blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία: Όλα γίνονται στην ώρα που πρέπει…

Τα άστρα Τρίτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία: Όλα γίνονται στην ώρα που πρέπει…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Τα άστρα την Τρίτη, 3 Μαΐου 2016, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία

Μια όψη που προκαλεί χαμόγελο και χαρίζει αισιοδοξία είναι το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Ταύρο με τον ανάδρομο Δία στην Παρθένο… Η όψη αυτή έρχεται να σου θυμίσει πως πάντα υπάρχει μια δεύτερη ή μια… τρίτη ευκαιρία, για να πραγματοποιήσεις όνειρο σου!

Αρχικά, η διάθεσή σου, η ψυχολογία σου είναι πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη, πιο λαμπερή, σου επιτρέπει να βλέπεις τις εξελίξεις γύρω σου με άλλο βλέμμα… Τώρα, μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή την ενέργεια για να δημιουργήσεις, να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου, να αναθεωρήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, να πιάσεις το νήμα των εξελίξεων από την αρχή και να δρομολογήσεις σε μια νέα πορεία ένα σχέδιο ή ένα όραμα που δεν ολοκληρώθηκε όταν το προσπάθησες!

Δώσε προσοχή σε ό,τι εμφανίζεται την περίοδο αυτή στη ζωή σου, γιατί συνήθως είναι καταστάσεις ή προσπάθειες που είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα και δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν έτσι όπως τις είχες σχεδιάσει… Όμως τώρα, σου δίνεται η δυνατότητα της αναθεώρησης και της επανεκκίνησης, που μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις στον τελικό στον τελικό στόχο σου! Επαγγελματικοί στόχοι, φιλοδοξίες, ανοίγματα, ευκαιρίες, εμφανίζονται μπροστά σου την περίοδο αυτή, δίνοντας νέα πνοή στα σχέδιά σου και καινούργιους ορίζοντες.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον ανάδρομο Δία όμως, μπορεί να αφορά και σχέσεις του παρελθόντος, που έχουν μείνει στο περιθώριο και που τώρα έχεις τη δυνατότητα να επαναφέρεις, δίνοντας μια νέα προοπτική στο μεταξύ σας. Η κοινωνική ζωή βελτιώνεται, οι ανταλλαγές και οι επαφές αυξάνονται, ενώ το διάστημα αυτό κυριαρχεί η τάση να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να ζήσουμε έντονα, χαρούμενα κι ευτυχισμένα, ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα αυτό!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ήλιου-ανάδρομου Δία

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το διάστημα που διανύουμε σας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε θέματα που σχετίζονται με τα εργασιακά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα, αλλά και να ανανεώσετε το περιβάλλον των σχέσεών σας, αλλά κυρίως της ερωτικής σας ζωής. Οι ευκαιρίες είναι εδώ… Εκμεταλλευτείτε τις!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαΐου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαΐου 2016, για αισθηματικά και επαγγελματικά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2 ως 8 Μαΐου 2016, από τη Μαρία Σύλλα.

Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου 2016. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2016 22:47:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι