blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Το… τζίνι του ουρανού κάνει εκπτώσεις!

 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Το… τζίνι του ουρανού κάνει εκπτώσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Ήλιος σε τετράγωνο με Δία

Στις 14 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος απο τον Τοξότη θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Δία από την Παρθένο, προσφέροντας μέχρι τις 20 του μηνός, ακόμα και μέσα από μία τεταμένη όψη, κάποιες διευκολύνσεις. Όπως είναι φυσικό, οι προσδοκίες είναι μεγάλες, αν και ο Δίας στην Παρθένο λίγες απο τις μαγικές του ιδιότητες μπορεί να διαθέσει. Περιορισμένος στο γήινο αυτό ζώδιο, δυσκολεύεται να ξεδιπλώσει όλες τις χάρες για τις οποίες θεωρείται, όχι τυχαία “το τζίνι του Ουρανού”, μειώνοντας δραστικά τη προσφορά του.
 
Ωστόσο, ακόμα και σε αυτή τη θέση, οι περισσότεροι θα έχουν να λαβαίνουν εύνοια και θετικές επιρροές. Το καλό είναι πως ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Δία, τον Τοξότη, μεγαλώνοντας έτσι την επιρροή του Δία. Αυτό σημαίνει πως ό,τι και να κάνουμε ή να μην κάνουμε, θα έχουμε μία αγάπη για επέκταση, για ταξίδια, για να ξεφύγουμε από έναν πνιγηρό και περιοριστικό μικρόκοσμο. Η υπεραισιοδοξία μας πως όλα τα κατορθώνουμε και τα υλοποιούμε, ίσως δεν είναι και τόσο αρνητική, αφού θα μας παρακινήσει να διεκδικήσουμε ένα κομμάτι ευτυχίας.
 
Έτσι, θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ρίσκα, τα οποία δεν υπολογίζουμε με παρθενίσιο ορθολογισμό, να πέσουμε με τα μούτρα σε κάθε είδους επέκταση που μας ενδιαφέρει και να υποκύψουμε σε υπερβολικές γενναιοδωρίες, αρκεί να εντυπωσιάσουμε. Το χόμπι των ημερών “σπάω τα καλούπια για να ελευθερωθώ” ακόμα και μέσα απο παρεμβολές, υπερβολές και παραστρατήματα, στο τέλος πάντα κάτι καλό θα μας αφήσει: Την προσπάθεια για κάτι καλύτερο.
 
Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, θα συμπεριφερθούμε σαν να μην υπάρχει αύριο, αφού ο Δίας φροντίζει σε όλα μας να δίνουμε και να εκφράζουμε πολλά περισσότερα απ’ ό,τι θα έπρεπε. Έτσι, θα υπάρξει υπερβολή στα ξενύχτια, τις υποσχέσεις, τις δυνάμεις του εαυτού μας, τις επιδόσεις μας, τους έρωτες, τα συναισθήματα, το φαγητό, τα έξοδα.
 
Με μία διάθεση αρκετά εγωιστική και πρόθεση να περιστρέφονται όλα γύρω απο μας, θέτουμε απαιτήσεις και καπρίτσια, περιμένοντας από τους άλλους να τα εκτελέσουν. Και ναι μεν, μπορεί να έλκουμε και να μαγνητίζουμε αυτό που έχουμε ανάγκη τη στιγμή που το θέλουμε ή το χρειαζόμαστε, αλλά δεν είμαστε σε θέση να το διατηρήσουμε. Έτσι, αν μας έρθουν χρήματα, αυτά με μία μοναδική άνεση θα σπαταληθούν. Όπως επίσης, καλό θα είναι να μελετήσουμε επαγγελματικές προτάσεις με προσοχή, παρόλη την αίγλη και την ευμάρεια που μπορεί να υπόσχονται, αφού εύκολα απο πίσω καραδοκούν κάποιες μικρές παγίδες, που μέσα στη φιλοδοξία μας αρνούμαστε να δούμε.
 
Παράλληλα, δεν θα λείψουν και οι προσπάθειες να καταφέρουμε κάτι, ενώ εκ των προτέρων οι πιθανότητες είναι μηδενικές, θέτοντας τον εαυτό μας σε περιττή ταλαιπωρία. Στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σχέσεις, το μοτίβο δεν είναι διαφορετικό. Χάσιμο ενέργειας και αποθέματος, να συναναστραφούμε άτομα, με τα οποία τίποτα δεν μας συνδέει. Να καταπιαστούμε με δουλειές που τίποτα δεν υπόσχονται και να επενδύσουμε σε κάτι που απο την αρχή φωνάζει πως είναι χωρίς ελπίδα.
 
Αν υπερπηδήσουμε τις παγίδες αυτού του είδους, αν δηλαδή εκτιμήσουμε σωστά καταστάσεις, τότε η όψη του Ήλιου με το Δία, θα δώσει προοπτική, ελπίδα, βελτίωση στην υγεία και την οικονομική κατάσταση. Αρκεί τα μεγάλα ρίσκα να τα αντικαταστήσουμε με την ορθή κρίση. Τότε, ο Δίας θα ξαναγίνει το καλό τζίνι!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-12-2015 17:47:00