blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό.

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Με παρακινητικές διαθέσεις ξεκινά η εβδομάδα αυτή, δίνοντάς μας μια πρόσθετη ώθηση να κάνουμε πράγματα, που μας απελευθερώνουν τη διάθεσή μας και την ενέργειά μας… Αυτό το χαρακτήρα έχει και η Πανσέληνος του μήνα, την Τετάρτη, που μας προτρέπει στη δράση, προκειμένου να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε οτιδήποτε έχουμε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. Η σημερινή μέρα, στην έναρξη της εβδομάδας κινείται κάτω από τη θετική ενέργεια του τριγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού.

Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό

Μια εξαιρετική επιρροή, που μας ενθαρρύνει να μπούμε σε νέες δραστηριότητες, να ανακαλύψουμε πράγματα για τον εαυτό μας ή για τον κόσμο γύρω μας. Η ζωή, η καθημερινότητα αποκτά ένα πιο ενδιαφέρον χρώμα και πολύ πιθανόν να μας δοθεί η δυνατότητα για αλλαγές, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να έχουν και συναρπαστικό χαρακτήρα.

Αν έχεις κατά νου να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο σπουδών, τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το κάνεις, ή να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα, που μέχρι τώρα μπορεί να μην είχες καν φανταστεί! Θέματα όπως η μεταφυσική ή η αστρολογία, είναι στην πρώτη γραμμή.

Και επειδή η διάθεση των ημερών αποστρέφεται τη ρουτίνα, τη χαλάρωση και την επανάληψη, αναζήτησε οτιδήποτε μπορεί να εξάψει το ενδιαφέρον σου και να ευχαριστήσει την καρδιά σου.

Δεν αποκλείεται επίσης τις ημέρες αυτές να βρεθείς μπροστά σε ξαφνικές λύσεις στα θέματά που σε απασχολούν, που λειτουργούν σαν τον “από μηχανής θεό”, δίνοντας έκτακτη τύχη στις υποθέσεις σου και τη ζωή σου.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού

Και κυρίως αν ανήκει στους Τοξότες, Κριούς και Λέοντες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι ημέρες αυτές σε καλούν να περάσεις στη δράση και να ανακαλύψεις πράγματα, που μέχρι χθες ήταν άγνωστα ή ανεξερεύνητα. Επίτρεψε στη ζωή να σε ξαφνιάσει ευχάριστα και άδραξε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Ζήσε έντονα και συναρπαστικά! Απόλαυσε το ταξίδι της ζωής, άλλωστε αυτή είναι και η ουσία!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή κάλεσέ με για την προσωπική σου πρόβλεψη! Θα σου βρω τις λύσεις που ψάχνεις για το ερωτικό θέμα που σε απασχολεί!
Κάλεσέ με στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε Α20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-12-2016 19:00:00