blank
 
blank

Καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις 2019, ανά ζώδιο.

 
Καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις 2019, ανά ζώδιο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Πως θα είναι τα αισθηματικά σου το καλοκαίρι 2019; Διάβασε το ζώδιο σου και μάθε πως θα είναι το καλοκαίρι στα αισθηματικά!

Sponsored Links

Οι Καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις 2019

Απρόοπτα και εκπλήξεις θα φέρουν οι καλοκαιρινοί μήνες, ο Ιούνιος θα μπει με δυναμικές αλλαγές, δεν θα λείψουν οι απότομες ανατροπές και τα πισωγυρίσματα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα φέρει ανοίγματα για παλιούς αλλά και για καινούργιους έρωτες, ο σχηματισμός της όμως πάνω σε ένα ζώδιο του αέρα θα δημιουργήσει τάσεις αναποφασιστικότητας, τα διλλήματα θα είναι έντονα, τα συναισθήματα και οι ανάγκες συνεχώς θα εναλλάσσονται. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ενισχύσει την ανάγκη για ανέμελη και απελευθερωμένη επικοινωνία, έντονη θα είναι η διάθεση για φλερτ, οι νέες γνωριμίες θα προκαλέσουν ενθουσιασμό. Ο Άρης στον Καρκίνο σε κάποιους θα φέρει αναστολές και ενοχές, κάποιους άλλους ενδεχομένως να τους οδηγήσει σε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα, ίσως να δημιουργηθούν απωθημένα που θα εκτονωθούν τους επόμενους μήνες.

Ο Ιούλιος θα είναι ένας έντονος μήνας τόσο γι αυτούς που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό, όσο και για τους μοναχικούς που είναι χωρίς σχέση εδώ και πολύ καιρό. Στις 2 Ιουλίου η Ηλιακή έκλειψη και στις 16 η Σεληνιακή έκλειψη θα επιδράσουν στα συναισθήματα, στον τρόπο σκέψης, καθώς και στον χειρισμό των καταστάσεων παρελθοντικών και παροντικών. Σε κάποιες υποθέσεις ο κόμπος θα φτάσει στο χτένι οπότε η αμεσότητα θα είναι απαραίτητη, η δυναμικότητα θα είναι αναγκαία, σίγουρα δεν θα πρέπει να απουσιάζει ο αυτοέλεγχος. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δύσκολη θα κάνει τη συνεννόηση, ωστόσο θα ανοίξει πέρασμα για να βγουν στο προσκήνιο παρελθοντικοί έρωτες. Δεν θα λείψουν τα διλλήματα και οι αμφιταλαντεύσεις, η σκέψη θα είναι επηρεασμένη, για να αποφευχθούν τα λάθη θα πρέπει η συνειδητοποίηση να είναι ο οδηγός των αποφάσεων.

Ο Αύγουστος θα είναι ένας ιδιαιτέρως θερμός αλλά και ανέμελος μήνας. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εξωτερική εμφάνιση, στην κοινωνική εικόνα και στον εντυπωσιασμό. Ελκυστικές παρουσίες θα δώσουν το έναυσμα να γίνουν προσεγγίσεις, οι νέες γνωριμίες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Με την εμφάνιση του Άρη στον Λέοντα η αυτοπεποίθηση θα είναι ανεβασμένη στοιχείο που θα δώσει ώθηση στις απελευθερωμένες εκδηλώσεις, φεύγουν οι ενδοιασμοί και οι ανασφάλειες, οι προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη. Η μετάβαση της Αφροδίτης από τον Λέοντα στην Παρθένο θα βοηθήσει στο να επικεντρωθούν οι στόχοι στη μελλοντική εξέλιξη, οι σκέψεις βγαίνουν από το χαλαρό πλαίσιο, πλέον οι αναζητήσεις θα έχουν μια σταθερή βάση.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, ο Ιούνιος με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας καλεί να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, επιθυμίες και βλέψεις, διαφοροποιημένη όψη θα έχουν τα γεγονότα που σημαίνει πως οι αλλαγές δεν θα πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους θα υπάρξουν συναντήσεις και αιφνιδιαστικές συζητήσεις, οι απαντήσεις σας αν δεν είναι ξεκάθαρες θα δημιουργήσουν μπερδέματα που θα φρενάρουν την εξέλιξη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με καινούργιο άτομο άρα θα πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε με τις παλιές συναισθηματικές σας ιστορίες. Με τον Άρη στον Καρκίνο θα εστιάσετε περισσότερο στη σκέψη και λιγότερο στη δράση, που σημαίνει πως θα μπορέσετε να σκεφτείτε καλά και να μην παρασυρθείτε από παρορμητικές επιλογές.

Ο Ιούλιος θα έχει δυσκολίες οι καταστάσεις θα απαιτούν αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει από πλευράς σας να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας και κυρίως τις εσωτερικές σας εξάρσεις. Αρχές του μήνα στις 2 Ιουλίου η έκλειψη Ήλιου θα έχει επίδραση στον τρόπο που θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα, η οπτική σας θα είναι επηρεασμένη, δεν θα είστε σε θέση να φανείτε υπομονετικοί και συγκαταβατικοί. Εσείς που έχετε σχέση θα πρέπει να αποφύγετε τις συγκρούσεις με το ταίρι σας, αν οι αντιδράσεις σας είναι ακραίες θα δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα. Στις 16 Ιουλίου η Σεληνιακή έκλειψη θα φέρει συνειδητοποιήσεις, θα είστε σε θέση να αντιληφτείτε τα λάθη και τις αστοχίες, ανατρεπτικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο προσοχή στο κάθετο πείσμα και στον εγωκεντρισμό.

Ο Αύγουστος θα είναι ένας ζωηρός μήνας με ευκαιρίες, με δυνατότητες για νέες γνωριμίες. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε, επιμεληθείτε το στυλ και την εμφάνιση σας, προβάλετε τα θελκτικά σας χαρακτηριστικά, θα είναι εύκολο για εσάς να τραβήξετε την προσοχή και τα βλέμματα. Η εμφάνιση του κυβερνήτη σας Άρη επίσης στον Λέοντα θα σας εφοδιάσει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για προσεγγίσεις. Θα υπάρξουν προκλήσεις, εκδηλωθείτε και δώστε το πράσινο φως , εσείς που είστε χωρίς ταίρι στο χέρι σας θα είναι να ξεκινήσετε σχέση και να αφεθείτε σε έναν καινούργιο έρωτα. Στην περίπτωση που ήδη έχετε μία σχέση προσοχή στους ενθουσιασμούς και στα παραστρατήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, τον Ιούνιο ίσως να ταλαιπωρηθείτε από εσωτερικές αναστατώσεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους διλλήματα και αμφίδρομες σκέψεις. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στους Διδύμους οι ανασφάλειες καθώς και η αναποφασιστικότητα σας δεν θα σας αφήσουν να κινηθείτε με αμεσότητα, η στάση σας θα τρενάρει τις καταστάσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων θα διαφοροποιήσει τις επιθυμίες σας, ενδεχομένως να παγιδευτείτε σε αντιφάσεις, από τη μια θα έχετε ανάγκη να κάνετε μια σταθερή σχέση, από την άλλη όμως δεν θα απορρίψετε επαφές εφήμερης μορφής. Ουσιαστικά θα πρέπει να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να αποφασίσετε σε τι χαρακτήρες ατόμων θα δείξετε προτίμηση. Ο Άρης στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να οριοθετήσετε και να συνειδητοποιήσετε.

Αρχές Ιουλίου η Ηλιακή έκλειψη θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να σας κουράσουν ή να σας αγανακτήσουν κάποιες διογκωμένες καταστάσεις και να υπάρξουν από πλευράς σας ξεσπάσματα. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξηγήσετε, να ξεκαθαρίσετε, και να βάλετε στη θέση τους κάποια πράγματα έστω και αν προηγηθούν συγκρούσεις ή εκνευρισμοί. Στις 16 Ιουλίου η Σεληνιακή έκλειψη θα δώσει ένταση στα συναισθήματα σας τόσο στα αρνητικά, όσο και στα θετικά, με αποτέλεσμα να νιώσετε την ανάγκη κάποια πρόσωπα να τα φέρετε πιο κοντά σας, ενώ κάποια άλλα πιθανότατα παρελθοντικά να τα απομακρύνετε μια και καλή. Οι απογοητευμένοι και πληγωμένοι θα έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε σε χωρισμό, οι ήδη χωρισμένοι ίσως να κάνετε το βήμα νέας αρχής με καινούργιο πρόσωπο.

