Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Σταθεροποιούμε ό,τι με κόπο κατακτήσαμε! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Σταθεροποιούμε ό,τι με κόπο κατακτήσαμε! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο

Στις 9 Ιουλίου και ώρα 3:28 αποκορυφώνεται το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό είναι και το τελευταίο τρίγωνο που σχηματίζουν οι δυο πλανήτες στο στοιχείο του Νερού, αφού το Δεκέμβριο ο Κρόνος θα περάσει στον Τοξότη. Έτσι, η όψη αυτή, παρότι θα μας επηρεάσει μόνο για +/-2 ημέρες, μπορεί να επιφέρει σταθερότητα σε πολλούς τομείς που μας προβληματίζουν και ιδιαίτερα στα οικονομικά, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τα ακίνητα, την οικογένεια και ευρύτερα με την πατρίδα μας, δεδομένου ότι και ο Δίας διανύει τις τελευταίες του μέρες στο ζώδιο του Καρκίνου. Ίσως λοιπόν είναι η τελευταία μας ευκαιρία να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να σταθεροποιήσουμε ό,τι με κόπο κατακτήσαμε ή, έστω και την ύστατη στιγμή, να δημιουργήσουμε πιο γερές βάσεις στους τομείς που μας απασχολούν.
 
Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και  Αιγόκεροι). Όλοι ωστόσο μπορούν να ωφεληθούν, έστω και αν χρειαστεί να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο.

Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 9 Ιουλίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, που πρόκειται να έχει μια θετική επιρροή, τόσο στα οικονομικά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια υγιή σχέση, η όψη αυτή θα σε παροτρύνει να ξεκινήσεις την συμβίωση με το σύντροφό σου ή ακόμα και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία που θα κάνεις αυτό το τριήμερο, θα σου δημιουργήσει από την αρχή της αίσθηση της οικειότητας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες συμφωνίες, που θα βελτιώσουν τα εισοδήματά σου. Επίσης, αν στο πρόσφατο παρελθόν έχεις κάνει μια σημαντική επένδυση, τώρα μπορείς να δεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Κρόνο στις 9 Ιουλίου, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση σου μπαίνει σε μια καλύτερη πορεία το επόμενο τριήμερο και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρει από την αρχή σοβαρές προοπτικές για το μέλλον. Η όψη αυτή σε βοηθά επίσης να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον, ενώ μπορεί να φέρει σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις και συνεργασίες με εξαιρετικές προοπτικές. Τέλος, αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για ψυχαγωγία είτε και για μόνιμη εγκατάσταση, τώρα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ήλιος που βρίσκεται στο δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 9 Ιουλίου και εγγυάται θετικές εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα δεις τις προσπάθειες που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα να αποδίδουν και θα απολαύσεις τα οφέλη που δικαιούσαι. Με τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει, το διάστημα αυτό μπορείς επίσης να προχωρήσεις σε μια ελπιδοφόρα επένδυση, που πρόκειται να σου φέρει ακόμα περισσότερα κέρδη στο μέλλον. Τα νέα δεδομένα θα επηρεάσουν όπως είναι φυσικό και την καθημερινότητά σου, αφού θα μπορέσεις να κάνεις τη ζωή σου πιο ποιοτική και παράλληλα να εξοικονομήσεις περισσότερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια απο την αστρολόγο Μαντώ
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στις 9 Ιουλίου, σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα και τις διασκεδάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, μια έστω και σύντομη απόδραση με τον αγαπημένο σου, μπορεί να τονώσει ακόμα περισσότερο τον έρωτά σας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να βγεις περισσότερο αυτές τις μέρες, που ο έρωτας φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά σου. Εξάλλου, η συγκεκριμένη όψη επηρεάζει και τα οικονομικά σου, τα οποία έχουν αρχίσει πια να παίρνουν μια ανοδική πορεία. Αν μάλιστα ανήκεις στους ανεξάρτητους επαγγελματίες ή διατηρείς μια δική σου επιχείρηση, τότε τα κέρδη θα είναι πολλαπλά, καθώς αναμένεται σημαντική αύξηση της πελατείας σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 9 Ιουλίου, χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς, ώστε να μπορέσεις κι εσύ να ωφεληθείς από αυτά που μπορεί να σου προσφέρει. Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, που σε απασχολεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, απαιτεί κάποιες υποχωρήσεις ή μικρούς συμβιβασμούς, προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα που επικρατεί. Η συγκεκριμένη όψη ενισχύει τη διαίσθηση και τη φαντασία σου, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Αν σε απασχολεί η υγεία ενός δικού σου ανθρώπου, η όψη αυτή μπορεί να σημάνει την πλήρη αποκατάστασή της. Βελτίωση θα υπάρξει και στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν αποφύγεις εμπλοκές σε ίντριγκες και κουτσομπολιά. Έτσι κι αλλιώς, ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του, και τη δεδομένη στιγμή οι «συμμαχίες» δεν αποδίδουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 9 Ιουλίου, είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους σου. Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα κάνεις το ερχόμενο τριήμερο, μπορούν να σου ανοίξουν λαμπρές προοπτικές, ενώ ακόμα και οι απαιτήσεις σου θα γίνουν εύκολα αποδεκτές, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν άτομα, που αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου. Εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, όπου μπορείς τώρα να σταθεροποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Τέλος, με την όψη αυτή μπορείς να αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις, που για κάποιο λόγο έχουν κλονιστεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται το ερχόμενο τριήμερο στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, χάρη στο τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 9 Ιουλίου. Ο Κρόνος πρόκειται να ανταμείψει τις προσπάθειές σου και να σου εξασφαλίσει μια ανώτερη θέση, που πραγματικά την αξίζεις. Όποιες κι αν είναι οι φιλοδοξίες σου, μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις ακόμα και μια ηγετική θέση, που θα σε κάνει ευρύτερα γνωστό. Η όψη αυτή επηρεάζει θετικά επίσης και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, όπου μπορείς τώρα να αποφασίσεις μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση, ή και να αναζητήσεις μια στέγη, προκειμένου να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια απο την αστρολόγο Μυρτώ
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 9 Ιουλίου τρίγωνο με τον Ήλιο και αναγγέλλει μια τριήμερη περίοδο γεμάτη δράση, περιπέτεια και χαρά. Τα ταξίδια, οι επαφές με άτομα από το εξωτερικό ή ακόμα και μια επαγγελματική πρόταση από κάποια άλλη χώρα, πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο την πορεία σου. Αν σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή, αφού έχοντας «μάθει» πια από τα λάθη σου, μπορείς να είσαι σίγουρος για την μελλοντική επιτυχία σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες, μπορούν επίσης να σου προετοιμάσουν το έδαφος και να σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Στον αισθηματικό τομέα, η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι πολύ πιθανή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα αλλάξει το πεπρωμένο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 9 Ιουλίου, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις με έμπειρα άτομα, που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την πορεία των οικονομικών σου. Αν ανήκεις στους τυχερούς που δεν έχουν οφειλές, τότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια επένδυση, που θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Στον αισθηματικό τομέα, η όψη αυτή σου δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνεις μια σχέση που έχει κλονιστεί, δημιουργώντας πιο γερά θεμέλια αυτή τη φορά. Αν διατηρείς μια σχέση που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, μπορείς να βρεις τρόπους να ανανεώσεις το πάθος σου με το σύντροφό σου. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος πειρασμός θα πρέπει να μείνει κρυφός για λίγο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει στις 9 Ιουλίου τρίγωνο με τον Ήλιο και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου, να αποκαταστήσεις ισορροπίες που έχουν κλονιστεί ή ακόμα και να ξεκινήσεις τις προετοιμασίες του γάμου σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το ερχόμενο τριήμερο μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, χωρίς να αποκλείεται να δημιουργήσεις μια σχέση με ένα ήδη φιλικό σου πρόσωπο. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί και τις συνεργασίες, οι οποίες θα αποδειχθούν μακροχρόνιες και επικερδείς. Τέλος, αν σκέφτεσαι να επενδύσεις χρήματα σε μια υγιή επιχείρηση, οι ενδείξεις είναι εξαιρετικά θετικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια απο την αστρολόγο Νίκη
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο στις 9 Ιουλίου, μετά από πολλές ταλαιπωρίες σου εξασφαλίζει επιτέλους τη σταθερότητα που ζητάς στον επαγγελματικό σου τομέα. Παρά τα σκαμπανεβάσματα που σου προκάλεσε ο Κρόνος το τελευταίο διάστημα, τώρα είναι καιρός να δικαιωθείς για την επιμονή και την υπομονή σου. Ο Ήλιος που κυβερνά τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ανοίγει μια νέα εποχή και στις σχέσεις σου, αφού τις επόμενες μέρες, μπορείς να αποκαταστήσεις κάθε παρεξήγηση και να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου, καλό θα είναι όμως, σε περίπτωση που αποφασίσεις να ενδώσεις, να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 9 Ιουλίου, είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα υπάρξει βελτίωση σε πολλούς τομείς της ζωής σου ή τουλάχιστον θα ηρεμήσεις από το άγχος που σε έχει καταβάλει το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματός σου. Ακόμα και αν οι επαγγελματικές απαιτήσεις δεν μειωθούν, η αυξημένη σου ενέργεια θα σε κάνει περισσότερο αποδοτικό, ενώ αν καταφέρεις να αποδράσεις έστω και για λίγες μέρες, θα ανανεωθείς πραγματικά. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στον αισθηματικό τομέα, όπου μπορείς να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να γνωρίσεις το άτομο, με το οποίο θα μοιραστείς την υπόλοιπη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια απο την αστρολόγο Στεφανία
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-07-2014 00:00:00