blank
 
blank

Χρόνια πολλά Ιχθύ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

 
Χρόνια πολλά Ιχθύ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Ιχθείς, το ζώδιο του μήνα

Στις 19 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της απεριόριστης φαντασίας, της ευαισθησίας και του ενστίκτου, τους Ιχθύες, φέρνοντας μας αντιμέτωπους με τα πιο γνήσια μας ένστικτα και σκέψεις μας. Πράγματα, καταστάσεις, επιθυμίες, συναισθήματα, παίρνουν μεγάλη διάσταση και ζητούν απελευθέρωση, πραγμάτωση, επίλυση, λύτρωση. Η δεκτικότητα από το περιβάλλον μεγάλη, οι συμπεριφορές των άλλων μας επηρεάζουν στο μέγιστο, ενώ φροντίζουμε να προστατευτούμε από τις παρεμβολές που δεχόμαστε, αν θεωρήσουμε πως αυτές κάνουν κακό στο ψυχισμό μας.

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 του μηνός, σου δίνει να καταλάβεις πως οι παλιοί λογαριασμοί μπορεί να είναι ακόμα ανοιχτοί, ενεργοποιώντας ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, που νόμιζες πως προ πολλού είχε κλείσει. Μία φιλία που άφησες να χαθεί, ένας έρωτας που άφησες στα… κρύα του λουτρού ή απλά μία διαπροσωπική σχέση που δεν εξελίχθηκε όπως ήλπιζες, είναι πάλι στο κατώφλι σου και ζητάν από σένα ξεκαθάρισμα προθέσεων και αισθημάτων.
 
Ίσως υπάρχει ένα μελανό σημείο, όπως είναι η πεποίθηση πως κάποιον αδίκησες, η ενοχή για ένα λάθος που φέρεις βαρέως στις πλάτες σου, ή απλά ένα μυστικό που αφορά την ερωτική σου ζωή και προσπαθείς καλά να καλύψεις. Όλα αυτά θα διαδραματιστούν σαν σήριαλ μπροστά σου, πιέζοντάς σε να δείξεις ήθος και ακεραιότητα χαρακτήρα. Διαφορετικά θα νιώσεις στο πετσί σου το περιβόητο “όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς “.

Άρης στον Σκορπιό: Παίρνεις όχι αυτό που αξίζεις, αλλά αυτό που διεκδικείς!

Ο Άρης, στην αρχή των γενεθλίων σου συνεχίζει να διανύει το Σκορπιό, δίνοντας έμφαση στα ερωτικά σου, αλλά και κάνοντάς σε να θέλεις να πάρεις ανάσες ελευθερίας και αλλαγής, μαζί με μία ψευδαίσθηση πως έχεις έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής σου.  Ίσως μία σχέση προβληματική να σε ωθήσει στα άκρα, παίρνοντας απόφαση να τελειώνεις ό,τι δεν συνδράμει στην πνευματική σου εξέλιξη. Μπορεί πάλι η ευκαιρία για δράση να έρθει από μακριά, βλέποντας το σαν προοπτική να ξεφύγεις από καταπιεστικές καταστάσεις. Η αλήθεια είναι πως ψάχνεις για θεραπεία στα κομμάτια της ζωής σου που νιώθεις να ασθενούν και αυτό είναι το θετικό. Παράλληλα γίνεσαι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού σου, επισημαίνοντας ελλείψεις και αδυναμίες. Σίγουρα, δεν μπορείς να ξεκόψεις την επαφή με αυτούς που σε έχουν ανάγκη, αλλά μπορείς να μάχεσαι πιο πολύ για τα θέλω σου και να διεκδικήσεις.
 
Αργότερα, όταν ο Άρης εισέλθει στο Τοξότη, τότε θα δεις την βελτίωση πολλών καταστάσεων γύρω σου, με πρώτο και κύριο τις σχέσεις σου με την οικογένεια και την αλλαγή ρότας στον επαγγελματικό στίβο. Μάθε να είσαι με τους νικητές, για να μην είσαι με τους αδικημένους.

Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα: Οι δράκοι και οι ανεμόμυλοι…

Στις 28 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος σχηματίζει όψη συνόδου με το Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, παρατείνοντας και εντατικοποιώντας φόβους, θυσίες, αυταπάτες, φρούδες ελπίδες και απογοητεύσεις, ενώ το… στομάχι σου γίνεται πιο ευαίσθητο στα χτυπήματα που δέχεσαι από το περιβάλλον.
 
Επίσης, τις μέρες αυτές, θα είσαι σε ετοιμότητα για αυτούς που σε χρειάζονται, τους αδύναμους, τους πονεμένους, τους απατημένους. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως κι εσύ δε θα εμπλακείς άμεσα σε αγάπες που ξεγελούν, σε έρωτες που αφήνουν πίσω τους μία ανεκπλήρωτη ελπίδα και σε αυτούς που τροφοδοτούν ατελείωτα τη φαντασία σου. Πρόσεξε όμως, μη γίνεις το δεκανίκι κανενός. Ίσως ανακαλύψεις την αγάπη για κάτι ασυνήθιστο, να αξιοποιήσεις εκ νέου ένα σου ταλέντο, ασχοληθείς με τη Τέχνη, την φιλανθρωπία και τη δημιουργία γενικότερα.
 
Η σύνοδος μεταξύ Ήλιου και κυβερνήτη σου εξαπολύει μεγάλες δυνάμεις, έχει τεράστια ισχύ και λειτουργεί συχνά καθηλωτικά, αφού είτε παραδίνεσαι αμαχητί και… όπου σε βγάλει το κύμα, είτε αποφασίζεις να κάνεις ένα όνειρο ή απωθημένο όραμα και σημαία, υπερβαίνοντας τα όρια και δίνοντάς του υπόσταση. Και τα δύο είναι εφικτά. Το ουσιαστικό είναι πως θα έρθεις απότομα σε επαφή με μία πραγματικότητα, που δε τη νιώθεις δική σου και θα θελήσεις να την αλλάξεις, να την αναδημιουργήσεις. Το σημαντικό είναι να μην μπερδέψεις και αξιολογήσεις λάθος άτομα και καταστάσεις, συγχέοντας στόχους.

Ήλιος-Κρόνος: Η ζωή είναι πεζή για έναν Ιχθύ!

Στις 6 Μαρτίου, ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με το Κρόνο από το Τοξότη. Μετωπική σύγκρουση θα λέγαμε για έναν εύθραυστο Ιχθύ. Ευτυχώς όμως έχεις την ικανότητα να αντέχεις και να ανταπεξέρχεσαι στα αγκάθια της ρουτίνας και του ρεαλισμού, χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου ως μέσο διαφυγής.
 
Σίγουρα οι μέρες αυτές θα είναι για σένα η επαφή με τα κοφτερά δόντια μίας άχαρης και άκομψης καθημερινότητας, στην οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή, ώστε να μην προκύψουν και άλλα προβλήματα. Ο Κρόνος λειτουργεί για σένα σαν τον καταπιεστικό πατριάρχη, που σε αναγκάζει να αφήσεις οτιδήποτε έχει να κάνει με φαντασία, όνειρα και σκόρπιες ιδέες και να καταπιαστείς με πράγματα πρακτικά, γήινα, μπανάλ. Βάρβαρο για έναν Ιχθύ. Εκεί πάνω θα νιώσεις πως η ζωή σε βάζει ξανά σε εξετάσεις, σε θέτει σε αυστηρό περιορισμό και σε αναγκάζει να ακολουθήσεις κανόνες και φόρμες, που σίγουρα δεν είναι για το δικό σου καλούπι. Ωστόσο, οτιδήποτε σε εμποδίζει να φτάσεις στο στόχο σου, δεν είναι ο εχθρός, αλλά εκπαιδεύει τη πίστη στον εαυτό σου. Το μάθημα που θα πάρεις, θα είναι πως οι αντοχές αναπτύσσονται σε περιόδους δυσκολίας. Ταυτόχρονα, θα δεις πως η ίδια η ζωή ξεκαθαρίζει το τοπίο από ό,τι περιττό. Είτε αυτό είναι κατάσταση που σου είναι άχρηστη, είτε άτομα που είναι βάρος στο Κάρμα σου.

Ήλιος-Δίας: Η χαρά της υπερβολής!

Στις 8 Μαρτίου, η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία στη Παρθένο σε κάνει να ξεφεύγεις από αυτό που λέμε πειθαρχία (αν και παράταιρη λέξη για έναν Ιχθύ) και να επιδίδεσαι σε υπερβολές, σε ακόρεστη όρεξη για εναλλαγές όσον αφορά συντρόφους και ερωτική ζωή, αλλά και σε απερίσκεπτα έξοδα. Αναζητάς τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά σε μερικές περιπτώσεις εξαπατάσαι. Τα βλέπεις όλα όμορφα, γεμάτα προοπτικές και υποσχέσεις. Και καλώς τα βλέπεις έτσι, κατά κανόνα θα ευνοηθείς και θα αποζημιωθείς για πολλά… χαστούκια του παρελθόντος. Όμως, βάλε και ένα μέτρο, ένα όριο. Μη δημιουργείς ιστορίες που αφήνουν μόνο εντυπώσεις, χωρίς ουσία από πίσω. Μην προσποιείσαι πως είσαι διαθέσιμος, τη στιγμή που το μυαλό και η προσοχή σου είναι αλλού. Μη μοιράζεις υποσχέσεις, όταν ξέρεις πως την επόμενη στιγμή θα χάσεις το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο ή μία κατάσταση. Κατά τα άλλα, θα υπάρξουν ευκαιρίες να χάσεις τον έλεγχο, με τη καλή έννοια, μέσα από έναν έρωτα ή έναν μεγάλο ενθουσιασμό. Τα ερωτικά παραστρατήματα θα σε ωφελήσουν ως ένα βαθμό, ανανεώνοντάς σε και τροφοδοτώντας σε με την απαραίτητη φαντασία και διέξοδο.

Άρης στον Τοξότη: Επιμονή στους στόχους σου.

Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη στις 8 Μαρτίου, σημαίνει για σένα την έναρξη μιας δημιουργικής περιόδου στον επαγγελματικό στίβο. Πάθος για δημιουργία, αποφασιστικότητα και συγκεκριμένα πλάνα, σε οδηγούν σταθερά και γρήγορα στο δρόμο της επιτυχίας. Δεν έχεις διάθεση να αφήσεις άλλους να γευτούν τους καρπούς των κόπων σου. Είσαι σε φόρμα, με έμπνευση, στόχους και το κυριότερο, δράση. Η απόλυτη προσήλωση στο σκοπό σου ενδέχεται να σε φέρει σε αντιπαράθεση με συνεργάτες και προϊσταμένους. Ωστόσο, αν επιμείνεις, εμπλουτίζοντας τη συμπεριφορά σου και με λίγη διπλωματία, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Κάποιοι θα κατορθώσετε να εδραιωθείτε, ενώ ενδέχεται μία σας ιδέα να προκαλέσει αναστάτωση σε λιμνάζοντα νερά.

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Στις 12 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει και αυτή στο ζώδιό σου, φέρνοντας ενισχύσεις και υποστήριξη. Η κοινωνική σου ζωή θα βελτιωθεί, οι διάφορες προσκλήσεις θα σε χαροποιήσουν, βγάζοντάς σε από τη πλήξη, ενώ η ερωτική έλξη και το φλερτ θα υπάρχουν σε καθημερινή βάση. Ο πλανήτης εκεί εκφράζει τη θετική του πλευρά. Αυτό για εσένα σημαίνει πως θα βιώσεις μία ρομαντική κατάσταση με τη σχέση σου, θα υπάρξει οικονομική εύνοια, ενώ θα προωθηθείς κοινωνικά και μέσα στους κύκλους τους επαγγελματικούς, θα αποκτήσεις καλή φήμη. Ίσως να έχεις και την ευκαιρία να συναντήσεις κάποιον, με τον οποίο θα νιώσεις πως σας συνδέουν πολλά περισσότερα, από ό,τι αρχικά πίστευες.
 
Στις 20 Μαρτίου, ο Ήλιος σε εγκαταλείπει, περνώντας στο Κριό και ξεκινώντας από την αρχή το αέναό του ταξίδι στο ζωδιακό. Μέχρι τότε, θα έχεις πολλές φορές την ευκαιρία να αναμετρηθείς με τα όνειρά σου, τολμώντας να τα φέρεις στο φως της ημέρας, αφήνοντας τις φοβίες σου στο σκοτάδι. Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε την τηλεοπτική εκπομπή με την ετήσια πρόβλεψη για το ζώδιο του Ιχθύ, από την Μαρία Σύλλα και να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πάρε τώρα την προσωπική σου πρόβλεψη από τους ειδικούς. Κάλεσε την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-02-2016 14:48:00