Ο Αύγουστος με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για γνωριμίες, τα ανοίγματα θα είναι ευνοϊκά, καλό θα είναι να αξιοποιήσετε τα απρόοπτα συμβάντα. Έντονη θα είναι η επιθυμία σας να προβάλετε μια ελκυστική εικόνα και θα το καταφέρετε. Ιδιαίτερη σημασία θα δείξετε στην εξωτερική σας εμφάνιση, θα βρείτε τρόπο να γοητεύσετε, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα εστιάσει τη προσοχή του επάνω σας. Εσείς που έχετε ήδη σταθερή σχέση, με τον Άρη να εισέρχεται στον Λέοντα είναι πολύ πιθανόν να πάρετε αποφάσεις δυναμικές και άμεσες, ενδεχομένως να σκεφτείτε το θέμα της επισημοποίησης ή της συγκατοίκησης. Μην αφήσετε τα συμβάντα του Αυγούστου να σας προσπεράσουν, αρπάξτε τις ευκαιρίες, βγείτε μπροστά από τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη κινητικότητα θα υπάρξει μέσα στον Ιούνιο, με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο σας θα κάνουν την εμφάνιση τους παρελθοντικά πρόσωπα με αλλαγμένες βλέψεις. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σας δεν θα λείψουν και οι νέες προκλήσεις, πιθανό θα είναι να προκύψει ένας καινούργιος έρωτας. Ο αυθορμητισμός σας ίσως να σας οδηγήσει σε παρορμητικές επιλογές που στην πορεία ενδεχομένως να αποδειχτούν επιπόλαιες. Προσοχή να μην διχαστείτε ανάμεσα σε δύο πρόσωπα δύο προοπτικές, αυτό ίσως να μπερδέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο και να κάνει τη στάση σας αλλοπρόσαλλη. Εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας ή αν ήρθε η ώρα να αλλάξετε πλεύση.

Τον Ιούλιο με την Ηλιακή έκλειψη θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Εσείς οι βιαστικοί που θέλετε να δώσετε νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή δεν θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από εξιδανικεύσεις. Στην περίπτωση που κάποιο πρόσωπο κλέψει την καρδιά σας με την ελκυστική του εμφάνιση ή στάση, θα πρέπει να μελετήσετε τα ενδεχόμενα και τις προοπτικές, προσοχή να μην θυσιάσετε στο βωμό της έλξης πρόσωπα που αξίζουν να κρατήσετε σταθερά δίπλα σας. Για εσάς που ήδη έχετε σχέση τα παραστρατήματα ενδεχομένως να μην σας βγουν σε καλό. Στις 16 Ιουλίου η Σεληνιακή έκλειψη δεν αποκλείεται να φέρει στο φως συγκαλύψεις και ψεματάκια της προηγούμενης περιόδου, εδώ θα πρέπει να επιστρατεύσετε το διπλωματικό σας ταλέντο.

Ζωτικός μήνας θα είναι ο Αύγουστος, η διάθεση σας θα είναι ανέμελη, παιχνιδιάρικη, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και επιπόλαιη. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα προσοχή στους απρόσμενους έρωτες, εσείς που ήδη έχετε ταίρι δίπλα σας θα πρέπει η στάση σας να είναι διακριτική. Οι ελεύθεροι θα έχετε έντονη τη διάθεση για φλερτ και άμεσες προσεγγίσεις, ωστόσο στις εκδηλώσεις σας ίσως να λείπει η απαιτούμενη σοβαρότητα με την έννοια του ότι το ενδιαφέρον σας δεν αποκλείεται να είναι επιφανειακό ή περαστικό. Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο θα καταφέρει να σας προσανατολίσει και να αποκτήσετε συγκεκριμένες ερωτικές βλέψεις. Στο κλείσιμο του μήνα κάτι θα αλλάξετε στα πλάνα σας, οι επιθυμίες σας θα αποκτήσουν μια βάση κάπως πιο σοβαρή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, τον Ιούνιο με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στους Διδύμους θα ταλαιπωρηθείτε από τάσεις αναποφασιστικότητας και από εσωτερικές αμφιταλαντεύσεις. Ίσως να αποποιηθείτε τη σοβαρότητα με την οποία χειρίζεστε τις καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή, ενδεχομένως να κινηθείτε αυθόρμητα και να ενδώσετε σε πρόσωπα που αντικειμενικά δεν μπορούν να σας προσφέρουν τη σταθερή σχέση που αναζητάτε. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας ωθήσει σε πιο ανέμελες επιλογές, ωστόσο για να μην απογοητευτείτε θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για όλα τα ενδεχόμενα, θετικά και αρνητικά. Ο Άρης στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες και προτιμήσεις, δεν αποκλείεται να ρισκάρετε να προχωρήσετε σε πράξεις ή επιλογές ασυνήθιστες για τα δικά σας δεδομένα.

Στις 2 Ιουλίου η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας θα σας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, σας φέρνει δυνατότητα ριζικών αλλαγών, ουσιαστικά καλείστε να πάρετε αποφάσεις όχι μόνο για κάποια μεμονωμένα περιστατικά, αλλά για ολόκληρη την προσωπική σας ζωή. Οι συναντήσεις και οι συνομιλίες θα είναι καθοριστικές, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε την ευκαιρία να αποκοπείτε από το παρελθόν και να κοιτάξετε μπροστά. Στις 16 Ιουλίου η Σεληνιακή έκλειψη θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τόσο τις αδυναμίες σας όσο και τα δυναμικά στοιχεία της προσωπικότητας σας, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε καθοριστικά βήματα, είτε χωρισμού, είτε νέας σχέσης. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας φέρνει ανοίγματα και νέες γνωριμίες, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση.

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στον Λέοντα ο Αύγουστος θα είναι ένας ιδανικός μήνας για να προχωρήσετε τις κινήσεις σας, είτε στην περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε, είτε είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση και αναζητάτε νέο ταίρι. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, δώστε το ελεύθερο να σας προσεγγίσουν, απελευθερωθείτε και αφήστε στην άκρη τις αναστολές. Οι προσφάτως χωρισμένοι πάρτε τις αποφάσεις σας, ξεκαθαρίστε τα αισθήματα σας και κάντε το βήμα να φανερώσετε την επιθυμία σας για επανένωση. Ευνοϊκό θα είναι το πέρασμα του Άρη από τον Λέοντα στην Παρθένο, θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε και να προσηλωθείτε είτε σε ένα συγκεκριμένο ταίρι, είτε σε έναν μελλοντικό σκοπό.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, ζωηρή και ζωτική θα είναι η διάθεση σας μέσα στον Ιούνιο, με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους θα φλερτάρετε, θα προσπαθήσετε να δώσετε μια πιο ανέμελη νότα στην προσωπική σας ζωή. Ουσιαστικά θα έχετε την ανάγκη να βγείτε από τις αγχωμένες καταστάσεις και τις σοβαρές σκέψεις, θα ρισκάρετε, θα ενδώσετε, και θα τολμήσετε να ερωτευτείτε αδιαφορώντας αρχικά για την αυριανή εξέλιξη. Οι συνειδητοποιήσεις θα έρθουν με τον Άρη στον Καρκίνο, στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα αναλογιστείτε και θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση και δεν θέλετε να τη βάλετε σε κίνδυνο, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τα πρόσωπα που θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν είτε με την εξωτερική τους εμφάνιση, είτε με τις ελκυστικές τους φιλοφρονήσεις.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε μέσα στον Ιούλιο, θα σημειωθούν δυο εκλείψεις η πρώτη Ηλιακή στις 2 του μήνα και η δεύτερη θα είναι Σεληνιακή στις 16, που σημαίνει πως τα γεγονότα θα είναι άμεσα και θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον. Καθοριστικές θα είναι οι συναντήσεις που θα έχετε τόσο με παρελθοντικά πρόσωπα όσο και με καινούργιες γνωριμίες. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα έχουν πρακτική υπόσταση σε όλο το καλοκαίρι, γι αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά τι θα υποσχεθείτε και με ποιο άτομο θα προχωρήσετε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε σχέσεις και πρόσωπα που να μπορούν να σας δώσουν τη δυνατότητα για μια σταθερή προσωπική ζωή.

Εκδηλωτικοί θα εμφανιστείτε μέσα στον Αύγουστο, με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στο ζώδιο σας οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές, θερμές, και ιδιαιτέρως ερωτικές. Απρόσμενοι έρωτες θα κάνουν την εμφάνιση τους, πολύ καλά θα κάνετε και θα αρπάξετε τις νέες ευκαιρίες. Θα είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε και να κλέψετε καρδιές, ο τρόπος που θα επιμεληθείτε το στυλ σας και θα προβάλετε την προσωπικότητα σας θα είναι επιτυχημένος, η γοητεία σας θα ασκήσει άμεση επιρροή. Εσείς που ήδη έχετε δεσμό προσοχή στις ζωηρές κινήσεις, οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Κάποιοι από εσάς, κυρίως οι απογοητευμένοι ή στρεσαρισμένοι, θα πάρετε νέες αποφάσεις, θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα και να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, τον Ιούνιο με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους θα πρέπει να έχετε το νου σας να μην παγιδευτείτε σε αυθόρμητες επιλογές. Επιρρεπείς θα είστε στους ενθουσιασμούς και στις έλξεις, ίσως τα κρυμμένα σας απωθημένα να σας ωθήσουν τελικά σε έρωτες που θα αποκαλύπτουν την ανάγκη σας για διαφυγή από την σοβαρότητα και την προσήλωση. Εσείς οι αφοσιωμένοι στις αρχές και στις προσδοκίες σας, ενδεχομένως να βιώσετε ένα είδος συναισθηματικής επανάστασης, ωστόσο η εσωτερική σας εξέγερση θα είναι παροδική, η ένταση της θα έχει μικρή διάρκεια. Ελλοχεύει λοιπόν ο κίνδυνος να ερωτευτείτε ή να ξεκινήσετε επαφές με πρόσωπο, που λίγο αργότερα η επαναφορά του ορθολογισμού σας θα σας οδηγήσει στην απόρριψη αυτής της επιλογής.

