blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Δία και τον Ερμή σε τρίγωνο με Κρόνο: Τόλμησε να διεκδικήσεις το όνειρό σου!

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Δία και τον Ερμή σε τρίγωνο με Κρόνο: Τόλμησε να διεκδικήσεις το όνειρό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015, τον Ήλιο σε τρίγωνο με Δία

Ήλιο σε τρίγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Είναι η σειρά του Ήλιου να ξεκινήσει τα διαδοχικά ραντεβού του με τους πλανήτες, που θα έρθει σε επαφή μέσα στον Απρίλιο, κάνοντας μια θεαματική αρχή την σημερινή ημέρα! Στέλνει σε όλους μια αίσθηση αισιοδοξίας, ένα συναίσθημα που λέει, πως… ναι, μπορείς να τα καταφέρεις, μπορείς να διεκδικήσεις το όνειρό σου! Μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις, μια και έχεις την θεά Τύχη με το μέρος σου!
 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία σε κορύφωση τις απογευματινές ώρες της ημέρας, στέλνει τις ευεργετικές του ακτίνες, για να ζεστάνει τις καρδιές και να δημιουργήσει ένα συναίσθημα ευφορίας σε όλους… Η καλή διάθεση που εκπέμπεται, φωτίζει, ανανεώνει το σκηνικό και δημιουργεί προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις, ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα αυτό! Αυτή η ευεργεσία του ''Μεγάλου Πατέρα'', όπως αποκαλείται ο Ήλιος, που αγκαλιάζει με αγάπη και στοργή τα παιδιά του και τα προικίζει με δώρα…
 
Είναι η στιγμή να αδράξεις την ευκαιρία, που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις, ό,τι κι αν έχεις επιθυμήσει πραγματικά! Πέταξε κάθε αρνητική διάθεση ή αρνητική σκέψη, που μπορεί να εμποδίζει την επιθυμία σου, τη θέλησή σου, γιατί μπορείς να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις, αρκεί να το πιστέψεις! Αποφάσισέ το λοιπόν! Η επιτυχία είναι μια απόφαση και τώρα είναι στο χέρι σου!
 
Οι μέρες είναι ιδανικές για να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις, να διαπραγματευτείς τα σοβαρά θέματα της ζωής σου, καθώς και τα σχέδια σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να επεκταθείς προς κάθε κατεύθυνση, να ζητήσεις μια χάρη από ένα άτομο σημαντικό, να εξυπηρετηθείς σε θέματα που μέχρι χτες μπορεί να έμοιαζαν αδιέξοδα… Μην φοβηθείς… τόλμησέ το! Μπορεί να βρεις τις λύσεις που αναζητάς! Αν δεν τολμήσεις, δεν θα μάθεις ποτέ αν τελικά θα μπορούσες να τα έχεις καταφέρει!
 
Οι ημέρες αυτές μπορεί να επαναφέρουν και ζητήματα από το παρελθόν. Θέματα για τα οποία είχες διαπραγματευτεί ή διεκδικήσει το προηγούμενο διάστημα, πολύ πιθανόν να επανέρθουν, για να σου δώσουν νέες ευκαιρίες και νέες προοπτικές!
 
Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, ενδεχομένως να αναθεωρήσεις σχέσεις που μπορεί να είχαν “κολλήσει” στις ημέρες του παρελθόντος. Η δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης ενός νέου κύκλου στις ζωές και στις καρδιές μας είναι υπαρκτή… και τώρα μπορεί να γίνει!
 
Όπως και έχει, είναι μια ημέρα επέκτασης, διεύρυνσης και τύχης! Οι συγκυρίες δημιουργούν μια αλυσίδα εξελίξεων, για να σε φέρουν ακριβώς εκεί που πρέπει να πας! Εκεί που είναι το κατάλληλο μέρος για εσένα… Μια νέα δουλειά; Ένα καινούργιο σχέδιο, που στέφεται με επιτυχία; Μια οικονομική ενίσχυση; Ένας νέος έρωτας; Όλα είναι πιθανά, αρκεί εσύ να το πιστέψεις!

Ερμής σε τρίγωνο με Κρόνο

Παράλληλα όμως, σήμερα στο πλανητικό σκηνικό δεσπόζει και το τρίγωνο του Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο. Μια όψη, που ενισχύει τα ζητήματα πρακτικής φύσεως και την οργάνωσή τους, ενώ δίνει μια νέα προοπτική σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, που μπορεί να είχαμε το προηγούμενο διάστημα και που για κάποιο λόγο έμειναν χωρίς να ολοκληρωθούν. Έτσι τις ημέρες αυτές, ευνοούνται οι συμφωνίες που μπορεί να δώσουν πολύ αισιόδοξες προοπτικές ή εξελίξεις, ενώ μπορούν να εδραιώσουν συνεργασίες, με πολύ καλούς όρους και προϋποθέσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τα τρίγωνα Ήλιου-Δία και Ερμή-Κρόνου

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές σας φέρνουν ένα σημαντικό δώρο: Μια… πλανητική επιταγή, με ανοιχτή ημερομηνία είσπραξης! Είναι δική σας, εκμεταλλευτείτε την! Ποια ευκαιρία έρχεται που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ένα έντονο και αμφίρροπο διάστημα, με Ερμή στον Κριό, Άρη στον Ταύρο και την έκλειψη της χρονιάς!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Ήλιο σε τρίγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2015 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι