blank
 
blank

Καλά γενέθλια Καρκίνοι! Δώρο οι προβλέψεις σας μέρα με τη μέρα!

 
Καλά γενέθλια Καρκίνοι! Δώρο οι προβλέψεις σας μέρα με τη μέρα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος εγκατέλειψε τον άστατο Δίδυμο και πέρασε στον αινιγματικό Καρκίνο, αναταράζοντας οικογενειακά θέματα, παίζοντας με την ανάγκη για ασφάλεια και ρίχνοντας το γάντι να ζήσεις τον έρωτα όπως εσύ τον έχεις φανταστεί!

Οι προβλέψεις για τον Καρκίνο

Η γλυκιά πλευρά των σχέσεων με την παλιομοδίτικη ομορφιά και γοητεία θα ξεδιπλωθεί, με τις πιο ευαίσθητες ερωτικές νότες να πλημμυρίζουν τον καλοκαιρινό αέρα σαν ευωδιαστό γιασεμί. Το κυριότερο γεγονός του μήνα, είναι η είσοδος του Δία στον Καρκίνο, που συμπέφτει με τα γενέθλιά σου και λειτουργεί σαν εσωτερική πυξίδα, δείχνοντας σου κατευθύνσεις στη ζωή, μαζί με την ευκαιρία να ρίξεις τη δικιά σου ζαριά, ξορκίζοντας τα ζόρια του τελευταίου καιρού!
 
Οι αδέσμευτοι και όσοι ψάχνουν μια σχέση ρομαντική, αξιόλογη που να πραγματοποιεί τα όνειρά τους, βρίσκονται στο ...δρόμο του Θεού!
 
Η ζωή σου και οι πιο σημαντικές ημερομηνίες του μήνα:
 
Πανσέληνος : put the lights on!
 
Ο μήνας ξεκινά δυναμικά: στις 23 Ιουνίου η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, κάνοντας εξάγωνα με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, θα αποτελέσει για σένα το σύνδεσμο του κόσμιου με το εξωκόσμιο, της ύλης με την πνευματικότητα, της πρακτικότητας με την έμπνευση, εναλασσόμενα όλα αυτά σε μια αρμονική συνύπαρξη, ικανά να λειτουργήσουν ενωμένα και αρμονικά.

Η Πανσέληνος και ο έρωτας

Η επίδρασή της στον έρωτα καταλυτική: η Σελήνη με τους δύο συμπρωταγωνιστές της, Κρόνο και Ποσειδώνα,  αλλά και πολύ κοντά στο πάθος που εκπέμπει ο Πλούτωνας, θα φιλτράρει και θα ξεχωρίσει την ύλη απο το συναίσθημα. Το πρέπει απο το θέλω. Το αγαπώ απο το σε χρειάζομαι. Θα σου μάθει πως έχεις ένα σκοπό να υπηρετήσεις. Συμβιβασμοί, ρευστές λύσεις στα προβλήματα των σχέσεων που σε καίνε , αλλά και συναίσθημα στην καθημερινότητα, κάνοντάς την πιο υποφερτή, ειναι μερικά απο τα μικρά αριστουργήματα της.
 
Αν και η Σελήνη απο τη φύση της αναζητά ζεστασιά και στον Αιγόκερω τρώει μια παγωμένη ανάσα στο σβέρκο, ωστόσο αυτή η Πανσέληνος αναζητά όχι μόνο λύσεις, αλλά εντοπίζει και τους προξενητές των προβλημάτων, όχι τους υπαίτιους, αλλά τις ξεκάθαρες αιτίες, ρίχνοντας φως στον κατά τ’ άλλα ταλαιπωρημένο τομέα των σχέσεων, βάζοντας τέλος στα χωρίς ανταπόκριση καρδιοχτύπια.

Κρόνος και Ποσειδώνας στις υπηρεσίες του ζωδίου σου

Στις 26 Ιουνίου, ο Ήλιος θα πραγματοποιήσει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο και το Ποσειδώνα αντίστοιχα, δίνοντας νέες ευκαιρίες στην αγάπη, προτείνοντας σύσφιξη σχέσεων, τις οποίες  βλέπουμε μέσα απο ένα άλλο πρίσμα, αλλά αφήνει και περιθώρια για όνειρα χωρίς τον κίνδυνο του παραπατήματος προς τη χώρα της ουτοπίας.
 
Η επίδραση του Κρόνου θα θωρακίσει τις σχέσεις με μια σοβαρότητα και εμάς με μια σιγουριά σχετικά με τις αποφάσεις μας και τον έλεγχο που ασκούμε πάνω στη ζωή μας.
 
Οι περισσότεροι που βρίσκεστε σε μια σχέση ή έστω σε μια κατάσταση κοινή ερωτικά, θα νιώσετε πως τα συναισθήματα ωριμάζουν και πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να περάσετε στο επόμενο στάδιο. Κάποιοι θα απαιτήσετε μια ειλικρινή συμπεριφορά απο αυτούς που καιρό τώρα παίζουν μαζί σας, χωρίς να σας αφήνουν να καταλάβετε τι νιώθουν και τι σκοπούς έχουν. Θα αναπτυχθεί η φαντασία μας, θα επιδοθούμε σε πνευματικές αναζητήσεις, χωρίς να χάσουμε το ρεαλισμό μας, ξέροντας πάντα πως το επόμενο πρωί πρέπει να σηκωθούμε απο το κρεβάτι μας και να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Ο Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα, ο ανάδρομος Ερμής και οι σχέσεις μας

Το τρίγωνο του Ποσειδώνα με τον Ήλιο από την άλλη, θα έχει ευεργετική επίδραση όχι μόνο για τους Καρκίνους, αλλά και για όλα τα ζώδια, αφού θα σκουπίσει τα δάκρυα και θα τα κάνει δύναμη για το μέλλον, με ρεαλιστικούς στόχους.
 
Παράλληλα, το μυαλό μας θα γίνει εργοστάσιο ιδεών και έμπνευσης, με επιθυμίες και προσδοκίες τέτοιες, που να μπορούν να πραγματοποιηθούν.
 
Οι έρωτες που θα έρθουν στο δρόμο μας ενεργοποιημένοι απο αυτή την όψη, δεν θα είναι οι έρωτες του καλοκαιριού, αλλά θα είναι μαρκαρισμένοι με την άσβηστη δίψα της νοσταλγίας, της ζεστασιάς που πηγάζει απο μία ψυχή και της υπόσχεσης για μέλλον.
 
Όσο κάποιοι έρωτες ζουν την ανάβασή τους στον Όλυμπο των αισθήσεων, κάποιοι άλλοι θα σημάνουν το τέλος τους. Αυτοί που πλέον δεν επιτελούν εναν σκοπό, δε μας ωριμάζουν, δεν μας εξυπνώνουν πνευματικά και εγκεφαλικά, θα αποχωρήσουν ομαλά απο τη ζωή μας, αφήνοντας τόπο για κάτι άλλο.
 
Στις 26 Ιουνίου, με το που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό του Καρκίνου, θα έχουμε ξεκαθαρίσει ένα σωρό εκκρεμότητες: σχέσεις, συνεργασίες και ανοιχτά θέματα με την οικογένεια.
Βρέχει πεφταστέρια ο ουρανός
Στις 26 Ιουνίου πραγματοποιείται ένα άλλο, εξαιρετικής σημασίας αστρολογικό γεγονός:
 
Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο, κάτι που θα λειτουργήσει σαν τροχός της τύχης, φέρνοντας  θετικές αλλαγές στη ζωή σου, διώχνοντας την ατυχία, χαρίζοντας σου το πρωτόγνωρο συναίσθημα πως όλα δουλεύουν υπέρ σου, σα να  έχεις κάνει σιωπηλή συμφωνία με το Θεό. Είναι η χρονιά που θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις επιθυμίες, αρχίζοντας απο τα γενέθλιά σου, να ανοιχτείς επαγγελματικά, να φύγεις στο εξωτερικό, να αρχίσεις σπουδές, να επεκταθείς όπως το θέλεις και όπου θέλεις. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την δημιουργία οικογένειας, απογόνων, αγορά σπιτιού, γενικά την άνθιση και της προσωπικής σου ζωής.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για τον Καρκίνο

Στις 2 Ιουλίου ο 'Ηλιος θα βρεθεί απέναντι από τον Πλούτωνα και είναι σα να περνάει  σαν κύμα η ζωή απο μπροστά σου, με μια πρωτόγνωρη ένταση, κάνοντας σε να συνειδητοποιήσεις τα πεδία που ζητούν αλλαγή και ανανέωση. Ο έρωτας θα θυμίζει οδοστρωτήρα, πιέζοντας σε να του δώσεις αυτό που έχει ανάγκη για να ανθίσει  ή αλλιώς θα μαραθεί αλύπητα. Παράλληλα, το παιχνίδι με τις ενοχές γίνεται το αγαπημένο σου, αφού θα βρεθείς να ανταποκρίνεσαι σε προκλήσεις με θέρμη, έστω και αν μέσα σου ξέρεις πως είναι λάθος να υποκύπτεις σε κάτι που ήδη εσύ θεωρείς απαγορευμένο.
 
Στις 4 Ιουλίου, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που θα φέρει απότομες αλλαγές και απρογραμμάτιστες καταστάσεις. Οι επαγγελματικές εξελίξεις ραγδαίες και συχνά ανεξέλεγκτες, χρήζουν μιας αυστηρής οργάνωσης. Το κύμα μπορεί να σαρώσει και λέγεται Ουρανός, δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα στα επαγγελματικά σου. Οι ισορροπίες λεπτές, βγάλε στην επιφάνεια όλη σου τη διπλωματία μέχρι να περάσει η μπόρα. Μπορεί να είναι η φύση της δουλειάς που γίνεται πιο απαιτητική ή τα ωράρια πιο παράλογα ή ακόμα μια αναπάντεχη αλλαγή θέσης.
 
Επειδή η όψη αυτή φέρνει και τιςαπαραίτητες επιδράσεις στον έρωτα, την περίοδο αυτή μπορεί να συμβεί η αναλαμπή και να βρεις τον έρωτα που αναζητάς, μέσα απο αντίξοες συνθήκες, να βρεθείς αντιμέτωπος με σκάνδαλα ή μπορεί με μια απόφασή σου να σοκάρεις το περιβάλλον σου!
 
Στις 20 Ιουλίου, ο κυβερνήτης σου η Σελήνη κάνει ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη απο το Λέοντα, ρίχνοντας τα τείχη ηθικής που έχεις χτίσει, ενισχύοντας τη γοητεία σου, απαλύνοντας την συναισθηματική σου ένταση και προετοιμάζοντας σε να ζήσεις τον έρωτα, όπως εσύ τον έχεις φανταστεί!
 
Ναί, θα είναι ένας συναρπαστικός μήνας αυτός των γενεθλίων σου. Έτσι τουλάχιστον υπόσχονται οι πλανήτες για σένα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-06-2013 00:00:00