blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Δία και τον Ερμή σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Μέτρον… άριστον!

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Δία και τον Ερμή σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Μέτρον… άριστον!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Δία

Το πλανητικό ραντεβού τους ανανεώνουν για σήμερα Δευτέρα δύο εξωστρεφείς πλανήτες, ο Ήλιος και ο Δίας, που συναντιούνται κάτω από την όψη του τετραγώνου στα ζώδια του Τοξότη και της Παρθένου.
 
Ο Ήλιος φωτίζει, ζεσταίνει, και ο Δίας επεκτείνει, αυξάνει την διάθεση του Ήλιου για έκφραση. Το αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε υπερβολές. Σήμερα όλα θέλουμε να τα ζήσουμε σε μεγαλύτερες δόσεις, να ξοδέψουμε περισσότερο, να φάμε περισσότερο, να μιλήσουμε περισσότερο και πολύ πιθανόν αυτά που θα πούμε να είναι υπερτονισμένα, χωρίς απαραίτητα να είναι αληθινά!
 
Υπάρχει μια ένταση στις συμπεριφορές, που μπορεί να οδηγήσει σε μια υπεροψία ή να σε κάνει να καταστρατηγήσεις κάθε μέτρο, κάθε όριο στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να μην ελέγχεις ούτε αυτά που λες, ούτε αυτά που κάνεις. Βέβαια, όλα μπορεί να στηρίζονται σε μια υπέρμετρη αισιοδοξία, που σε κάνει να μην υπολογίζεις το κόστος ή τις συνέπειες! Και βέβαια, μπορεί να σε κάνει περισσότερο απαιτητικό, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους γύρω σου, προκαλώντας και τις αντίστοιχες αντιδράσεις.
 
Η οριοθέτηση και η αυτοσυγκράτηση μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να κρατήσεις ένα μέτρο στις κινήσεις, στη συμπεριφορά, αλλά και στις αντιδράσεις σου!
 
Ωστόσο, για κάποιους, και ιδιαίτερα γι’ αυτούς που έχουν τον Ήλιο τους στο τρίτο δεκαήμερο του Τοξότη, των Διδύμων, της Παρθένου και των Ιχθύων, οι ημέρες αυτές ανοίγουν την πόρτα κάποιων ευκαιριών, ενδεχομένως και επαγγελματικών! Όμως, χρειάζονται προσεκτικά βήματα και χειρισμούς!

Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενισχύει το καλό κλίμα της ημέρας. Η ενέργεια αυτής της όψης εκδηλώνεται μέσα από μια διάθεση προσφοράς, που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπά που σε ενδιαφέρουν, ενώ μπορεί να αποκαταστήσει και να επανορθώσει λάθη ή παρεξηγήσεις, που ίσως σε έχουν απομακρύνει από πρόσωπο που αγαπάς ή ακόμα και απο συνεργασίες σου.
 
Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι και Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, χρησιμοποιείστε την επικοινωνία σαν εργαλείο αποκατάστασης αλλά και επέκτασης των όποιων σχεδίων μπορεί να έχετε, αλλά και για μια σημαντική βελτίωση του κλίματος στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή! Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Απόκτησε σήμερα ένα κολιέ Δέντρο της Ζωής για το 2016 από το iLoveZen, με πέτρα περουβιανό οπάλι που προσελκύει στη ζωή μας ευγενική αγάπη και καλοσύνη στις ερωτικές σχέσεις!

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

 

 
 
 
 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-12-2015 16:31:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι