blank
 
blank

Ετήσιες προβλέψεις 2016 για τους Ιχθείς.

Ετήσιες προβλέψεις 2016 για τους Ιχθείς.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Ιχθείς 2016

Το 2016 είναι μια χρονιά που δίνει έμφαση στις ανάγκες σας!
 
Αυτή τη χρονιά, στη ζωή σας θα προστεθεί ο ρεαλισμός, καθώς θα καλεστείτε να μείνετε γερά προσγειωμένοι στη γη μέχρι τον Σεπτέμβρη, αφήνοντας τα σημαντικά για το τελευταίο τετράμηνο του έτους! Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας, σας κάνει να ονειρεύεστε το μέλλον, αλλά παράλληλα δεν σας επιτρέπει να δείτε ξεκάθαρα τους στόχους σας, αλλά και την πορεία των θεμάτων που σας απασχολούν! Γενικότερα, σας αποδιοργανώνει και σας παραπλανεί, καθώς οι ευαισθησίες σας τώρα, είναι πολύ σημαντικότερες από τις ανάγκες σας!
 
Εδώ λοιπόν θα λειτουργήσουν οι όψεις φέτος και ο Κρόνος, ο μεγάλος δάσκαλος, που στόχος έχει να μας βοηθήσει να δούμε τι πραγματικά πρέπει να πράξουμε για να επιτύχουμε σε διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε συνεργασίες! Γενικότερα, όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχουν νιώσει πως η διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο του Τοξότη φέρνει κάποια θέματα στο προσκήνιο, τα οποία πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν! Γενικά βοηθάει ν’ σκεφτούμε με άλλο τρόπο και να δούμε με άλλη ματιά ό,τι συμβαίνει! Φέτος λοιπόν, θα δεχτείτε πιέσεις από τον Κρόνο, καθώς θα σχηματίσει όψεις τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, που κινείται στο ζώδιό σας και είναι παράλληλα κυβερνήτης. Ειδικότερα, όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, θα νιώσετε έντονα πως όλα είναι μεταβλητά!
 
Γιατί, εκτός τις παραπάνω όψεις των δύο πλανητών, θα σχηματίσει και ο Δίας όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και θα κονταροχτυπηθούν ποιος θα πάρει τα ηνία! Μέχρι τον Σεπτέμβριο λοιπόν, το πλανητικό σκηνικό δεν είναι κατάλληλο για καμία κίνηση, για κανένα σχέδιο που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω και για κανένα εγχείρημα. Αναμείνατε μέχρι τότε, κάνοντας τις εσωτερικές σας αλλαγές, αλλά αποκτήστε παράλληλα και την ευελιξία που χρειάζεται, για ν’ ανταπεξέλθετε στις καταστάσεις. Μην νιώσετε πως είστε θύματα των περιστάσεων, γιατί πολύ απλά, η χρονιά προς το τέλος της, θα σας δώσει ό,τι ποθείτε!
 
Το πρώτο χρονικό διάστημα που είναι κατάλληλο να δράσετε σε θέματα που προέρχονται από το παρελθόν, είναι οι πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου. Εδώ θα επιλύσετε αρκετά ζητήματα, προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά.
 
Οι αρχές Μαρτίου είναι ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, καθώς υπάρχει έκλειψη και γενικότερα το πλανητικό σκηνικό είναι δύσκολο. Εκεί μπορεί να σταματήσουν κάποιες συνεργασίες, αλλά παράλληλα κάποιοι να επανέλθετε σε παλαιότερες ασχολίες που έχουν κάτι να σας δώσουν, από οικονομικής άποψης. Δύσκολη εποχή είναι επίσης από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Ιουνίου, καθώς θα σχηματιστεί πάλι τετράγωνο μεταξύ Κρόνου και Δία, ορθόδρομου πιά, αλλά και οι διελαύνοντες πλανήτες στο ζώδιο των Διδύμων, που ενεργοποιούν αντιπαραθέσεις, αντιφάσεις, προβλήματα, φέρνουν πίεση και άγχος στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.
 
Ο Ιούλιος επίσης αλλά και ο Αύγουστος, είναι μήνες που θα υπάρξουν πιέσεις και θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό και πρακτικό πνεύμα. Βέβαια, τα διαστήματα αυτά μπορεί ν’ αναδείξουν όσους είναι πολύ δυναμικοί στον χώρο τους, καθώς θα διαφανούν τα ταλέντα τους.
 
Αποσυμπιέζεστε πάντως από τα τέλη Σεπτέμβρη και σας επιτρέπεται να βγάλετε τα σχέδιά σας προς τα έξω, να κινηθείτε για τους στόχους σας, ν’ ανέλθετε τα σκαλιά της επιτυχίας αφού θα έχετε δοκιμαστεί, αλλά και να δράσετε πραγματοποιώντας σχέδια και επιθυμίες.
 
Συναισθηματικά, η χρονιά ξεκινάει πολύ ευνοϊκά για εσάς που έχετε σταθερές σχέσεις και βοηθάει το πρώτο χρονικό διάστημα να βελτιωθούν και ν’ αποκατασταθούν, καθώς ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, αλλά και ο Άρης, στο ζώδιο του Σκορπιού! Ο έρωτας θ’ αναζωπυρωθεί και θα βρείτε τις αιτίες πολλών θεμάτων, ώστε να τα επιλύσετε μετά από συζητήσεις που αφορούν παρελθοντολογικά θέματα. Επίσης, στα τέλη Απριλίου, που διαφαίνεται να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, με τους διελαύνοντες πλανήτες να κινούνται στο ζώδιο του Ταύρου, μπορείτε να τολμήσετε κάτι καινούργιο.
 
Γενικότερα οι δύσκολες όψεις Ποσειδώνα, Δία και Κρόνου, επηρεάζουν και την προσωπική σας ζωή. Έτσι το κλίμα θα ταραχθεί και στην οικογένειά σας, ειδικά όσοι βέβαια έχετε προβλήματα. Μάλιστα, μπορεί να έρθουν ρήξεις και σε προσωπικό επίπεδο. Ο χρόνος επίσης που θ’ αφιερώνετε στην εργασία σας, η οποία φαίνεται να είναι πολύ απαιτητική φέτος, μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο και τα πρακτικά θέματα της ζωής. Κρατείστε τις ισορροπίες, αν θέλετε να διατηρήσετε οικογένεια και μόνιμες διαπροσωπικές σχέσεις.
 
Όσοι ψάχνετε ταίρι, λάβετε υπόψιν σας πως πρέπει να πατάτε τα πόδια σας γερά στην Γη, όσον αφορά τις επιλογές και τα όνειρά σας. Για να δημιουργήσετε σχέση που θα είναι σταθερή και να έχει διάρκεια, πρέπει να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο και μάλιστα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Τότε πιά, φαίνεται πως το σκηνικό ατονεί και σας επιτρέπει να χτίσετε ό,τι ποθείτε, περισσότερο ρεαλιστές πιά και με επιλογές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
 
Το 2016 είναι ένας σταθμός στην ζωή σας και θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο καθώς θα εκπνέει και καθώς θα έχετε επεξεργαστεί ό,τι έχει έρθει στο προσκήνιο! Όσο ο Δίας κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, θα σας χαρίσει βάσεις και γερά θεμέλια για να χτίσετε το αύριο. Όταν εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Σεπτεμβρίου, θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας και να στηριχθείτε πάνω τους!
Οι δεσμοί της Σελήνης, κινούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους στον άξονά σας (Παρθένου – Ιχθύων) και σας μηνύουν πως δεν πρέπει να βασίζεστε μόνο στο συναίσθημα, αλλά και στην λογική, τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες. Παράλληλα, απαιτείται να έχετε συνέπεια, οργάνωση και μέθοδο στην εργασία σας, όπως και στην ζωή σας!
 
Οι εκλείψεις του έτους, σας επηρεάζουν έντονα, καθώς επί το πλείστον λαμβάνουν χώρα στο ζώδιό σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου, επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μόνο αν ασχολείστε με εναλλακτικές θεραπείες και διαλογισμό, θα έχετε μια καλή διέξοδο. Δεν παύει βέβαια, το χρονικό διάστημα γύρω από την έκλειψη να είναι πιεστικό. Η έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου, απαιτεί σωστούς χειρισμούς στα οικονομικά σας θέματα. Ρυθμίσεις και διευθετήσεις, μπορούν να γίνουν πριν ή μετά από την έκλειψη, με ένα μικρό περιθώριο, σαν ζώνη ασφαλείας, από την κορύφωσή τους.
 
Η έκλειψη Ηλίου την 1 Σεπτεμβρίου, παραμορφώνει την άποψη που έχετε για πρόσωπα κύρους ή άτομα που συναναστρέφεστε! Απαιτείται λογική και ρεαλιστική ματιά! Η τελευταία του έτους, στις 16 Σεπτεμβρίου, μια έκλειψη Σελήνης, ενισχύει τις ευαισθησίες σας. Ο Σεπτέμβρης θα είναι ο μήνας που θα ξαναδείτε ό,τι απαιτεί διόρθωση, για να προχωρήσετε ανενόχλητοι! Με ψυχραιμία και υπομονή τις δύσκολες περιόδους, θα έχετε την δυνατότητα από το τέλος Σεπτέμβρη να χτίσετε σε γερές βάσεις την μετέπειτα ζωή σας!
 
Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, από την Ματίνα Φατούρου. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει στον πίνακα που ακολουθεί!
 
 
 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη. Τα "συν" και τα "πλην" του 2016. Από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.   

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-01-2016 17:28:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι