σας εαυτό! Ο Ερμής γυρίζει ορθά και το Myastro σου κάνει δώρο! Μόνο για σήμερα συνομίλησε με την ομάδα μελλοντολόγων μας για όποιο θέμα σε απασχολεί μόνο με 0,75€/λεπτό ομιλίας! Κάλεσε τώρα στο 875 5000 606. 

Καλό τριήμερο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Ιουνίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου 2015 από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Ιούνιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 8 ως 14 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Τα άστρα το τριήμερο 12 ως 14 Ιουνίου 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-06-2015 20:00:00