Κάπως ανατρεπτικός θα είναι για εσάς ο Ιούλιος, η Ηλιακή έκλειψη στις 2 του μήνα καθώς και η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 θα φέρουν αλλαγές που θα προκύψουν από συναισθηματικές μετατοπίσεις. Ουσιαστικά αλλάζει το σκεπτικό σας, θα σας επηρεάσουν τόσο οι αναμνήσεις όσο και οι απρόοπτες συστάσεις με καινούργια πρόσωπα, θα μπείτε στη διαδικασία να θυμηθείτε, να συγκρίνετε και να πάρετε τελικά αποφάσεις καθοριστικές. Τα συμβάντα θα είναι άμεσα που σημαίνει πως δεν θα έχετε το περιθώριο να αναβάλετε ή να τρενάρετε, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Ιούλιος θα αποδειχτεί καθοριστικός. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο ίσως να σας ταλαιπωρήσει με κάποιες ανασφάλειες, ωστόσο η ανάγκη σας για σταθεροποίηση θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Ο Αύγουστος με την επιρροή της Αφροδίτης και του Άρη στον Λέοντα θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, να βγείτε από τις προκαθορισμένες εξελίξεις και να δώσετε μια νότα αναζωογόνησης στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να ανοιχτείτε κοινωνικά, μην απορρίψετε προτάσεις για παρέες και φιλικές συνευρέσεις, θα υπάρξουν γνωριμίες που κάποιες από αυτές θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε ερωτικό επίπεδο. Αν επιμεληθείτε την εμφάνιση σας θα καταφέρετε να προβάλετε μια ελκυστική εικόνα, δώστε το περιθώριο να σας φλερτάρουν. Μετά τις είκοσι του μήνα η επίδραση του Άρη στο ζώδιο σας τολμηρές θα κάνει τις διαθέσεις σας, θα οργανώσετε τα πλάνα σας, με δυναμικότητα και μέθοδο προχωρήστε τα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, ο Ιούνιος θα είναι για εσάς ένας αρκετά ανήσυχος μήνας, συναισθηματική θα είναι επάνω σας η επίδραση της Νέας Σελήνης και της Αφροδίτης στους Διδύμους. Θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε ανέμελα χωρίς σκέψεις και ενοχές, επιθυμία σας θα είναι να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να δοκιμαστείτε με καινούργια αναζωογονητικά πρόσωπα. Εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας και δεν θέλετε να χαλάσετε την ισορροπία της σχέσης σας, θα πρέπει να προσέξετε τα περιθώρια που θα δώσετε στα άτομα που θα σας φλερτάρουν ή εσείς θα φλερτάρετε. Η απουσία ορίων ίσως να φέρει μπερδέματα και να βάλει σε κίνδυνο τις σταθερές βάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην προσωπική σας ζωή. Ο Άρης στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να σας κάνει κυκλοθυμικούς, προσοχή στις αντιδράσεις σας όταν πιεστείτε από καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε.

Στις 2 Ιουλίου η Ηλιακή έκλειψη θα καταφέρει να φορτίσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, έντονες θα είναι οι αντιδράσεις σας, μειωμένη η υπομονή σας, δεν θα λείψουν απ πλευράς σας οι επαναστατικές διαθέσεις. Οτιδήποτε σας κουράζει πλέον ψυχολογικά θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να το αποτινάξετε από τη ζωή σας, προσοχή να μην παγιδευτείτε από την παρορμητικότητα σας και δημιουργήσετε ρήξεις. Οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες θα είναι έντονες, αδιαφορία θα δείξετε σε κάποια συγκεκριμένα άτομα, ενώ με κάποια άλλα ίσως να προσκολληθείτε συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να βγάλετε ένα είδος εξάρτησης. Στις 16 Ιουλίου με τη Σεληνιακή έκλειψη θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε και να βγείτε από αυταπάτες, ουσιαστικά θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις παρελθοντικές σας εξιδανικεύσεις, αλλάζετε άποψη και συναισθηματική τοποθέτηση.

Ζωτικός θα είναι ο Αύγουστος, εσείς που αγαπάτε τις παρέες, θέλετε να βρίσκεστε με φίλους και είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί χαρακτήρες, θα έχετε προτάσεις για συνευρέσεις, μέσα σε φιλικό κύκλο θα προκύψουν νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα είναι πολύ πιθανόν να εντυπωσιαστείτε από την ελκυστική παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα νέος έρωτας που θα είναι στο χέρι σας να γίνει σταθερή σχέση. Η εμφάνιση του Άρη στον Λέοντα θα τονώσει τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα είναι ευνοϊκή περίοδος για να περάσετε σε διεκδικήσεις. Εσείς που δεν έχετε ξεπεράσει το παρελθόν και ενδόμυχα προσμένετε επανασύνδεση κάντε το βήμα να προσεγγίσετε το πρώην ταίρι σας, η κατάληξη θα είναι ενθαρρυντική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, τον Ιούνιο με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους οι συναισθηματικές σας εξελίξεις θα πάρουν μια πιο χαλαρή όψη, η μονιμότητα και η σταθεροποίηση θα είναι δύσκολη. Τα επικοινωνιακά ανοίγματα με πρόσωπα είτε παρελθοντικά, είτε καινούργια, θα φέρουν ευχάριστες αναστατώσεις, ωστόσο οι καταστάσεις θα είναι εφήμερες, συνεπώς για να μην απογοητευτείτε δεν θα πρέπει να προσκολληθείτε συναισθηματικά. Αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τις εξιδανικεύσεις, οριοθετήστε την τάση σας να θέλετε να κλειδώσετε ή να προκαθορίσετε την κατάληξη. Επανασυνδέσεις και νέοι έρωτες ναι μεν θα φέρουν ενθουσιασμό και θα τονώσουν την έλξη, ωστόσο καθώς ο χρόνος θα κυλά τα αισθήματα και οι βλέψεις διαρκώς θα αλλάζουν κατεύθυνση.

Τον Ιούλιο θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με το πρακτικό αποτέλεσμα των ενεργειών και των επιλογών που κάνατε τον προηγούμενο μήνα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου θα φέρει μπροστά σας τις συνέπειες κάποιων παρελθοντικών σας πράξεων. Ουσιαστικά καλείστε να τηρήσετε τις υποσχέσεις που ενδεχομένως να είχατε δώσει ή να ωθήσετε σε πρακτικό επίπεδο γνωριμία που στην προηγούμενη φάση είχε μείνει μόνο σε θεωρητικά πλαίσια. Στις 16 Ιουλίου η Σεληνιακή έκλειψη θα ξεσκεπάσει συγκαλυμμένες καταστάσεις ή επαφές που προτιμήσατε να τις κρατήσετε μυστικές. Είναι η χρονική στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσετε τι είδους σχέση θέλετε, ποιο πρόσωπο θα διατηρήσετε στη ζωή σας, και ποιο θα αφήσετε έξω από την καθημερινότητα σας για να μην βάλετε σε κίνδυνο ισορροπίες που για εσάς είναι απολύτως αναγκαίες.

Τον Αύγουστο με την παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα η στάση σας θα είναι χαλαρή, δεν αποκλείεται να δείξετε αδιαφορία σε κάποιες περιπτώσεις, ουσιαστικά αυτό που θα έχετε ανάγκη θα είναι να βγείτε από τις αγχωτικές σκέψεις. Δεν θα θελήσετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που ελλοχεύει ο κίνδυνος να σας στρεσάρουν ή να σας προβληματίσουν. Εσείς που ήδη διατηρείτε δεσμό θα προσπαθήσετε να κρατήσετε την εξέλιξη ως έχει, συνειδητά θα αποφύγετε συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικά κυρίως δεσμευτικά. Οι ελεύθεροι ενδεχομένως να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε κάτι περιστασιακό ή εφήμερο, ουσιαστικά θα θελήσετε επαφές χαλαρές μέσα σε ένα πλαίσιο κάπως γενικό και αόριστο. Για εσάς τους ήδη δεσμευμένους η παρουσία του Άρη στον Λέοντα ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη σας να κυριαρχήσετε πάνω στο ταίρι σας.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ιδιαιτέρως επικοινωνιακός θα είναι για εσάς ο Ιούνιος, με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε ανέμελες επαφές, σε κοινωνικές δραστηριότητες και σε νέες γνωριμίες. Ο αυθορμητισμός σας καθώς και η ευκολία στο να γνωρίζετε καινούργια άτομα θα δώσουν ώθηση στις συναισθηματικές εξελίξεις. Με άνεση θα φλερτάρετε, προσιτή θα βρουν τη στάση σας τα πρόσωπα που θα θελήσουν να σας προσεγγίσουν. Πολύ πιθανό θα είναι να ερωτευτείτε, θα έχετε την τάση να αφήνεστε χωρίς ενδοιασμούς στα συναισθήματα στην έλξη και γενικότερα στη ροή της επικοινωνίας. Οι φιλικοί ή τυπικοί διάλογοι γρήγορα θα πάρουν προσωπική μορφή, η συμπάθεια θα έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε έλξη ίσως και σε απρόσμενο έρωτα.

Ο Ιούλιος σας φέρνει αναστατώσεις που ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και εξάρσεις. Στις 2 του μήνα θα σας επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη, η σκέψη σας δεν θα είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξη, ίσως να εστιάσετε στις προβληματικές καταστάσεις τις οποίες δεν θα είστε σε θέση να χειριστείτε με αυτοσυγκράτηση και συγκατάβαση. Προσοχή στους εκνευρισμούς, στις εκκεντρικές σας διαθέσεις, και στην ανάγκη σας για ριζική απότομη αλλαγή. Στις 16 Ιουλίου η Σεληνιακή έκλειψη θα βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, αυτά θα ορίσουν τη συμπεριφορά σας αλλά και τις προτιμήσεις σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε τι λέτε και τι επιλέγετε.

Τον Αύγουστο με την παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Λέοντα οι προσεγγίσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, ενδοιασμοί και αναστολές δεν θα υπάρξουν, η διάθεση σας θα είναι ανέμελη. Πρόθυμοι θα είστε να ερωτευτείτε χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε το αύριο, ουσιαστικά θα δώσετε βάση στο παρόν επιθυμώντας να ζήσετε ευχάριστες και αναζωογονητικές στιγμές. Εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, θα φλερτάρετε με τρόπο άμεσο και δυναμικό, είναι πολύ πιθανόν να ενθουσιαστείτε ή να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης. Δυνατότητες και ευκαιρίες θα σας προσφέρει ο Αύγουστος, στο χέρι σας θα είναι αν θα προκύψει κάτι βάσιμο και σταθερό ή αν οι επαφές και οι σχέσεις μείνουν σε ένα χαλαρό πλαίσιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Ιούνιος με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους θα βρει τρόπο να σας αποσπάσει την προσοχή από τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει αναστατώσεις που θα σας βγάλει από τη συναισθηματική καθήλωση. Θα ενθουσιαστείτε, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, τα απρόοπτα συμβάντα θα σας θυμίσουν πως εκτός από τον επαγγελματικό τομέα υπάρχει και η υπόθεση ‘καρδιά’. Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες και στις ασυνήθιστες επιλογές, ελλοχεύει κίνδυνος να πέσετε σε υπερβολές και να ταράξετε τα ήρεμα νερά του εσωτερικού σας κόσμου. Επειδή είστε χαρακτήρες που θέλετε να τακτοποιείτε, γι αυτό εσείς που είστε σε σχέση, προσοχή να μην παρασυρθείτε και αντί να χτίσετε, τελικά να διαλύσετε.

Τον Ιούλιο με την Ηλιακή έκλειψη θα πρέπει να αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης, τα συμπεράσματα σας καλό θα είναι να μην έχουν απαισιόδοξη βάση, ουσιαστικά δεν θα πρέπει να κλειδώσετε την κατάληξη πιστεύοντας πως οι υποθέσεις έφτασαν στο τέρμα τους. Όλα θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν, είτε είναι αρνητικά, είτε θετικά, απλά αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Στις 16 Ιουλίου η Σεληνιακή έκλειψη ίσως να μην σας βοηθήσει να κινηθείτε ψύχραιμα και διπλωματικά, δεν θα πρέπει να αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια οι εσωτερικές σας αδυναμίες. Προσοχή σε ζήλειες και σε εγωκεντρισμούς, μη δώσετε έκταση σε τάσεις κτητικότητας, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι απαιτητική.

Τον Αύγουστο με την παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και ουσιαστικά να ξεκουράσετε το μυαλό σας από τις έντονες σκέψεις. Εσείς που είστε σε σχέση αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας, προσπαθήστε να περάσετε χαλαρά, κοινωνικά, και διασκεδαστικά. Οι καταστάσεις που πλαισιώνουν την προσωπική σας ζωή δεν θα είναι πιεστικές, οπότε δεν θα χρειαστεί να αγχωθείτε για κάποιο ζήτημα. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει το άνοιγμα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, η εμφάνιση του Άρη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να φλερτάρετε να προσεγγίσετε και γενικότερα να διατηρήσετε τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση σας. Εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση καλό θα είναι να μην αφήσετε τη συνήθεια να κατευθύνει τις ενέργειες και τις επιλογές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ιούνιος θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μια νέα ερωτική αρχή. Με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους διαφόρων ειδών θα είναι τα ενδιαφέροντα σας και οι κοινωνικές σας δραστηριότητες, με καινούργια άτομα θα ‘ρθείτε σε επαφή, κάποιες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν και θα τις δείτε με ερωτικό μάτι. Δεν είστε από τους χαρακτήρες που βάζετε φρένο στην ένταση των αισθημάτων σας, γι αυτό είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε θα είναι η συναισθηματική μετατόπιση, το ενδιαφέρον σας ίσως να μην έχει μεγάλη διάρκεια, ενδεχομένως από πλευράς σας ο ξαφνικός έρωτας έτσι ξαφνικά να σας τελειώσει. Πολλά θα έρθουν και κάποια σύντομα θα φύγουν, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις και κυρίως τις υποσχέσεις.

