blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Μέσα από τα εμπόδια, ανακαλύπτεις τον εαυτό σου!

 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Μέσα από τα εμπόδια, ανακαλύπτεις τον εαυτό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Την Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014, ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, από τον Καρκίνο και τον Κριό αντίστοιχα. Πρόκειται για μία δυσμενή όψη, που έχει ως στόχο να ταρακουνήσει συνειδήσεις, ώστε να εξελιχθούν.
 
Ο Ήλιος αποτελεί τη ζωτική μας ενέργεια και, όντας στον Καρκίνο, μας πληροφορεί ότι για να αισθανθούμε ζωντανοί και γεμάτοι, χρειαζόμαστε όλα αυτά που συμβολίζει η Μητέρα. Αγάπη, τροφή, συναισθηματική ασφάλεια. Από την άλλη, ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της εξέλιξης και της επανάστασης. Δεν ενδιαφέρεται για το συναίσθημα και η ασφάλεια γι’ αυτόν έρχεται μόνο μέσα από την αέναη αλλαγή.
 
Πολλές φορές το άγνωστο, το διαφορετικό και το καινούριο, μας δημιουργούν ανασφάλεια ή έναν φόβο ότι το ρίσκο που ενέχει η αλλαγή, μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια πραγμάτων ή προσώπων που αγαπάμε. Ο Καρκίνος συμβολίζει αυτή ακριβώς την ανάγκη μας να φροντίσουμε και να δώσουμε αγάπη στους άλλους, μένοντας προσκολλημένοι σε συνήθειες, που δεν θέλουμε να αφήσουμε πίσω, ακόμη κι αν ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
 
Ο Κριός, από την άλλη, ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τις προσωπικές του επιδιώξεις και την τόνωση του Εγώ του. Μέλημά του αποτελεί το να ξεκινήσει καινούρια πράγματα με ορμή και να απελευθερωθεί από οτιδήποτε δεν τον αφήνει να δράσει.
 
Το γεγονός ότι το τετράγωνο πραγματοποιείται σε δύο ζώδια που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό, σημαίνει ότι θα αναγκαστούμε να αναλάβουμε δράση στους τομείς που θέλουμε να εξελίξουμε. Αν αρνηθούμε να ορίσουμε εμείς οι ίδιοι την πορεία των καταστάσεων στη ζωή μας, τότε το πιθανότερο είναι αυτή η αλλαγή θα προκληθεί από εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι, με τον Ουρανό στο σκηνικό, είναι πιθανό να προκαλέσουν έκπληξη και σοκ, με αποτέλεσμα να νιώσουμε την συναισθηματική ανασφάλεια που θέλαμε να αποφύγουμε, αρνούμενοι την εξέλιξη.
 
Άρα, αυτό που έχει σημασία να γίνει αντιληπτό από αυτή την όψη, είναι ότι η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη ζωή μας, μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν προέλθει από μέσα μας
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-07-2014 00:00:00