Τον Ιούλιο η Ηλιακή έκλειψη σας καλεί να μην βιαστείτε να εξιδανικεύσετε, να μην βγάλετε τελικά πορίσματα και να μην αποφασίσετε με βάση τα δεδομένα της στιγμής. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα μια σχέσης ή γνωριμίας θα πρέπει να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, αυτό που βλέπετε ή νιώθετε σε λίγο μπορεί να πάρει μια άλλου είδους μορφή και έκταση. Στις 16 του μήνα η Σεληνιακή έκλειψη ίσως να σας φέρει τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι, συνεπώς θα βρεθείτε μπροστά σε καταστάσεις που θα απαιτούν άμεση αντιμετώπιση. Εσείς που έχετε σχέση θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα, εσείς που κουραστήκατε από την μοναξιά ή μοναχικότητα θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως αν δεν δώσετε το πράσινο φως τίποτα δεν θα αλλάξει.

Θερμός μήνας θα αποδειχτεί ο Αύγουστος, με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στον Λέοντα οι αισθήσεις σας θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο. Προμηνύονται έρωτες, συγκρούσεις, ενθουσιασμοί, και εγωκεντρικές τάσεις. Οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, δεν θα διστάσετε να ερωτευτείτε και να αφεθείτε στη δύναμη της έλξης. Οι δεσμευμένοι προσοχή να μην κοντραριστείτε, πάθος θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, δεν αποκλείεται να ζηλέψετε και να βγάλετε στάση εξουσιαστική ή κτητική. Για να μην χαθεί η ισορροπία απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, η συνειδητοποίηση, και η διπλωματική σκέψη. Η αμεσότητα και η ορμητική αντίδραση θα φέρει εντάσεις που σε κάποιες περιπτώσεις θα τονώσει την έλξη, σε κάποιες άλλες όμως θα φέρει ανταγωνιστικές ρήξεις.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθύς, ο Ιούνιος δεν ενδείκνυται για αποφάσεις, οι συναισθηματικές βάσεις δεν θα είναι σταθερές. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ίσως να πυροδοτήσει κάποιες ανασφάλειες σας, αστάθεια θα παρατηρηθεί στον εσωτερικό σας κόσμο, ουσιαστικά θα απουσιάζει το σταθερό έδαφος που απαιτείται προκειμένου να νιώσετε σίγουροι ή κατασταλαγμένοι. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο στους Διδύμους, καθώς και η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο, θα σας φέρει ανησυχίες σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμικές αντιδράσεις. Εσείς που έχετε σχέση προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τα υπέρ με τα κατά για να μπορέσετε να βρείτε τη θέση σας σε αυτόν τον δεσμό. Εσείς οι ελεύθεροι αν θέλετε να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να φλερτάρετε, ή τουλάχιστον να αφήσετε το περιθώριο να σας φλερτάρουν και να σας προσεγγίσουν.

Ένας κομβικός μήνας θα είναι για εσάς ο Ιούλιος, κάποια γεγονότα θα είναι καθοριστικά, κάποια άλλα θα αποτελέσουν το πέρασμα για να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Στις 2 Ιουλίου η Ηλιακή έκλειψη θα φέρει συμβάντα που η εξέλιξη τους θα καθοριστεί από τον χειρισμό σας. Για εσάς που θα προκύψει νέα γνωριμία το αποτέλεσμα θα οριστεί από τις αντιδράσεις σας και από το κατά πόσο αισιόδοξα ή απαισιόδοξα θα είστε σε θέση να σκεφτείτε. Στις 16 Ιουλίου η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να βγείτε από τις αυταπάτες σας, ουσιαστικά κρούει ο κώδωνας να αφήσετε τις ονειροπολήσεις και να δείτε κατάματα την πραγματικότητα. Αν χειριστείτε τις καταστάσεις αφήνοντας τις ψευδαισθήσεις να σας οδηγήσουν τότε θα πέσετε σε ανεπανόρθωτα λάθη.

Μήνας ξεκούρασης και ηρεμίας θα είναι για εσάς ο Αύγουστος, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα σε χαλαρό επίπεδο θα καταφέρετε να διατηρήσετε τις σκέψεις σας. Πιθανή θα είναι η νέα γνωριμία, ωστόσο η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε και το ενδιαφέρον να δοκιμαστείτε. Εσείς που είστε σε σχέση, χαλαρές συζητήσεις θα ανοίξετε με το ταίρι σας, ίσως να ασχοληθείτε με το πως μπορείτε να περάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην ουσία τόσο των αισθημάτων όσο και της εξέλιξης, δεν θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα περιστασιακά συμβάντα, ουσιαστικά θα επικεντρωθείτε στη μελλοντική πορεία του δεσμού σας και στην αξία του να έχετε δίπλα σας ένα συντροφικό ταίρι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-06-2019 13:00:00